Hvem hadde noensinne trodd at et unikt plagg, et enkelt laken når det ble viklet rundt kroppen på en strategisk måte kan bygge opp til å bli et så vakkert klær? Du kan lett forestille deg hvorfor våre mødre og bestemødre pleide å se så feilfrie ut på de monokrome bildene.

Sarees er en formell del av den indiske kulturen og tradisjonen der saree, i likhet med kjoler og skjørt, utgjør en overhengende del og del av kulturens antrekk. Med tiden har alle andre gamle ting blitt utviklet og gjort bedre, og det er nå et bredt spekter av sareer, Kanjivaram er en av de eldste og beste i partiet.

The Handsome Black in Pink:

kanjivaram sarees1

På bunnen av en magenta spesiell rosa farge, er denne Kanjivaram enestående skjønnhet med sine sorte design trukket vakkert på den. Kanjivaram -silken gir det mye elskede satengutseendet mens det er myke, svarte stripete linjer over hele sareens kropp. Selv den rosa i sareen inneholder i seg selv myke gylne blomsterkunstverk.

The Satin Blue:

kanjivaram sarees2

En av de beste Kanjivaramene gjennom tidene, denne sareen er rett og slett fantastisk ettersom det strålende vakre plagget brytes rundt den høytidelige modellen og gir henne et fantastisk utseende. egnet for bryllup og mottakelser, blir denne sareen i lyseblå forsterket av det fantastiske satengutseendet, men når vi ser nærmere på detaljer, ser vi det gylne kunstverket i silke etset over hele sareen.

The Nude Gold:

kanjivaram sarees3

Beige er sesongens farge. Alle hypene og hendelsene til de nye klærne omgir ham, og derfor ble den nye sesongfargen omfavnet av denne fantastiske Kanjivaram silkesareen. Sareen er tom for subsidiære kunstverk som gjør det enkelt og greit, men likevel et utsagn om et stykke. Å være satin er bare en annen faktor som bidrar til utseendet.

Farger i massevis:

kanjivaram sarees4

Her i dette vakre bildet har en like fantastisk saree blitt vist frem som viser de mange vakre fargene som danner grunnlaget for utseendet. Sareen er rett og slett fantastisk i dristige farger, basen er laget av en søt gul etterfulgt av en satin frostet blåfarget pallu. Sareen har også pyntet gylne mønstre på de ytre linjene.

Den dristige røde og grønne:

kanjivaram sarees5

Denne Kanjivaram er en vakker hverdags saree laget av samme silkefinish, bare denne gangen er fargene mye mer modne enn du tror det er. Fargene på denne sareen er faktisk i kjedelige nyanser av okseblodrød blandet med dypgrønn med detaljert lappeteppe av rødbrun rød. Det som livner opp sareen, er selvfølgelig den gyldne blomsterbladede designen.

De slående kombinasjonene:

kanjivaram sarees6

Ofte vil garderoben ikke være komplett uten en skikkelig dose svart i den, og her er derfor denne enestående Kanjivaram laget av silke igjen og denne gangen i din favorittfarge, svart. Basen, faktisk er hele sareen i svart med rød lappeteppe utført med prikker mens den omfattende lyse solnedgangen oransje danner pallu.

Det vakre blå:

kanjivaram sarees7

Hele denne tiden har du sett blått i en frostet nyanse, og derfor tar vi med deg det beste av møllen kongelig påfuglblå i dypere og rikere nyanse med sølvfôrkunstverk og design utført til perfeksjon på den. Sett et blikk på pallu du kan se hvordan perfeksjon utfolder seg.

The Modern White:

kanjivaram sarees8

Dette er et ganske festlig utseende for sesongen med den hvite Kanjivaram -silken som omfavner den autentiske sørindiske tungkunstdesignen i seg selv. Faktisk en fest for øynene.

Midnattsfargene:

kanjivaram sarees9

Her kommer denne Kanjivaram i separate midnattfarger av kongeblå festet med en ekstravagant lilla detaljert kant. Sareen er perfekt for en festlig kveld.