Sydindiska sareer är helt från en annan liga. De kommer med lockande mönster gjorda på gränserna och alla ser så livliga och färgglada ut att alla kvinnor bländas av hur dessa sareer presenteras. Designerna fokuserar på att imponera på folket genom att mata ögat med unika mönster som de förmodligen inte har gjort för någon annan saree. Varje saree har sin egen unika uppsättning mönster. Färgerna kan vara desamma men mönstren kommer aldrig att kopieras. De kan dock improviseras.

Vackra och traditionella sydindiska sareer med bilder:

I den här artikeln kommer vi att diskutera några coola sydindiska designer sarees som kommer med lockande mönster gjorda på dem och är utformade för att imponera.

1. White Allure South Indian Saree:

södra indiska sarees

Det ser ut som en ganska enkel och vanlig saree, men om du tittar på det från en ganska lång tid kommer du att kunna se att mönstren som gjorts på gränserna förmodligen är en av de bästa sakerna med dem och du kommer att bli mycket imponerad av hur de ser ut. Sareen passar bäst med en färgglad blus och vad kan vara bättre än en röd blus i det här fallet.

2. Heavy Silk South Indian Handloom Saree:

Sydindiska sareer 2

Denna saree har improviserats från några av de bästa traditionella såväl som moderna designerna i dagens värld för sarees. Mönstret på gränserna med den röda färgen och det gyllene konstnärliga verket är den bästa särdragen hos denna saree. Tillsammans med det ser den vita färgen så levande och attraktiv ut på framsidan och det är också en annan fantastisk funktion hos denna saree. Om du letar efter en anständig saree den här säsongen som kommer att skilja sig från de andra kvinnorna som bär sareer, så kan detta sägas vara rätt grejer för dig.

3. White With Golden Borders Designer South Indian Saree:

Sydindiska sareer 3

Här är en saree som skapar rubriker när du sätter på den. Det lockande mönstret på gränserna är huvudelementet i denna saree som får det att se så attraktivt ut. Tillsammans med det finns det också utföranden på den nedre och mellersta delen. Allt detta konstnärliga arbete med detta vanliga vita material får det att se riktigt speciellt ut och kvinnor kommer mer än gärna att sporta det på kroppen. Det är något riktigt speciellt med denna saree som får den att se så attraktiv ut.

4. South Indian Coimbatore Saree:

Sydindiska sareer 4

Här är en sydindisk saree som följer de senaste designerna i designer sarees. Det rosa och gyllene blandade mönstret i denna saree är den bästa funktionen och det kommer att imponera på vem som helst ganska lätt när de tittar på den. Om du är i behov av något trendigt men det inte kommer att vara en show-off, så kan denna saree sägas vara rätt grej för dig. Den kommer att hänga i handen med en blus av nästan liknande färg.

5. Enkel rosa södra indisk saree:

Enkel rosa sydindisk saree

Här är en sydindisk saree som kommer att passa alla kvinnor där ute. Designen som denna saree sportar på gränspartiet är fantastisk och det går hand i hand med ett iögonfallande kontrollmönster gjort på sareen. Detta är något som kan bäras på ett bröllop och andra liknande tillfällen. Sareen är något som kommer att göra dig upprörd och kommer att vara helt lämplig för kvinnor som tillhör alla åldersgrupper. Sareen är gjord för att imponera, även om den är jämförbart mindre snygg än de tidigare på den här listan.

6. Blå Kanchipuram Saree:

Blå Kanchipuram Saree

Kanchipuram är en av de bästa sorterna av sareer som kommer från södra Indien. Dessa sarees är helt autentiska och har några av de bästa mönster som kan göras på indiska sarees. Den här är en ren siden saree och ser helt bländande ut. Det kommer att vara bra för de kvinnor som förstår skönheten i traditionella indiska kläder och kan sporta det effektivt också. Denna saree är indiska kläder för alla (kvinnor). Det passar automatiskt dina stylingbehov och får dig att se lockande ut än någonsin.

7. South Cotton South Indian Designer Saree:

Blå bomulls sydindisk designer Saree

När du ser komplexa mönster gjorda på den främre delen av sareen måste du förstå att det är sydindiska sareer. Den här är inget annorlunda och istället för att vara en handloom saree kommer den med en iögonfallande invecklad och komplex design gjord på framdelen. Tillsammans med det finns det en viss tillämpning av färgen röd i denna saree som passar kroppen perfekt och får kvinnan att se helt gudomlig ut. Det fungerar på samma sätt för dig när du sätter på det.

8. Dharmavaram Silk Saree:

Dharmavaram Silk Saree

Designen som denna saree visar upp är något som du inte har sett förut, möjligen. De imponerande små mönstren på botten av denna saree, appliceringen av färgen rosa på pallu tillsammans med den gyllene färgade vertikala designen, etc. är bara några av de fantastiska egenskaperna hos denna saree. Sareen ser så attraktiv ut också på grund av materialet som används vid utformningen av denna saree. Om du sportar denna saree ordentligt har du möjlighet att se ut som den vackraste kvinnan som har den mest attraktiva sareen vart du än går med detta.

9. South Indian Bridal Saree:

South Indian Bridal Saree

Detta är förmodligen en av de bästa sareerna för brudar som finns. När du sportar en vacker sydindisk saree på din bröllopsdag kan ingenting få dig att se vackrare ut. Inte din smink, inte juvelerna. Du kommer att se attraktiv ut mestadels på grund av sareen. Sareen har en vacker glans och det är något som nästan varje kvinna kommer att vilja se på sin kropp av ett klädesplagg. Detta sydindiska klädesplagg är något som varje kvinna kommer att tycka är imponerande och eventuellt vill behålla det reserverat för sport vid speciella tillfällen.

10. Ideal South Indian Wedding Saree:

Perfekt sydindisk bröllopssaree

Detta är en bröllopssaree som nästan varje sydindisk kvinna har burit minst en gång i sitt liv. Det fantastiska mönstret på kantdelen kan sägas vara ett av de bästa mönstren för denna saree. Den mellersta delen är också ganska väl dekorerad.

11. Pink South Indian Designer Saree:

Rosa sydindiska designer Saree

Det lockande mönstret som görs på denna saree är förmodligen en av de bästa sakerna med denna saree. Det ser så häftigt ut på kvinnan att varje kvinnlig tittare kommer att föreställa sig sig själv med denna vackra saree.

12. Maharashtrian South Indian Saree:

Maharashtrian South Indian Saree

Denna saree är gjord med kombinationen av två olika kulturella sareemönster. Det är faktiskt en traditionell sydindisk saree som har lite Mumbai -vibbar. Mönstret på kanterna och kanterna är helt coolt och lämpar sig för sport med den attraktiva blusen.

13. Blue South Indian Alluring Designer Saree:

Blå sydindisk lockande designer Saree

Här är en blå saree som ser helt cool ut på avstånd. Om du tittar noga på det kommer det att se lika vackert ut och kan fortfarande kallas en av de bästa södra indiska sareerna genom tiderna. Mönstret på det är extremt attraktivt och är något som kommer att förmå kvinnor att sporta det på kroppen.

14. Bröllop South Indian Saree:

Bröllop South Indian Saree

Här är en orange-färgad saree som kan sportas på bröllop. Egentligen kommer det att vara ett bra beslut att sporta denna saree vid ett bröllopstillfälle, eftersom det gjordes med tanke på detta syfte. Om du letar efter något som får dig att se annorlunda ut än de andra under denna bröllopsäsong, så kan detta sägas vara det perfekta för dig.

15. Designer South Indian Pink and Yellow Saree:

Designer södra indiska rosa och gul Saree

Här är en kombination av två av de vackraste färgerna, enligt kvinnor någonsin. Sareen har några vackra vibbar tillsammans med den färgglada blusen med vackra halvärmsmönster. Det kan sägas vara något som passar alla kvinnor där ute som rotar efter sydindiska detta bröllop i år. Detta är en populär brud saree i södra delen av Indien.

16. Deep Maroon Silk South Indian Saree:

Deep Maroon Silk South Indian Saree

Här är en saree som alla kvinnor där ute föredrar att bära. Mönstret med denna saree i den främre delen är värt att nämna och är något som du kommer att hitta helt lämpligt för dig själv. Sareen kan sportas på bröllop eller sparas för fler speciella tillfällen. Oavsett var du bär den, på grund av de lockande mönstren kommer du att vara centrum för attraktion.

17. Vit traditionell saree:

Vit traditionell Saree

Här är en sydindisk saree som har färgen vit. Sareen fungerar förmodligen för alla kvinnor som vill se enkla ut och lita på sin inre skönhet som ansvarar för deras attraktion. När du sportar denna saree representerar du på något sätt de fantastiska saree -formgivarna i södra Indien. Det hårda arbete som genomförts för att designa denna saree framgår av lockelsen som är sport.

18. The White With Gold Border Saree:

The White With Gold Border Saree

I likhet med den föregående kommer den här också med en vacker vit färg på kroppen och de smarta mönstren som görs på kantdelen kan också hållas ansvariga för att få denna sare att se så attraktiv ut. Hur kvinnan visar denna saree på den här bilden är ganska imponerande och när du bär denna saree effektivt kommer du också att kunna se likadan ut eller ännu vackrare.

19. Red Allure Pallu Saree:

Red Allure Pallu Saree

Här har vi en mycket snygg röd saree som kommer med ett fantastiskt mönster gjort på palludelen. Det är något som nästan alla kvinnor där ute kommer att tycka är att föredra för sig själva och vill bära på nästan alla evenemang eller tillfällen. Den gyllene färgen ger den en annan sorts glans och får den att se ännu mer lockande ut än den någonsin kunde ha varit genom att bara ha den röda färgen.

20. Blue And Beige South Indian Saree:

Blå Och Beige Sydindisk Saree

Detta är en av de bästa moderna versionerna av södra indiska sarees. Den levereras med en mycket attraktiv design gjord på kroppen med små prickade mönster. Om du tittar noga på kanterna kommer du att se att vissa beige färgmönster också används för att dekorera hela denna designer saree.

21. Flerfärgad Zari Designer Saree i bomull:

Flerfärgad bomull Zari Designer Saree

Här har vi en av de bästa mångfärgade sareerna genom tiderna. Mönstret som denna saree -plats är så attraktivt att möjligen alla som tittar på detta kommer att falla för det. Vill du se ditt bästa ut? Detta är det rätta för dig.

22. Snygg sydindisk Saree:

Snygg sydindisk Saree

De olika färgerna som denna sareesport är helt fantastiska och kan sägas vara en av de finaste sakerna som finns. Designen har förändrats med tiden. De är inte mer traditionella, de är ganska innovativa.

23. Traditionell sydindisk bröllopsaree:

Traditionell sydindisk bröllopsaree

Här är en bröllopsare som passar alla sareälskare där ute. Det lockande mönstret som denna sareesport är förmodligen på grund av kantdelen och den kvällsfångande apelsinen och beige blandade basfärgen.

24. Aristokratisk röd sydindisk Saree:

Aristokratisk röd sydindisk Saree

Här är en av de finaste södra indiska sareerna genom tiderna som har lockande mönster gjorda på den. Mönstret som det sportar med det gyllene verket ett på den röda basen är förmodligen en av de finaste sakerna med denna saree som är mycket imponerande.

25. Gul sydindisk Saree:

Gul sydindisk Saree

Här är en sydindisk saree som kommer att passa alla kvinnor där ute. Det finns några små invecklade mönster gjorda på den gula kroppen på denna saree som har små invecklade mönster.

Varje saree har sin egen unika uppsättning mönster. Färgerna kan vara desamma, men mönstren kommer aldrig att kopieras. De kan dock improviseras. I den här artikeln har vi diskuterat några coola sydindiska designer sarees som kommer med lockande mönster gjorda på dem och är utformade för att imponera.