Pothys presenterar exklusiva kvalitetssareer och andra plaggprodukter. Det är en kedja av showroom främst i södra Indien. Det ger också ett bättre alternativ för att köpa olika plagg, helt enkelt genom att starta en online shopping webbplats. Denna webbplats består av designer sarees, siden sarees casual eller trendiga sarees, bröllop sarees och många andra. Pothys huvudbutik ligger i Chennai och heter “Pothys Palace”. Traditionella klänningar och en boutiquekollektion som kvantifierar försäljningen. Nyligen har det startat en stormarknad genom att ge sig in i detaljhandeln.

Fantastiska och vackra Pothys Sarees med bilder:

Det finns 9 trendiga och traditionella Pothys sarees med bilder tillgängliga här.

1. Red Pothys Silk Saree With Golden Border:

pothys sarees

Denna designer röda saree är en speciell samling av Pothys. Denna saree är verkligen speciell för bröllopsändamålet. Den enkla gyllene ramen förstärker utsikterna för alla speciella evenemang. Det självdesignade arbetet med den röda sareen tillsammans med silkeslen struktur förbättrar skönheten i denna siden saree. Detta är en av de bästa traditionella pothys sareesna.

2. Blue Tussar Silk Pothys Saree:

Pothys Sarees-Blue Tussar Silk Pothys Saree 2

Pothys samlingar har inte bara designer sarees utan också enkla trendiga sarees. Denna blå och gyllene kombination av tussarsilke har en fin konsistens och en exklusiv samling pothys. Den blå basen har snygga blå remsor och reflekterar ljus för att ge ett glänsande utseende.

3. Gulblå Pothys Kanjeevaram Saree:

Gulblå Pothys Kanjeevaram Saree

Kanjeevaram sarees är en exklusiv traditionell outfit för bröllopsevenemang och används också som brudkläder. Denna saree är bilden har halvblå invecklade gyllene mönster och den andra hälften är levande gul med gyllene verk. De gyllene mönstren reflekterar ljus och belyser det ännu mer.

4. Pothys Pink Georgette Designer Saree Multi Colored Border:

Pothys Sarees-Pothys Pink Georgette Designer Saree Multi Colored Border 4

Denna rosa färgade georgette saree är en annan exklusiv samling av pothys. Den har en designersyn. Den gyllene kanten med stenverk förstärker nådan med blå och rosa kant växelvis med basfärgen. Den mjuka konsistensen som är draperad över din kropp visar kroppens kurvor. Det får dig bara att se elegant ut och denna trendiga designer sarees är bäst för de unga damerna.

5. Grön och blå Mayuri Menpattu Silk Saree:

Pothys Sarees-Green And Blue Mayuri Menpattu Silk Saree 5

Denna speciella siden saree kommer från södra Indien. Denna ljusa nyans av grönt och blått kompletterar varandra med mångfärgade remsor av stickade trådar. För att se moderiktig ut, läggs den nedre halvan av pallu med blå nyans med mörkrosa designade verk på den delen.

6. Pothys Black And Cream Georgette Designer Saree:

Pothys Sarees-Pothys Black And Cream Georgette Designer Saree 6

Svart är färgen på elegans och chic. Denna georgette bit saree måste älskas av alla för sin svarta nyans över hela pallu. Den andra halvan av sareen är krämfärgad med enkla prickade mönster. Denna sarees har också en annan specialitet med invecklad blommig kant och berör med röda och gula smala remsor. Detta är en av de snygga georgetterna av saree i pothys sarees.

7. Pothys Off-White And Orange Kanjeevaram Silk Saree:

Pothys Off-White And Orange Kanjeevaram Silk Saree

Det är en riktig traditionell saree utan modern design. Om du gillar att försköna ditt utseende måste du gå efter denna outfit. Denna benvita och apelsinröra kan bäras av medelålders kvinnor. Detta kan bäras av damer för att få det vanliga utseendet. Fransar i slutet av pallu, förstärker dess skönhet.

8. Pothys Maroon Kanjeevaram Silk Saree:

Pothys Sarees-Pothys Maroon Kanjeevaram Silk Saree 8

Damer i alla åldrar kan bära rödbrun och gyllene sammanslagning av färger om du gillar att föredra mörka färger framför ljusa. Intrikata palludesignade verk med periodgyllene verk i den rödbruna delen av sareen ger ett magnifikt utseende för religiösa eller bröllopstillfällen.

9. Cream And Maroon Samudrika Pattu Pothys Silk Saree:

Cream And Maroon Samudrika Pattu Pothys Silk Saree

Grädde och rödbrun siden saree har halva delar av dessa kombinationer. Denna saree har remsor samt invecklade mönster tillsammans med en gyllene kant som är specialiteten hos södra sareerna. Denna saree kan bäras exklusivt utan någon åldersstång.

De olika kollektionerna av Pothys sarees har här traditionella och även nyligen trendiga sareer som blandas med traditionella kläder. Dessa kan bäras i alla speciella händelser för att förstora ditt utseende.

Bilder Källa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.