Brokade sareer er veldig populære i India, og hovedårsaken bak det er bruk av sølv og gull zari med hovedstoffet i sari brokaden. Disse fibrene er veldig mye ansett som tunge og rike, i sin stil og også i designarbeidet. Denne typen rød brokade sari -arbeid på sareer kan spores helt tilbake til middelalderen. Typen brokadearbeid ble hovedsakelig brukt av kongelige familier, som Hellasriket, Kina -imperiet, Japan -imperiet, det bysantinske riket, etc. Stilen ble introdusert for de indiske sareeveverne via Silk Route, som fikk handelen til å blomstre mellom Kina og India. Dette er grunnen til at brokadesareer er så høyt respektert av de indiske kvinnene.

Brokade Sarees Viktighet:

Siden rosa brokadesaree anses som svært overdådig laget; derfor brukes de bare ved formelle anledninger som festivaler, bryllup og andre formelle arrangementer også. Denne typen sareer er også stylet og utstyrt med forskjellige typer smykker. Dette gjør brokadesareer til svært stiftende klær i en kvinnegarderobe. Man kan lett bruke silkesvart brokadesari med inkludering av brokade, eller brokadesareer som består av georgette. Det er faktisk mange forskjellige brokadesarier å velge mellom.

Brocade Sarees Funksjoner:

Den viktigste egenskapen til hvit brokadesari er bruken av zari, eller kjent som gull- eller sølvtrådene, som er veldig vevd med stoffet, for å gi forskjellige typer mønstre på sareens kropp og også dens grenser også. Disse zari -stoffene er veldig vevd for hånd, og også ved hjelp av tradisjonelle vevstoler, noe som hjelper til med den ultimate skapelsen av disse brokadesareene på best mulig måte.

Hvilken aldersgruppe kvinner foretrekker mest:

Det er ingen så tydelig aldersgruppe for kvinner å begynne å ha på seg gylden brokadesari. Alle kvinner i alle aldersgrupper kan bruke brokadesareer. Dette er fordi brokadesareer i seg selv er veldig presist, og også ser overdådige ut. Derfor vil alle kvinner som bruker denne typen saree i seg selv se veldig elegante ut uten tvil, uansett alder. Så hvis du har budsjettet til å bruke på en brokade saree, er det bare å kjøpe den uten å tenke på aldersgruppen din.

Hvilken kroppsform kvinner foretrekker:

Brokade sareer vil se fantastisk ut på alle kroppstyper, og det er den største fordelen med å bruke den. Når en kvinne vil ha på seg en grønn brokadesaree, ville hovedattraksjonen være dekorasjonene og elegansen til sareen. Alle de andre faktorene vil bare bli sekundære og vil ikke ha stor betydning for betrakterens øyne. Så uansett om du er slank eller lubben, vil brokadesareer se fantastisk ut på deg, og du trenger ikke bekymre deg for kroppsformen din i det hele tatt.

Siste og vakre Brocade Sarees med bilder:

Den beste måten å skryte av stilen din er ved å bruke følgende typer Brocade Sarees.

1. Brocade Silk Saree:

Brokadesilke saree

I denne typen brokadesilksari er silken den viktigste fiberen som brukes her, sammen med inkluderingen av brokade, som er zari av sølv og gull. Brokadearbeidet utføres ikke bare på sareekroppen, men også på grensene.

Design: I brokadesilke saree brukes en blanding av forskjellige farger, samt design på sareens kropp også.

Stoff: Stoffet som brukes her er en kombinasjon av silke, sammen med zari -vev.

Anledning: Du kan enkelt prøve denne sareen på de fleste formelle og semi-formelle arrangementer, og det ville fortsatt se bra ut.

2. Banarasi Brocade Saree:

Banarasi brokade saree

Når det gjelder Banarasi brokade saree, er dette en av de mest nysgjerrige laget sareene. Denne sareen er laget sammen med kombinasjonen av banarasi-vevingen sammen med inkluderingen av den velkjente zari.

Design: Banarasi sari har flest mengder designerutskrifter samt zari -arbeid på hoveddelen av sari.

Stoff: I Banarasi brokade saree brukes banarasi -vevet kombinert med gull- og sølvtrådene.

Anledning: Banarasi brokade saree er bare laget for veldig formelle anledninger som bryllup og ekteskap, eller til og med forskjellige typer seremonier.

3. Brocade Bridal Sarees:

Brokade brude sarees

Brokade brude sarees er dedikert til eller henvender seg til bruden, som er klar for bryllupet hennes. I dette tilfellet er sareen laget på en slik måte at den blandes med vanlige ekteskapsdekorasjoner og feiringer.

Design: I denne typen brokade saree, den beste delen hvis de mange designene er laget på sallens pallu, mens resten av sareekroppen holdes veldig minimalistisk.

Stoff: Brocade brude saris kan lages med ethvert stoff, silke eller annet stoff. Deretter legges zari til for at sareen skal se nydelig ut.

Anledning: Det er bare for brude anledning.

4. Brocade Kanjivaram Saree:

Brokade kanjivaram saree

Brocade Kanjivaram sari består av to stoffer – det ene er Kanjivaram -silke og det andre er zari -vevet, som består av silke og gulltråder. Denne typen saree er veldig kjent i delstatene i Sør -India.

Design: I denne Brocade Kanjivaram saree er hovedattraksjonen bruken av forskjellige farger og deres gradienter, sammen med bruk av kunsttrykk og designerprint, ved hjelp av zari.

Stoff: Her brukes Kanjivaram silke, sammen med inkludering av zari for utskriftene.

Anledning: Du kan bruke denne sareen til semi-formelle anledninger.

5. Brocade Work Sari:

Brokade arbeid sari

Brocade work saree er nesten designet med de gylne og sølvtrådene, på hele kroppen til sareen. De fleste av sarees -overflaten har brokadearbeid, med svært minimale forskjeller i fargekombinasjon.

Design: Det er ingen tvil om at denne Brocade -arbeidssarenen har flest design av alle de andre brokadesarisene. Designene er laget med zari, og derfor blir det høydepunktet til sareen.

Stoff: Stoffet til denne sareen kan avhenge av veveren, men zari -vevingen er obligatorisk her.

Anledning: Man kan bruke denne Brocade -arbeidssarenen til enhver formell anledning.

6. Georgette Brocade Saree:

Georgette brokade saree

Med Georgette brokade saree får du den flotteste brokadesarenen med kombinasjonen georgette og zari. Denne sareen vil definitivt se nydelig og elegant ut, uten tvil.

Design: Designet som brukes i Georgette brokade saree er veldig enkelt, med svært minimale design på sareens kropp, mens zari -designene bare er konsentrert om sareegrensene.

Stoff: I Georgette brokade saree brukes zari -vevet med georgette silke.

Anledning: Georgette brokade saree er flott for uformelle anledninger, eller til og med fester også. Du kan også bruke den til semi-formelle arrangementer.

7. Brocade Paithani Saree:

Brokade paithani saree

Hovedattraksjonen til brokaden paithani saree er bruken av mange typer kunsttrykk, med bruk av zari eller brokade på sareens grenser. Resten av sareekroppen har stort sett solide farger.

Design: Hoveddesignet dreier seg om bruk av kunstneriske design på sareegrensene og palluene, med svært minimale designutskrifter på sareekroppen.

Stoff: Når det gjelder brokaden paithani sari, er hovedstoffet som hovedsakelig brukes silke, pluss tillegg av zari også.

Anledning: Du kan bruke denne sareen for det meste semi-formelle og uformelle anledninger.

8. Brocade Silk Saree til bryllup:

Brocade Silk Saree til bryllup

Brokadesilke -saris -bryllupet er den viktigste typen saree som brukes til ekteskap og bryllup, og er helt laget av silke kombinert med en fargetone av gull- og sølvvevet.

Design: Designet er gjort veldig intrikat, men det arbeides med sareens kropp ved hjelp av sølv- og gullveven. Dette vil skape en tykkere og en mye mer detaljert overflate på sarees -kroppen.

Stoff: Til bryllupet i brokadesilke sarees er det viktigste stoffet som brukes silke, mens det andre stoffet er zari.

Anledning: Denne sareen er flott for ekteskapsseremonier.

9. Brocade Pattu Sarees:

Brokade pattu sarees

Når det gjelder brokade pattu sarees, er hovedattraksjonen det enorme detaljerte zari -arbeidet som er utført på enten kroppen eller sareegrensen. Når sareen har solide farger, utføres arbeidet på grensen, og noen ganger utføres zari -arbeidet på kroppen så vel som på grensen.

Design: Den har en ganske enkel design, med enten solide farger eller fargegradienter, med det flotte arbeidet til zari på kantene og sareekroppen.

Stoff: Brokade pattu sarees består av silkestoff og inkludering av gylden og sølvvev for designene.

Anledning: Fantastisk å ha på til semi-formelle anledninger.

10. Sør -indiske Brocade Sarees:

Sør -indiske Brocade Sarees

Den sørindiske brokadesarien er hovedsakelig inspirert av den sørindiske kulturen, og også kunstverket og stilen. Designertrykkene, sammen med arbeidet, faller sterkt sammen med historien til Sør -India.

Design: Det viktigste zari -arbeidet utføres på sareegrensene og pallu, mens sareekroppen har en fargeovergang, med en minimal mengde kunstverk eller design.

Stoff: Som vanlig brukes silke som hovedstoffet her, med zari -arbeid og detaljer.

Anledning: Du kan enkelt bære denne sareen i semi-formelle seremonier, eller for en uformell utflukt også.

Hvilken bluse passer for Brocade Sarees:

Enhver type bluse vil passe i tråd med blå brokade saree, uten problemer. Det være seg høy hals eller båthals-du heter det bare. Brocade saris er veldig allsidige i utseendet, og det er derfor enhver type bluse vil se bra ut i den. Sørg også for at sareefibrene og fiberen som blusen er laget av, er de samme. Hvis du parer en silkebrokade saree med en georgettebluse, så ser det bare rart og rart ut.

Slik styler du Brocade Sarees:

Man kan bare bære brokadesarenien i seg selv, og den vil fortsatt se flott ut som vanlig. Men hvis du trenger noe mer å style brokadesarenen din med, må du legge til noen smykker. Noen få vanlige eksempler på smykker som vil passe godt til brokadesarier er Polki -settene eller Kundan -settene. Man kan også koble brokadesarien hennes med høye hæler som har et formelt utseende. Dette vil sikkert gjøre stilen til å skille seg mye ut, uansett.

Derfor kan det lett sees at det er forskjellige typer brokadesareer tilgjengelig i India. Fra å være bare silkebrokade til sørindisk brokade – du kan bare nevne det. Det kan også sees at hovedingrediensen i alle sareene er zari, som er et veldig vanlig stoff som brukes. Bruken av zari gjør det generelle utseendet veldig pent og elegant, noe som også får sareen til å skille seg ut fra mengden. Så, hva synes du om forslagene våre, og hvilke liker du best? Gi oss beskjed med alle tilbakemeldinger og forslag.