Nalli sarees är några av de bästa inom kategorin traditionella indiska kvinnor. Nalli är södra indiens stolthet och den över 80 år gamla braden specialiserar sig på Kanchipuram och siden sarees. I den här artikeln tillhandahåller vi lämpliga bilder och en levande beskrivning av några av de bästa sareerna av detta märke. Några av dem följer designmönstret och några av dem är enkla.

Mest populära samlingen av Nalli Sarees med bilder:

Det kommer att finnas både casual och party wear sarees i kataloglistan nedan och du kommer förhoppningsvis att hitta din favorit Nalli saree bland de bästa 15 Nalli sareesna i de som diskuteras nedan.

1. Pure Silk Saree Nalli:

Pure Silk Saree Nalli

Denna Nalli siden saree är en av de snyggaste sareen genom tiderna. Det konstnärliga mönstret som denna sareesport är ganska fantastiskt och det ser ganska bra ut med helblusarna. Om du är i behov av en bröllopssare, så kan den här sägas vara helt lämplig för detta ändamål. Mönstret som denna saree sportar på framsidan är helt fantastiskt och kommer att vara lämpligt att bära vid speciella evenemang. Sareen har designats väl av en berömd sydindisk designer och kan sägas vara en av de finaste Nalli -sareerna som du någonsin kommer att komma igenom.

2. Senaste designern Nalli Saree:

Senaste designern Nalli Saree

Varumärket lanserade just en ny samling attraktiva sarees. Just den här finns på listan över senaste designer sarees och för alla de attraktiva egenskaper som denna saree visar kan den sägas vara en av de snyggaste Nalli sarees som en kvinna någonsin kommer att hitta. Färgen är ganska nykter. Samtidigt är designen ganska festlig, vilket gör att en saree bärs för flera ändamål.

3. Casual Wear Silk Saree:

Casual Wear Silk Saree

Även om detta är en saree för vardagsslitage, är detta en av de bästa som finns. Mönstret som denna mjuka siden saree visar är ganska fantastiskt och kommer att passa för de flesta kvinnor som är villiga att sporta sin enklare sida och ser attraktiva ut samtidigt. Färgerna och mönstren är enkla och av alla goda skäl kan detta sägas vara en av de finaste sareerna genom tiderna. Om du letar efter något absolut lockande, kommer det här att vara en av de finaste sareerna att bära vid en bröllopsceremoni.

4. The Heavy Embroidered Green Nalli Saree:

Den tunga broderade gröna Nalli Saree

Detta är en vackert broderad saree som har ett vackert mönster. Om du är i behov av något lockande kan det här vara rätt saree för dig. Den gröna färgen saree matchar perfekt med blusens blå färg och dessa två traditionella element gör en vacker sak som visas av kvinnan här. Mönstret som denna saree följer är verkligen fantastiskt och mönstren som görs i hela kroppen är det som gör detta så attraktivt i första hand. Den gröna sareen följer den södra indiska sareentrenden och för det ser det ännu mer lockande ut.

5. Påfågelfjädern tryckt Nalli Saree:

Påfågelfjädern tryckt Nalli Saree

Om du är i behov av en av de mest lockande sareerna genom tiderna, då är det bättre att ta en titt på den här. Hur sareen har skrivits ut är ganska imponerande och det kommer att se bra ut på alla. När du bär denna saree vid ett speciellt evenemang kommer du att se ut som den mest imponerande kvinnan.

6. Nalli Diwali Checks Saree Collection:

Nalli Diwali Checks Saree Collection

Denna Nalli silkescheckade saree är lämplig för Diwalis festival. Det är mycket levande i färgen och lockar helt enkelt alla damer. Du kan sporta det och lysa ljusare än fyrverkerierna. Här utformades sareegränsen kraftigt i pallu. Och gränsen har vackert arbete hela sareen.

7. Tamil Style Nalli Saree:

Tamil Style Nalli Saree

Detta är en vacker Nalli saree som följer Tamil Nadu designmönster. Det fantastiska mönstret som visas på denna saree är något som får det att se imponerande ut främst. Det är storslaget tack vare färgen och mönstret. Det anses också vara en Nalli -silkesbröllopssari -kollektion som populärt efterfrågas.

8. Den sydindiska stilen Nalli Saree:

Den sydindiska stilen Nalli Saree

Här är en Nalli saree för alla som vill sporta sina sydindiska sareer vackert. Blusen är en av de bästa sakerna med denna saree och det är det som får den att se ut som de perfekta indiska kvinnorna en etnisk kombination av alla tider. Prova några mönster med din blus och matcha med en passande färgblus. Minimala smycken kommer att gå bra med detta. Välj de bästa färgerna som passar till tillfället.

9. Royal Nalli Saree:

Royal Nalli Saree

Detta är mer en brud saree och är en av de mest visade sareerna genom tiderna. Det är under kategorin Nalli sarees och är en anledning till sareedesignarnas stolthet i den södra indiska sareetrenden. De ljusa mönstren är iögonfallande och faller under Nalli silke saree-kollektionen. Stryk dem med stil och matcha dem med en lämplig blus som passar dem.

10. The Beige Nalli Saree:

Beige Nalli Saree

Den beige färgen visas så vackert här att alla beundrar hur den ser ut på kvinnan som har den. Om du letar efter något elegant och helt nytt på marknaden, så kan det här vara rätt för dig. Man kan inte bara förneka det lockande mönstret som det sportar. Välj kontrasterande färger. Om du letar efter något enkelt men ändå vackert, här är något att testa. Matcha sareen med ett fint halsband.

11. Den bästa Alavar Silk Nalli Saree:

Den bästa Alavar Silk Nalli Saree

Om du är på väg till en festlig tillställning måste du se till att du ser bäst ut. Denna saree kommer att göra jobbet åt dig och få dig att se vacker ut så snart du tar på dig den. Detta är typiskt festligt slitage och är inspirerat till att vara storslagen. Matcha sareen med vackra smycken, med vilka du kan göra ett stort inträde till ett bröllop eller ett traditionellt tillfälle.

12. Silk Nalli Saree med färgglada mönster:

Silk Nalli Saree med färgglada mönster

Sugen på en infärg av färg på din siden saree? Detta är en riktigt fantastisk siden Nalli saree med den fantastiska visningen av färger på den. Det livfulla elementet med denna saree får den att se riktigt speciell ut och av alla goda skäl är den en av de finaste sareerna genom tiderna. Det ger ett enkelt, men storslaget utseende. Bli kreativ med blusmönstret och välj minimala smycken.

13. Meenakshi Blue Nalli Cotton Saree:

Meenakshi Blue Nalli Cotton Saree

Detta är en av de finaste bomullssareerna som du också hittar i nalli sarees. Bomullselementet är helt rent. Denna saree sportskönhet med komfort. I denna nalli saree är pallu designad av det stora utseendet med olika blommor och påfågelmönster. De kontrasterande färgerna är attraktiva och kommer att se fantastiska ut med några tunga tillbehör. Nalli -silkesarébilden kommer att berätta om det storslagna utseendet det kommer att ge.

14. Nalli Saree i lila bomull:

Nalli Saree i lila bomull

Denna saree faller igen under kategorin Nalli saree. Istället för att vara en bomullssaree är lockelsen av den här inget mindre än de vanliga siden. Här är denna bomullssareband vackert utformad med grönt och gyllene Zari -arbete. Pallu var prydligt dekorerad med zari -linjer. Detta är helt handloom plain saree.

15. The Unique Silk Drops:

De unika silkesdropparna

Här är en annorlunda silkesare som följer med invecklat konstnärligt arbete på kroppen. Detta är en vanligast och efterfrågad nallisare i kategorin siden sarees. De flesta av kvinnorna gillar att bära denna typ av nalli sarees för tillfällen. Utseendet är trendigt och är subtilt storslaget. Prova detta för den här säsongens festkläder. Några armband till detta kommer att lägga till en elegant touch.

Sarees är vilken dag som helst en sexig klädsel. Det är inspirerat att se trendigt, enkelt och imponerande ut, samtidigt som sareer blir ett ultimat val för alla stora tillfällen. Mycket av skönheten i sareen ligger i blusmönstret som du syr. Matcha med några vackra tillbehör och frisyr som passar utseendet. Nalli sarees är inspirerade att se stora och eleganta ut. Vad sägs om att prova den här säsongen?