Grå er en av de mest beundringsverdige fargene noensinne. De er som nøytrale, og man kan drive med nesten alt med dem. Kvinner elsker også denne fargen, og grå silkesareer er noen av de beste som man sannsynligvis kan be om. Disse sareene har dragende mønstre sammen med iøynefallende farge, som er grå. Man kan bære den grå fargen sarees ved nesten alle anledninger og festivaler og se fantastisk ut i dem. Designere synes også fargen grå er ganske passende for dem, siden den danner et flott lerret for bruk av de forskjellige tradisjonelle designene. Hvis du liker grå sareer, vil følgende topp 9 saree -design passe for deg.

Enkle og vakre grå sareer med bilder:

1. The Elegant Grey Saree’s:

The Elegant Grey Saree's

Jenter med en god høyde kan ganske enkelt bruke denne flotte saren. Den grå sareen følger et unikt mønster utført på kantene, og det er hovedattraksjonen til dette indiske klesplagget fra old school som folk fortsatt liker å se. Det ser veldig vakkert ut med en glitrende, men enkel bluse. Alle kvinner vil kunne bruke denne designersaren ganske enkelt og se bra ut i den. Designet er ganske iøynefallende, og du vil elske det også.

2. The Dark Grey Saree:

Mørk grå saree

Denne spesielle grå sareen kommer med pin -kanter, og mønsteret på sareen er ikke lett synlig, men uten tvil er det ekstremt vakkert. Sareen har et veldig forlokkende mønster gjort på den, og du vil elske måten denne sareen fungerer på med en flott bluse. Sareen vil passe med en grå bluse eller en rosa (som vist på bildet). Hvis du har en slank kroppsbygning, vil du se helt fantastisk ut i denne sareen. Designet er egnet for kvinner i alle aldersgrupper, hvis du kan bære det.

3. Double Color Designer Saree:

Double Color Designer Saree

Hvis du leter etter grå saree -design, vil denne designeren tradisjonelle indiske dameklærelementet blåse i hodet. Den har et veldig iøynefallende mønster gjort på den ene delen av sareen ved hjelp av fargen rosa, mens den andre delen har det enkle gråvaskede fargemønsteret.

4. The Silver Grey Wedding Party Saree:

Sølvgrå bryllupsfest Saree

Man kan sport denne sareen i bryllupet eller mottakelsen etter fester. Designet er veldig attraktivt, og du vil elske det. Den har et veldig fengende mønster gjennom hele kroppen.

5. Designer Grey Saree:

Designer Grey Saree

Dette er en av de beste designer sareene du noensinne vil finne. Fargen på denne sareen er så ren og enkel at den lett vil overtale nesten alle kvinner til å bære denne sareen på kroppen og bære den til religiøse og bryllupsarrangementer.

6. Den beste grå silkesareien:

Beste grå silkesaree

Bryllupssesongene er på vei, og alle kvinner må være ivrige etter å bære silkesareien effektivt. Denne spesielle designeren har den grå fargen sammen med brun på kantene og en rød og grå blandingsdesign på den ene delen av sareen.

7. Gadwal Gray Silk Saree:

Gadwal Grey Silk Saree

Leter du etter en anstendig grå silke sarees -design? Dette er en av de flotteste designene gjennom tidene. Den bærer et veldig vakkert mønster gjennom saren sammen med et gyllent design og et blått mønster på kantene.

8. The Gray Designer Saree With Red Blouse:

Grå designer saree med rød bluse

Dette er en veldig flott designer grå farge saree som bør sportes med en rød bluse for å få det beste ut av dette trendy og tradisjonelle klesplagget.

9. Den unike grå sareen:

Unik grå saree

Dette er forskjellig fra alt som er diskutert ovenfor. Sareen har et veldig iøynefallende mønster gjort gjennom sareen som gir den det siste, men fortsatt et verdig sted i denne listen over de beste grå saree-designene.

Man kan bære de grå sareene ved nesten alle anledninger og festivaler og se fantastisk ut i dem. Designere synes også fargen grå er ganske passende for dem, siden den danner et flott lerret for bruk av de forskjellige tradisjonelle designene.

Bilder Kilde: 1 ,2, 3, 4, 5, 6, 7, åtte, ni