Sareer har vært her siden den tidligste sivilisasjonen da det ville være en verden der kvinnelige folk måtte bære saree som hverdagens prøvelser. Vesterlendingene som bodde i landet vårt valgte sin kulturelle stil, de flytende kjolene og de vakre solhattene og India kjent for sitt rike silkestoff og sine autentiske veveteknikker etterlot oss noen av de største kunstene som ble utdypet på stoffene vi valgte å bruke.

Saree maleri design

Saris er plagg i ett stykke som et stykke ark som vi vikler strategisk rundt kroppen vår for å danne ett stykke. Nylig har det blitt lagt til todelte plagg, men fargen og maleriene er dyktig tegnet på stoffet er det samme.

Fantastisk Saree Painting Designs Gallery:

La oss ta en titt på 9 fantastiske Saree Painting -design for kvinner i India.

1. Fargesprutene:

Saree -maleri designer fargesprut

Den nye generasjonen tror ikke mer på de daglige solide nyanser eller fargetoner, men nå inkluderer de nyere nyanser noen av de beste fargene som sprutet uforsiktig over stoffet i en ny stil. Den nye stilen her implementerer fargenyanser av mintgrønt og safran med en babyrosa og litt mer dypere nyanser av grønt. Sareen her er fylt med de beste fargene som spruter rundt.

2. Lord Shiva Saree -maleri:

Saree -maleri designer Lord Shiva -trykk

Sareen i seg selv er ganske ydmyk med den mykeste oransje fargen som er godt kombinert med en midnattssort kantlinje. Men mot slutten av sareen, faktisk mot slutten av palluen, er det en omfattende malt design av den mektige Lord Shiva som pryder palluenden. Tegningen malte gelene godt med fargen på sareen som ga den et naturlig utseende.

3. Den intrikate stammemaling:

Saree maleri designer intrikate tribal

Tribal har alltid vært en høy inspirasjon for tradisjonelle plagg, og her har fargene fylt opp plass på den vakreste måten noensinne, og den ekstra bruken av intrikat stammeansiktarbeid forbedret utseendet til sareen. Sareen inneholder høye satengfarger i regnbuen der de fleste fargene ble sett var de livlige greenene, røde, blå og gule.

4. Flower Saree -maleriet:

Saree -maleri designer blomsterangrep

Vanligvis når du vil forholde deg til edruelighet, men på en stilig måte, er det alltid en go-to-design du kan falle tilbake til. Hvitt definerer renhet; hvit er en av de beste feminine fargene som passer godt til nesten alt, og derfor må du alltid bruke hvitt når det er i orden. Legg til litt farge på din ellers monotone hvite med disse flotte blomstermønstrene.

5. The Pink Maters:

De rosa maatene

Rosa får fram feministen i deg, men er en ydmyk rosa sterk nok til å definere din personlighet? Svaret på dette er nei, og derfor må feminismen din uttales på best mulig måte. For det er det første kravet en smak full av de forskjellige nyanser av din favorittfarge. Hvis du liker rosa, vil denne sareen i aztekiske utskrifter flyte båten din.

6. Rushing Flames Saree Painting Design:

Saree -maleri designer brennende flammer

Alle disse tider har flammene bare prydet underarmene eller sykkelen din, og det er på tide at kjæresten din får en smak av disse flammene. Dette er definitivt et nytt banebrytende trendsettende utseende der det beste av mønstrene ikke bare kan konkurrere med denne vakre håndmalte flammesari. Dette er virkelig en av et slag.

7. Chiffon Chic:

Saree maleri designer chiffong chic

Chiffong -chic fikk navnet sitt fra den vakre chiffonpalluen til sareen som er laget av de vakreste miniatyrblomstersnittene. Sareen er i en kremhvit nyanse med vakre babyrosa striper som danner grensen. De viktigste detaljene og skjønnheten ligger i skjønnheten i vanntrykk blomstemerker i svart.

8. The Spiral Views:

Saree -maleri designer spiralutsikt

Spiraler er også et nytt mønster som har sett et nylig opprør der en illusjon skapes i stoffet som kan brukes til å få deg selv til å se tynnere eller mindre sunn ut. Dette er praktisk talt et velsignende stoff for å skjule babyfettene.

9. Det pyntede utseendet:

Saree maleri designer pyntet utseende

Hver saree har den ene elegante faktoren om seg selv som får den til å skille seg ut i mengden. Under et galla bryllup draperer du på dette pyntede murverket i nakenbeige og blått og får hodene til å snu.