Grått är en av de mest beundransvärda färgerna någonsin. De är som neutrala och man kan sporta nästan vad som helst med dem. Kvinnor älskar också den här färgen och grå siden sarees är några av de bästa som man förmodligen kan begära. Dessa sareer har lockande mönster tillsammans med iögonfallande färg, det är grått. Man kan bära den grå färg sarees vid nästan alla tillfällen och festivaler och se magnifik ut i dem. Designers tycker också att färgen grå är ganska lämplig för dem, eftersom den utgör en bra duk för tillämpning av de olika traditionella mönstren. Om du är intresserad av grå sareer är följande 9 bästa sareedesigner lämpliga för dig.

Enkla och vackra grå sareer med bilder:

1. The Elegant Grey Saree’s:

The Elegant Grey Saree's

Flickor med en bra höjd kan ganska enkelt sporta denna fantastiska saree. Den grå sareen följer ett unikt mönster gjord på kanterna och det är huvudattraktionen för detta indiska klädobjekt från gamla skolan som människor fortfarande gillar att se. Det ser väldigt vackert ut med en glittrande men ändå enkel blus. Alla kvinnor kommer att kunna sporta just denna designer saree ganska enkelt och se bra ut i den. Designen är ganska iögonfallande och du kommer också att älska den.

2. The Dark Grey Saree:

Mörkgrå Saree

Denna speciella grå saree kommer med stiftkanter och mönstret på sareen är inte lätt synligt men utan tvekan är det extremt vackert. Sareen har ett riktigt lockande mönster på den och du kommer att älska hur denna sare fungerar med en snygg blus. Sareen kommer att passa med en grå blus eller en rosa (som visas på bilden). Om du har en smal kroppsbyggnad kommer du att se helt fantastiskt ut i denna saree. Designen är lämplig för kvinnor i alla åldersgrupper, om du kan bära den.

3. Double Color Designer Saree:

Dubbelfärg Designer Saree

Om du letar efter grå sareedesigner, kommer denna speciella designer traditionella indiska kvinnokläder att blåsa dig. Det har ett mycket iögonfallande mönster gjort på ena delen av sareen med färgen rosa, medan den andra delen har det enkla grå tvättade färgmönstret.

4. Silvergrå bröllopsfest Saree:

Silvergrå bröllopsfest Saree

Man kan sporta denna saree vid bröllop eller mottagning efter fester. Designen är mycket attraktiv och du kommer att älska den. Det har ett mycket catchy mönster som görs i hela kroppen.

5. Designer Grey Saree:

Designer Grey Saree

Detta är en av de bästa designer sarees som du någonsin kommer att hitta. Färgen på denna saree är så ren och enkel att den lätt kommer att förmå nästan alla kvinnor att bära denna saree på kroppen och bära den till religiösa och bröllopsevenemang.

6. The Best Grey Silk Saree:

Bästa grå siden Saree

Bröllopssäsongerna är på väg och alla kvinnor måste vara ivriga att bära siden sareen effektivt. Denna speciella designerartikel sportar den grå färgen tillsammans med brun på kanterna och en röd och grå mixdesign på en del av sareen.

7. Gadwal Grey Silk Saree:

Gadwal Grey Silk Saree

Letar du efter en anständig grå sarees -design? Detta är en av de snyggaste designerna genom tiderna. Det bär ett mycket vackert mönster i hela sareen tillsammans med en gyllene design och ett blått mönster på kanterna.

8. The Grey Designer Saree With Red Blouse:

Grå Designer Saree Med Röd Blus

Detta är en mycket snygg designer grå färg saree som bör sportas med en röd blus för att få ut det bästa av detta trendiga och traditionella klädesplagg.

9. The Unique Grey Saree:

Unik grå Saree

Detta skiljer sig från allt som diskuterats ovan. Sareen har ett mycket iögonfallande mönster som görs i hela sareen som ger den den sista men ändå en värdig plats i den här listan över de bästa grå sareedesignerna.

Man kan bära de grå sareerna vid nästan alla tillfällen och festivaler och se magnifik ut i dem. Designers tycker också att färgen grå är ganska lämplig för dem, eftersom den utgör en bra duk för tillämpning av de olika traditionella mönstren.

Bilder Källa: 1 ,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9