Indigo er et naturlig organisk fargestoff som brukes til å farge stoffene i blå nyanse. Indigo -fargede sareer vinner nå popularitet, hovedsakelig på grunn av den naturlige fargen den tilbyr og pusteevnen til stoffene som brukes. Indigo sarees er hovedsakelig brukt på bomull eller chanderi og er en umiddelbar hit blant unge jenter og eldre kvinner. De er perfekte for kontorklær og kan få deg til å se veldig elegant ut. Disse sareene kommer i en rekke blokkutskrifter, slips- og fargestoffmodeller å velge mellom. Hver saree er unik på sin egen måte, og i denne artikkelen har vi samlet noen av de beste Indigo Sarees å velge mellom.

Beste Indigo Sarees med bilder:

1. Indigo Silk Saree:

Indigo silke saree

Denne nydelige sareen kommer i et blokktrykk med en svart kant. Den er designet på Tussar silke for den glansen og stivheten. Hvis du vil ha en annen saree enn bomull, er dette det beste designet. Den er nydelig for kveldsklær og et fint tysk sølvtilbehør kan heve antrekket ditt.

2. Indigo Cotton Sarees:

Indigo bomullssareer

Denne Indigo White Dabu -trykte bomullssarenen taler for stil og komfort. Den har de beroligende palettene av hvitt og blått som sikkert driver mandagsblått. Denne sareen er perfekt for arbeidsklær og kan også brukes til små pusefester. Slå varmen med denne luftige, lette saren.

3. Indigo Chanderi Sarees:

Indigo chanderi sarees

Denne nydelige Indigo Batik -trykte Chanderi -sareen er en hodevender. Den har et unikt trykk på sareens grenser som står som et høydepunkt. Palludelen har også et vakkert mønster, og sareen kommer i et skyggelagt mønster.

4. Chanderi Zari Indigo Saree:

Chanderi Zari Indigo Saree

Denne spesielle Indigo saree -designen er ganske unik, og det er noe som ser edru og stilig ut på samme tid. Det hvite mønsteret gjennom hele designet er det viktigste som får dette mønsteret til å se så unikt ut. Den kan sportes med en blå og en hvit saree.

5. Indigo Saree med hvitt mønster:

Indigo Saree med hvitt mønster

I tillegg til bare grenser ser det ut til at hele denne blåfargede sareen er dekket av hvitt. Mønstrene som er gjort ser veldig kunstneriske og iøynefallende ut, og sannsynligvis vil alle elske dem. Hvis du skal delta på en religiøs festival, så er dette en av de fineste tingene som finnes.

6. Indigo Cotton Saree Design:

Indigo Cotton Saree Design

Denne spesielle Indigo sareen kommer med et veldig fantastisk mønster. De hvite linjene på den har et vertikalt mønster i stedet for et tilfeldig mønster, som det gjorde i forrige saree -design. På grensene er det en annen type design som kan sies å være en av de beste attraktive funksjonene om denne spesielle Indigo saree -designen.

7. Designer Indigo Saree:

Designer Indigo Saree

Dette er en av de sareene som kan sportes med en designerblå bluse, og hele designerkolleksjonen vil se fantastisk ut. Det er ingenting for fancy med denne sareen, men den kan brukes som spesielle arrangementer. Sareen har et lite blekt mønster på den midtre delen som ligger på brystet.

8. Det pulserende indigo -mønsteret:

Det pulserende indigo -mønsteret

Dette er sannsynligvis en av de flotteste Indigo sareene du noen gang kommer til å komme gjennom. Sareen ble laget basert på fargen på blusen, men du kan bruke den med en annen, for eksempel en hvit. Den gylne og blandingen av hvite mønstre gjort i denne sareen er veldig forlokkende, og den vil passe for nesten alle der ute.

9. The Striped Indigo Saree Design:

The Striped Indigo Saree Design

Hvis du leter etter Indigo -fargesareer, vil denne stripete være best egnet for deg. Denne spesielle designen er så behagelig at nesten hvem som helst vil kunne dyrke den (kvinner i alle aldre) på nesten alle arrangementer og anledninger. I stedet for å være ganske enkel, er den veldig forskjellig fra de som er diskutert allerede i denne artikkelen.

10. Blomstertrykt Indigo Saree:

Indigo Saree med blomstertrykk

Denne flora trykte sareen er det som tilbyr denne modellen i dette bildet et festlig utseende. Du vil også kunne tilegne deg dette utseendet. De små mønstrene er veldig vakre, og du vil kunne dyrke det med største tillit fordi du vil se fantastisk ut i denne designer sareen.

11. Indigo-ecru Saree Design:

Indigo-ecru Saree Design

Leter du etter noe unikt for sport i sommer? Dette er en av de beste der ute. Den kan brukes med både en ermeløs og en halvblus. De hvite mønstrene er veldig vakre, og du vil kunne bære denne designersarenen på mange andre arrangementer, inkludert familie, festival, etc.,

12. The Indigo Printed Saree for Black Blouse:

The Indigo Printed Saree for Black Blouse

Hvis svart er din favorittfarge, men du ikke bare kan ignorere indigo, så vil dette være en av de beste sareene for deg, og den er laget for å bæres med en svart bluse. Din heldige dag, hva?

Indigo Sarees kan se like ut, men ved nøye observasjon merker du at det er så mange nyanser, stoffer og utskrifter som tilbys i disse sareene. De er ekstremt komfortable og allsidige med måten du kan slå dem sammen med mange bluser. Enten du liker en journalisttype med høy collard -utseende eller en søt jente for college -utseendet hennes, kan det å velge den rette blusen forvandle Indigo saree som passer til anledningen. Gå Indigo denne sesongen.