Varanasi eller Kasi har en betydelig plass i indisk kultur. Den har noen av Indias fineste templer og er også fødestedet til Banarasi eller Varanasi Sarees. Disse sareene legemliggjør den kulturelle rikdommen i India når det gjelder farger og vev. De er kjent for sine brude sarees, for de lyse fargetoner og intrikate detaljer. De kommer først og fremst i silke, men tilbyr også sareer i bomullsmaterialer. Noen av de beste designerne i India, for eksempel Sabyasachi, henter materialet sitt fra veverne til Varanasi Sarees. Sjekk denne artikkelen for hvorfor disse sareene er et must-buy:

Vakre Varanasi Sarees med bilder:

Her er de 12 beste Varanasi sareene som følger med vakre bilder.

1. Varanasi Pattu Sarees:

Varanasi Pattu Sarees

Denne nydelige Varanasi Pure Pattu sareen er håndvevd til perfeksjon. Den kommer i påfuglfarger som grønt og blått for å lyse utseendet ditt. Den intrikate blomsterveven på grensen får deg til å se fantastisk ut. Den beste delen av denne sareen i den rike palluen, som består av ren sølv zari.

2. Varanasi Cotton Sarees:

Varanasi Cotton Sarees

Disse sareene er et must-buy for saree-elskere av bomull. De ser kongelige ut og gir et verdig utseende. Disse er perfekte for små anledninger hvor du vil ha på deg noe lett, men likevel se anledningsvis ut. Varanasi bomullssareer kommer i en rekke farger, og de rike, vakkert vevde kantene er et høydepunkt.

3. Varanasi Handloom Sarees:

Varanasi Handloom Sarees

Varanasi er kjent for sine handloom sarees. Disse sareene er omhyggelig vevd i gull- og sølvtråder. Varanasi handloom sarees er kjent over hele verden for sine rike toner. Disse sareene er populære blant kjendiser som elsker å vise frem indiske tekstiler i internasjonale fora.

4. The Red Varanasi Saree Design:

The Red Varanasi Saree Design

Trist, men sant, det er mange falske Varanasi -sareer tilgjengelig på markedet akkurat nå, og folk unntatt dem tror at de er de autentiske. Man kan lett identifisere en ekte Varanasi saree ved å se på stoffet og føle det ordentlig. Denne røde er den beste Varanasi sareen du kan tenke deg å bruke.

5. Varanasi Silk Saree:

Varanasi Silk Saree

Leter du etter en god Varanasi saree i silke? Denne er sannsynligvis en av de fineste som faller i den kategorien. Fargene som ble brukt under utformingen av dette er den viktigste attraktive funksjonen med denne sareen, og det er det som vil stjele alt utseende i utgangspunktet.

6. Pure Varanasi Silk Saree:

Pure Varanasi Silk Saree

Trenger du en god Varanasi saree? Ta en god titt på denne, og de blendende fargene vil lett imponere deg. Sareen ser veldig tiltalende ut og kan sportes under en festlig begivenhet. Mønsteret som denne sareen følger er ganske imponerende, og grensene er også veldig attraktive,

7. Den trykte Varanasi Saree:

Den trykte Varanasi Saree

Denne sareen har et veldig attraktivt trykt design, som er utført på en rød base. Designet er gjort med en gyllen farge, og mønstrene på grensene er så attraktive at alle vil bli imponert over det som er tiltrekkende og vil være klare til å bære denne vakre indiske tradisjonelle kvinnedesigneren nesten hvor som helst.

8. Den dype røde Varanasi Saree:

Den dype røde varanasi sareen

Dette er en av de flotteste røde sareene som en kvinne noensinne kan ha på seg. Sareen kommer med et veldig attraktivt gyllent fargemønster på kantene. Sareens hoveddel er også dekorert med flora -mønstre, og det er hovedattraksjonen til denne sareen.

9. Bryllupet Varanasi Saree:

Bryllupet Varanasi Saree

Denne spesielle bryllupssarenen er sannsynligvis en av de flotteste. Den har en rosa farge sammen med små gylne mønstre gjort på sareen. Uten tvil er det en av de beste indiske klesplaggene en kvinne kan ha på kroppen.

10. Det tradisjonelle bryllupet Varanasi Saree:

Det tradisjonelle bryllupet Varanasi Saree

Bryllupssesongene er på kroppen, og du bør være godt utstyrt med ingenting annet enn de beste indiske klesplaggene noensinne. På bildet nedenfor er det en veldig attraktiv saree holdt på en plattform. Det ser veldig attraktivt ut med alle de små, men unike og autentiske gyldne fargedesignene som er utført på det rosa lerretet. Kantlinjemønsteret som denne saren følger er også ganske attraktivt. Enhver indianer som fraråder å bruke sarees vil bli imponert over dette designet og vil definitivt ønske å bære det på kroppen.

11. Designer Silk Varanasi Saree:

Designer Silk Varanasi Saree

Når det gjelder silke, stol på Varanasi -sareene. Denne sareen kommer med vakre kantmønstre sammen med påføring av mer enn én farge. Kort sagt kan det sies at denne sareen er en av de mest imponerende Varanasi silkesareene noensinne.

12. The Violet Varanasi Saree:

Den fiolette varanasi saree

Fra den vakre byen Banaras kommer denne enda vakrere fiolette sareen som er spesielt beregnet på de slanke kvinnene. Denne typen sareer bør kjøpes med tanke på kroppstypen.

De fleste Varanasi -sareene er inspirert av Moghul -designene, som viser motiver som blomster, blader. Hovedformen av Varanasi sarees i brokaden, som har en metallisk gullfinish. Varanasi sarees er den mest verdsatte besittelsen til hver indisk brud. Ingen viktig anledning er komplett uten disse sareene. Ren Varanasi sarees er veldig dyr, med tanke på tiden det tar å fullføre. Imidlertid er billigere alternativer tilgjengelige, som er en etterligning av de rene sareene.