Ordet saree blir også kalt Sri, Shari. Betydningen av Sari ifølge sanskrit er “Strip of Cloth”. Dette er daglig saree og kvinneklær som fikk sin tilstedeværelse fra det indiske subkontinentet. Lengden hvis sareen kan variere fra 5 til 9 meter. Hver stat og religion følger en stil med sareedraping som gjør saree til en unik dressingstil. Det er forskjellige former for å knytte sareen, og den mest brukte sareetypen er Nivi -typen som har sin opprinnelse fra Andhra Pradesh. Sareen består av tre deler “Antriya”, som er den nedre delen av sareen, “Uttariya”, delen av sareen som dekker skulderområdet og “Stanapatta” som dekker brystregionen. Sammen dekker hele stykket kvinnekroppen på en elegant måte som skildrer kvinnen på en beskjeden måte.

Daily Wear Sarees Viktighet:

Betydningen av den siste daglig bruk saree og daglig slitasje sarees samling er enorm når dette spørsmålet blir stilt til noen dame. Dette er det rene faktum at sareen er praktisk å bruke materiale, og det gir et tradisjonelt preg i hverdagen. Denne daglige sareen er lett å kjøpe i hvilken som helst klesbutikk i India, og Sarees får også betydning i utlandet. Disse sareene er tilgjengelige i forskjellige design og materialer, designene som er tilgjengelige er enkle å bære i hverdagen sammenlignet med designer sarees.

Daily Wear Saree -funksjoner:

Sari for daglig bruk kan klassifiseres under lett sareetype.

  • På grunn av de enkle og lette egenskapene, er dette typen enkle daglig sareer som alle damer foretrekker å ha på seg i alle årstider.
  • Den lette sareen har trykte design og malte design, noe som gjør den lett å bære i det daglige.
  • Denne typen saree kan brukes både som en uformell saree og som en formell saree ved å kombinere sareen med et par smykker og en sandal.

Hvilket stoff brukes til daglig slitasje?

Damer er dypt forelsket i lett saree og ønsker å bruke dem som ki saree til daglig bruk eller for en familie som kommer sammen daglig saree? Noe av stoffet som damene burde ha i skapet, er som Faux Georgette saree, Crepe saree, syntetisk silkesare, Chiffon stoff og bomull samt lett nett saree kombinert med syntetisk silkemateriale. Disse stoffene er kjent for sin lette vekt og komfort som tilbys når de brukes som daglig antrekk.

Beste Daily Wear Saree -design med bilder:

La oss se på de 10 beste sareene for daglig bruk.

1. Daily Wear Cotton Saree:

Daily Wear Cotton Saree

Daglig bruk av bomullssaris er populær blant kvinner i alle aldersgrupper på grunn av den enkle designen og brukervennlige kombinasjonen. Damer som liker å bruke enkel bomullssaree om sommeren, så er denne bomullssarenen til daglig bruk den passende sareen.

Saree Design: Denne enkle lysegrønne sareen kombinert med trykt rødbrun med kremgrense gjør sareen mer attraktiv og må ha sari -type i garderoben for kvinner

Stoff som brukes: Stoffet som brukes i denne sari for daglig bruk er det tradisjonelle bomullsmaterialet som gir en glatt tekstur til sareen. Dette er det beste stoffet som skal brukes på en varm sommerdag, på grunn av svetteabsorberende egenskaper.

2. Daily Wear Printed Saree:

Daglig slitasje trykt Saree

Daglig slitasje Trykte sareer har fått betydning blant alle aldersgrupper på grunn av variasjonen og designet som designerne tilbyr. Denne trykte sareen passer for alle kroppsfigurer på grunn av materialets letthet og ingen stein.

Saree Design: Denne lette sareen består av triofargekombinasjon med blomstertrykk. De grønne og hvite fargede blomster- og linjedesignene flyter rundt sareen med det røde rosetrykket sett på senterdelen av sari.

Stoff som brukes: I denne blomstermønsteret daglig slitasje sari brukte stoffet et lett syntetisk materiale som fremhever blomsterdesignene mer attraktivt.

3. Daily Wear Silk Saree:

Daily Wear Silk Saree

Silke sarees er favoritt sareen noensinne blant damer i alle aldersgrupper. Denne typen silke sari for daglig bruk er lett å bære et antrekk som kan kombineres med et perlekjede. Damer kan bære denne sari som en casual som et semi-formelt utendørs antrekk.

Saree Design: Dette er en enkel grå med oransje fargekombinasjon daglig slitasje sari. Denne typen saree er vanligvis designet med linjedesign på sareens kropp, og grensen er igjen ren. Kantfargen er en kombinasjon av oransje og grått.

Stoff som brukes: Denne iøynefallende, skinnende daglige slitasjen er laget av silkemateriale som gir sareen lysstyrke.

4. Daily Wear Fancy Sari:

Bruk daglig fancy sari

Daglig bruk Fancy sarees er et av de berømte antrekkene til damer. Aldersgruppen som er funnet av denne sareedesignen, er for det meste blant unge jenter til kvinner i middelalderen. Dette er fordi design og fargekombinasjon sett i denne flotte sareen er lysere og iøynefallende.

Saree Design: Denne fancy sari for daglig bruk er en kontrastfarget sari, som består av himmelblå farge, lysegrønn og mørkeblå fargekombinasjon. De tre fargene er trykt som tre vertikale blokker som gir de brettede foldene et attraktivt design.

Stoff som brukes: Materialet som brukes er en kombinasjon av syntetisk og crepe materiale som gir sareen et attraktivt syn.

5. Daily Wear Chiffon Saree:

Chiffon saree hver dag

Denne typen daglig slitasje chiffon saris er lett å bruke materiale på grunn av det lette vevde materialet. Chiffong sareen kan brukes som daglig saree med eller uten trykt design. Denne sareen passer godt til en matchende bluse festet med sareen og et par smykker.

Saree Design: Denne chiffon sareen er laget av en grønn farge som er gjort mer unik med lyse grønne blomsterprint på pallu så vel som på folder som faller vakkert på gulvet.

Stoff som brukes: Chiffon saree er lett å bruke lett stoff som er vevd for å oppnå den rene effekten. Den rene stoffeffekten får chiffongsaren til å se halvgjennomsiktig til gjennomskinnelig ut.

6. Daily Wear Designer Saree:

Daily Wear Designer Saree

Designer saris for daglig bruk er ikke bare ment å være enkel, men denne typen saree kan se mer ekstravagant ut ved å bruke iøynefallende farge og design kombinert med et godt sareemateriale. Denne typen saree er en av favoritt sareen blant unge jenter.

Saree Design: Dette sareemønsteret har en unik design som kan kalles moderne kunstdesign. Fargen på sareen er mørk blå med en skinnende effekt. Pallu -delen av sareen er skissert med moderne kunstdesign og sareens kropp er igjen ren.

Stoff som brukes: Stoffet som brukes i denne typen designer sarees er stort sett laget av skinnende glatt silkemateriale kombinert med en glitrende kant.

7. Daily Wear Georgette Saree:

Daglig slitasje georgette saree

Georgette sarees er kjent av alle damer som liker å ha en samling sarees i garderoben. Denne georgette sari for daglig bruk er også en lett saree som går med en bluse i kontrastfarge og et par par øredobber.

Saree Design: Saree -designen som brukes i denne kontrastfargede sareen er unik og attraktiv. Dette er en flerfarget saree. Sareens kropp er flerfarget og palluen til denne sareen er lys rosa. Denne fargekontrasten gjør denne saren enestående.

Stoff som brukes: Georgette er et lett materiale laget av rent stoff med S og Z vridd garnedesign. Denne vridde designen gir stoffet mer sprettutsikter.

8. Causal Daily Wear Saree:

Causal Daily Wear Saree

Denne casual sari for daglig bruk er en behagelig klesstil. For damer er det alltid en oppgave å bestemme antrekket sitt og passende smykkestykke for det. Når det gjelder et uformelt antrekk, er det for damer enten saree eller salwar. Som et tradisjonelt antrekk har damene brukt saree som daglig bruk.

Saree Design: Denne uformelle sareen er en enkelt designet saree som kommer i oransje farge med mørkeblå fargetrykk sett på kantene til sareen.

Stoff som brukes: Siden saree for fritidsklær må være mer behagelig og lett å bære, er denne sareen laget av syntetisk materiale.

9. Daglig kontorbruk Sari:

Daily Office Wear Sari

Daglige kontorslitasjer for damer er tilgjengelige i forskjellige stil og design, og det er det mest brukte antrekket av arbeidende kvinner. For å gjøre ting lettere og komfortabelt, er det best å bruke lett, men trendy daglig sari.

Saree Design: Sareedesignet for daglig kontorbruk er en trykt syntetisk saree. Fargekombinasjonen er mørk blå med lys grønn, noe som er ganske moderne, men har et subtilt utseende. Det trykte designet sees på kroppen til sareen, og kantene har en enkel fargedesign.

Stoff som brukes: Stoffet som vanligvis brukes til kontorbruk er lett til middels tykt materiale, som er mindre gjennomsiktig syntetisk materiale.

10. Daily Wear Crepe Saree:

Daily Wear Crepe Saree

Sarees er kjent for sin fargekombinasjon og design. Denne crepe sari for daglig bruk passer for alle aldersgrupper, noe som gjør den enda mer kjent blant damer. Kombinasjonen av farge og design med et lett stoff gjør sareen mer lett å bruke og stilig også.

Saree Design: Denne sareen er laget av to mest brukte farger og utskriftsdesign av damer. Som er den lyse oransje kroppsfargen med tykk sort fargekantkombinasjon og blomstertrykk gjennom hele saren.

Stoff som brukes: Stoffet som brukes til denne vakre sareen til daglig bruk kalles crepe. Dette stoffet er laget av silke så vel som av bomullsmateriale. Crêpen har småsteinfølelse ved berøring og krøllete utseende, noe som gjør dette stoffet mer attraktivt.

Hvilken bluse er egnet for daglig slitasje?

For daglig bruk av sari, kan den beste blusekombinasjonen være å sy det vedlagte blusematerialet som følger med daglige sarees selv. Siden denne matchende bluse sareen kan tilføre sareen mer unikhet og lysstyrke. Denne vedlagte bluse sareen kan fremheves med attraktiv blusehalsdesign og stil. For damer som foretrekker å bruke en bluse i kontrastfarge, er det passende materialet Brocade og Silk -blusen, som enten kan være vanlig eller med trykt design.

Daily Wear Sarees er egnet for anledninger?

Sarees for daglig bruk, som navnet antyder, er et daglig sareedrakt for damer. Denne typen sari er enkel og lett å bruke hverdagsdesign som passer til nesten alle typer anledninger. Daglig bruk silke sarees, crepe sarees og georgette sarees passer godt for en anledning som skolefunksjon, familie sammen eller som et uformelt kontorantrekk. Daglig slitasje silke sarees, daglig slitasje fancy sarees passer best for enhver familiefest, kontorfester. Denne sareen med et godt smykke perle- eller steinbelagte smykker vil tilføre skjønnheten til dette antrekket.

Damer som liker å bruke et enkelt antrekk som daglig bruk, så er daglig bruk saree det beste alternativet. Sareen for daglig bruk krever bare enkel håndvask eller en lavtemperatur maskinvask sammenlignet med andre silkesareer som krever renseri og vedlikehold.

Damer som søker daglige sareebilder, og etter å ha lest denne artikkelen, kunne synet på typene og bruken ha blitt tydelig. Denne sareen for daglig bruk passer for alle kroppstyper på grunn av sine lette stoffegenskaper. På grunn av sin særegenhet kan middels til stor kroppsfigur knytte denne anledningen til nesten alle anledninger, siden denne sareen kan tone kroppsfigur mer presist. For denne figuren anbefales det å bruke daglig saree eller silkesare som er relativt tung i forhold til andre lette daglige saree. Prøv denne daglig slitasje trendsetter saree og del din erfaring med dine venner og kjære!