Nauvari betyr ni meter. Disse sareene er laget med en enkelt 9-yards klut, der begrepet “Nauvari” vises. De sport noen av de beste designene for sarees noensinne og sport noen unike mønstre gjort på dem. Hvis du leter etter en annen versjon av sarees som følger en annen trend med design og unike mønstre, vil dette være en av de fineste. Det forlokkende mønsteret på dem er ganske iøynefallende og vil passe for alle kvinner der ute.

Nauvari er en tidløs og tradisjonell Maharashtrian saree som har overlevd generasjoner. Har vi ikke sett Madhuri Dixit til Deepika Padukone bære dem i stil og nåde?

Det som er interessant er at sareen i Nauvari -stil har sine røtter i krig. I tidligere tider kjempet Maratha -kvinner kamper sammen med mennene og følte behovet for et plagg som hjalp fri bevegelse. Denne ideen fødte Nauvari saree. Interessant, ikke sant? Den ekstra komforten kommer fra lettelsen over at du ikke trenger å ha på deg en underkjole under den!

Vakre Nauvari Sarees for kvinner med bilder:

Her er de 18 beste typene Nauvari sarees, sammen med deres korte beskrivelse, som du definitivt burde vite om.

1. Blå Nauvari Silk Saree:

The Blue Nauvari Silk Saree

Dette er en ganske enkel Nauvari saree som har en fantastisk design gjort på den. Det forlokkende mønsteret som denne sareen viser på palludelen, som senere trekkes til toppen for å dekke hodet, er en av de beste tingene med denne sareen. Det er først og fremst for den spesielle designen at folk vil synes denne sareen er veldig forlokkende. Det er så vakkert at det lett kan sies å være en av de fineste sareene noensinne under Nauvari sarees.

2. Brahmani Nauvari Saree:

Brahmani nauvari saree

Dette er nok en fantastisk Nauvari-sareestil. Denne sareens fantastiske mønster vil være helt egnet for alle kvinner som er villige til å se sitt beste ut med den indiske klesstilen. Den lilla fargen på denne sareen og det gulaktige mønsteret på palludelen er sannsynligvis noe av det fineste med denne sareen.

3. Bomullsblanding Nauvari Saree:

The Cotton Blend Nauvari Saree

Dette er en av de fineste Nauvari -sareene noensinne. Den har en bomullsblanding, noe som gjør dette til en behagelig slitasje. Den lilla fargen går hånd i hånd med designet gjort på den, og for alle de gode egenskapene som denne sareen viser frem, kan den hevdes å være en av de fineste Nauvari -sareene noensinne.

4. Bollywood Beauty Selective Nauvari Saree With Big Border:

Bollywood Beauty Selective Nauvari Saree With Big Border

Her er et fantastisk Nauvari sareemønster som en gang har blitt sportet av en av de beste Bollywood -skjønnhetene gjennom tidene. Denne er så fantastisk at nesten enhver kvinne der ute vil være mer enn villig til å dyrke denne. Mønsteret på kantene og frontdelen gjør det så bærbart, og for alle de flotte funksjonene kan det sies å være en av de beste Nauvari -sareene noensinne.

5. Kunstnerisk Nauvari Paithani Saree:

Den kunstneriske Nauvari Paithani Saree

Her er en av de beste sareene noensinne. Denne Nauvari Paithani sareen er en av de fineste som finnes, og av alle de store grunnene er det en av de tingene kvinner vil elske å ha på seg ved spesielle anledninger hvis de virkelig er villige til å ha det indiske utseendet. De kunstneriske mønstrene som er utført på denne vakre saren, vil passe for alle kvinner som er forelsket i farger. Siden det er en alvorlig visning av farger i denne spesielle Nauvari -sareen, kan dette være den for deg.

6. Gul Nauvari Saree:

Den gule nauvari saree

Hvis du trenger en av de fineste sareene noensinne, så kan dette være den rette for deg. Den gule fargen på denne sareen er definitivt noe alle kvinnene der ute beundrer. Du vil bli hjertelig verdsatt for å ha spilt denne saren overalt hvor du bruker den.

7. Lys rosa Nauvari Saree:

Den lyserøde Nauvari Saree

Her er en Nauvari saree som har fargen rosa, og det er en god grunn en av de fineste Nauvari sareene du noen gang vil finne. De beste egenskapene til denne sareen er den lyse rosa fargen sammen med det tunge metalliske pallmønsteret. De små intrikate designene som er gjort på dem over den rosa overflaten, er en av de beste tingene med denne sareen, og det er derfor denne saren kan sies å være så vakker.

8. Marathi Nauvari Saree:

Marathi Nauvari Saree

Fargen som denne sareen viser, er først og fremst en av de fineste tingene med denne sareen. Det beste med denne sareen er at kvinner vil være ekstremt komfortable med en så fantastisk design på kroppen. Grensene er ganske godt dekorerte også. Denne sareen kan sies å være den perfekte pakken med tradisjonell skjønnhet med stil.

9. Bedårende Nauvari Saree:

Den søte nauvari saree

Her er noe som nesten alle kvinner der ute vil beundre. Det fantastiske mønsteret som denne sareen sport sammen med den vakre fargen inspirerer nesten alle menn og kvinner. Hvis du er villig til å sport ditt beste, så er dette noe du vil ha.

10. Uformell bomull Nauvari Saree:

Casual Cotton Nauvari Saree

Dette er definitivt en av de enkleste Nauvari -sareene noensinne. Den fantastiske teksturen som denne saree -skjermen er noe alle saree -elskere ikke får se hver dag. Hvis du er villig til å bære ditt beste utseende, kan dette være noe som vil hjelpe deg med det. Prøv denne komfortable Nauvari saree -designen.

11. Mousserende designer Nauvari Saree:

Den glitrende designeren Nauvari Saree

Her har vi en av de mest attraktive Nauvari sareene som noen gang vil finne. Hvis du er villig til å bruke det nye utseendet i designerbransjen, er dette definitivt det rette for deg. Det vil gå hånd i hånd med en bluse av lignende farge. Hvis du lurer på om du vil gjøre et storslått utseende hvor som helst, her er det beste valget for deg. En bluse i kontrastfarge vil øke skjønnheten.

12. Lilla sørindiske Jacquard Nauvari Saree:

Den lilla sørindiske Jacquard Nauvari Saree

Her er en lilla saree som faller inn under kategorien Nauvari sarees. De små intrikate mønstrene på overflaten av denne sareen vil få jobben gjort for at du skal se veldig imponerende ut. Sareen er inspirert til å ligne en sørindisk stil og serverer nettopp det. Match dem med en fin bluse med et fancy mønster og minimale smykker for å få et flott utseende.

13. Maharashtrian -designer Nauvari Saree:

Maharashtrianske designeren Nauvari Saree

Dette er igjen et vakkert Nauvari saree -utseende, det vil si en designer saree. Den uttrykksfulle egenskapen til denne sareen kommer i utgangspunktet fordi fargen er en av de beste tingene med denne designersarenen. Dette blir nok en oransje Nauvari saree til et bryllup. Match dem med vakre armbånd, øredobber og halskjeder for å få det perfekte brudeutseendet. Skinn gjennom og få øynene til å snu!

14. Tamil-ser Nauvari Saree:

Den tamilsk utseende Nauvari Saree

Hvis du leter etter noe helt nytt og forlokkende, vil dette hjelpe deg ved å få deg til å se ekstremt forlokkende ut. Dette er inspirert av det tradisjonelle tamilske utseendet, et som er lyst og godt utseende. Denne Nauvari sareen er virkelig tradisjonell og vakker.

15. Pune Designer Nauvari Saree:

The Pune Designer Nauvari Saree

Sist, men ikke minst, er dette igjen en av de fineste Nauvari -sareene noensinne som har et veldig attraktivt mønster gjort på kroppen. Pallu er definitivt en av de beste egenskapene til denne sareen, og av alle de gode grunnene vil denne saren være helt fin for kvinner som er villige til å ha sitt beste image via en saree.

Beste Nauvari Sarees til bryllup:

Nauvari saree brudekolleksjon tilbyr et utvalg av farger og mønstre, og valg å velge mellom. Ta en titt på den ferdige Nauvari sarees-kolleksjonen som er inspirert av brudeutseende.

1. Tradisjonelt bryllup Nauvari Saree:

Det tradisjonelle bryllupet Nauvari Saree

Denne sareen er full gul og er en typisk Maharashtrian Nauvari saree, drapert autentisk som en marathi. Den har en minimal design og er ren i hele kroppen og pallu. Kantene er litt skinnende og lyseblå for å gi et kontrasterende utseende.

2. Bryllup Nauvari Saree Full Red:

Bryllup Nauvari Saree Full Red

Nok en Nauvari saree som rett og slett er fantastisk. Prøv denne autentiske brude røde Nauvari sareen denne brudesesongen som har prikker over hele kroppen på hvitt. Blusen er av samme farge og er inspirert til å se enkel ut med et minimalt tilbehør. Hva med denne knallrøde Nauvari -sareen?

3. Kontrastiv Nauvari Saree til bryllup:

Kontrastiv Nauvari Saree til bryllup

Denne klassiske Nauvari sareen er en hel rose i fargen på kroppen og grønn på fargen. De kontrasterende fargene er attraktive og iøynefallende. Blusen er også en grønn farge. Match sareen med noe fint tilbehør for å gi den et flott utseende. Pose med stil!

Sarees er, uansett dag, en kvinnefavoritt. Det være seg den tradisjonelle slitasjen i silke eller uformell bomull, som alle gir deg komfort og perfeksjon. Skjønnheten øker når du matcher den med den riktige blusen. Enkel drapering eller den tradisjonelle måten, noe tilbehør med det er en ekstra magi som vil øke sjarmen. Prøv utvalget av samlinger, de fleste av dem enkle og stilige! Bruk dem med stil og gå komfortabelt!