Kerala bomullssareedesigner är en attraktiv dräkt som kan bäras varje dag för alla evenemang. Indien har sedan länge etablerat sitt nationella slitage som sareen som är en enkel plagg som man sveper runt kroppen. För det bästa, sareerna finns nu i olika nyanser, färger och tygmönster också. Detta kommer också från olika stater i Indien där olika kulturer delar olika mönster och nyanser. Vår beundran för Kerala saree kommer aldrig att dö.

Kerala sarees kommer i siden, bomull och handvävstol. Den är övervägande vit med enfärgad kant. Ibland skulle det finnas attraktiva gränsdesigner som snurras kring stora teman i Ramayana- eller Krishna -berättelser. Ibland skulle det vara enkla abstrakta mönster. De attraktiva mönster och mönster är en njutning för ögonen. Blusen är också vit i färgen som matchar saréns kant. Kerala sari är känd som kulturdräkt för kvinnor i Kerala -samhället. Dess nåd och dragningskraft hos de gyllene gränserna lockar attraktivt kontraster mot den vanliga vita mundum neryathum, eftersom det traditionellt är känt om keralitiska kvinnor symboliserar de malayaliska kvinnorna. Den bärs traditionellt på Onam och till och med vid något annat speciellt tillfälle. Klädseln är vanligtvis att föredra vid bröllop med hinduer.

Senaste Kerala Cotton Sarees för 2018:

Här är din guide till de många attraktiva nyanser av Kerala sarees som blir allt populärare i Indien.

1. Orange är det nya svarta:

keraala bomull 1

Orange är den nya färgen den här genen sportar och den här säsongen handlar det om ljusstyrka i färgmässiga termer. När den är orange i kombination med en fast svart, ser den häpnadsväckande vacker ut och passar därför i den bästa av dessa två färger. Den svarta är i ren chiffong med breda orange gränser. Längs salléens pallu finns det horisontella remsor som lägger till utseendet.

2. Beat The White:

keraala bomull 2

Ofta är Keralafärger vanligtvis mjuka och nykter, och de flesta nyanser badas i nykterhet. Detta är en av de autentiska Kerala sarees med en satinvit bas. Borderline eller pari som vi säger är gjord av satenguld som accentuerar kroppens vithet. Men det är främst originalfärgen som fyller pallu och gränsen som stjäl showen. Lägg märke till designen i pallu, det är en vacker målning.

3. Den röda överbelastningen:

keraala bomull 3

Denna saree är fylld med liv och färg där den luddiga lusten kastas i en hög med nakna och svarta nyanser och mönstren som kom ut fascinerade oss helt enkelt. Basfärgen för sareen är oxblodröd som är något matt men ändå vacker. Resten av sareen tillsammans med gränsen är beige med blå blommiga och svarta detaljer.

4. Färgkorrigeringen:

keraala bomull 4

Denna saree kastas i en blandning av roliga livliga färger. Sareen har en vit basfärg på framsidan där de mjuka linjerna definierar det knappa mönstret för den övre halvan. Sareens kantlinje är gjord i en sötrosa och för den nedre delen kommer kanariefågeln att vara ett lysande val med det vackra svarta detaljarbetet.

5. Det nyktera guldet:

keraala bomull 5

Guldet kan härledas från den autentiska satinbreda gränslinjen som döljer sareen, men för resten av sareen är kroppen och allt i en nykter nakenfärg av benvit och beige. Hela sareen är en perfekt look i kombination med en gyllene eller kopparguldsblus för att matcha sareen eller det lilla detaljeringsarbetet på pallu. Detta är en något modifierad Kerala -bomullssaree.

6. The Burning Peach:

keraala bomull 6

Detta kan vara en enkel vardagssare för dig som är ganska trendig och samtidigt nykter nog för ett vardagligt utseende. Grundfärgen på sareen är en djup persika som ser fantastisk ut när den kombineras med olika rosa nyanser på gränsen. Man kan till och med para detta med en svart blus.

7. Rosa priset:

keraala bomull 7

Det bästa omnämnandet gäller rosblommorna i en perfekt vit, men det är inte bara därför vi älskar denna saree så mycket. Basfärgen på sareen här är en satinrosa med ett djupare och tunnare horisontellt randigt utseende. Sareens gräns ser dock magnifik ut i kungsblått. En benvit blusfärg kan vara ett idealiskt val.

8. Kerala Special:

keraala bomull 8

Detta är en perfekt saree för ett bröllop eller mottagningstillfälle när plaggets överflöd och extravagans skulle passa bra med situationen. Sareens nedre ände är i benvitt med mjukt persikoarbete och den övre delen är mjukrosa. Sarien är kraftigt juvelerad, stenad och prydnad.

9. Enkel bomullssaree:

Detta är en ultimat Kerala -bomullssare som är enkel. Den har en vacker och liten gyllene kant. Det kräver dock en viss ansträngning att underhålla. När du har tvättat sareen, se till att doppa den i stärkelselösning och skölj sedan väl. Torka den i solljus. Denna process kommer att säkerställa att bomullssaren förblir stel och smulas inte efter en tvätt. Matcha den med en ärmlös designerblus eller en normal blus med guldkant.

10. Kerala Saree med design:

Här är en Kerala vit bomullssare med minimal design över hela sareens kropp. Designen i rött är en vacker kontrast till den fulla vita sareen. Matcha den med din blusstil eller håll den ärmlös. Minimala smycken och matchande armband ger dig det eleganta utseendet du alltid velat ha.

11. Tryckt färgstark Kerala Saree:

Ta en titt på denna vackra och levande färgglada Kerala -bomullstryckta saree som är mild för ögonen, men ändå underbar. Sareens kropp är en blandning av gult och tryck alternativt staplat. Matcha den med samma färg armband. En ärmlös blus kommer att vara rätt val för denna saree. Bär detta för någon avslappnad fest eller tillfälle.

12. Off-White Handloom:

Off-White Handloom

Detta är en vitvit röd/senapbroderad Kerala-bomullshandvävssaree. Kerala handloom bomullssareer uppvisar den rena skönheten och de ansträngningar som krävs för att perfekta den. Gränsen har en röd färg på en tunn remsa. Prova en vanlig blus för att hålla det enkelt och matcha det med några vackra smycken för att slutföra utseendet.

13. Kerala Cotton Kasavu:

Kerala Cotton Kasavu

Kasavu, som det är traditionellt känt, är den traditionella Kerala saree -designen som verkligen är enkel vit saree med en gyllene färg. Den gyllene ramen är en vacker kontrast till den vita färgen och vanligtvis är en gyllene blus eller vit blus med gyllene kant att föredra. Låt det sväva eller drapera det som du vill.

14. Off-White Kasavu:

Off-White Kasavu

Detta är en traditionell benvit kasavu som har en enkel benvit kant. En enkel armband och en matchande blus passar bra med sareen. Pallu har alternativa remsor av gyllene och benvit färg som matchar sareen underbart, vilket gör att den ser extremt enkel och lätt ut.

Kerala sarees är inspirerade att se enkla och extremt enkla ut. Oavsett om du gillar en ärmlös blus eller en full längd, misslyckas de aldrig med att imponera. Välj bland olika bomulls-, siden-, tryckta och kasavu -sareer som finns i en mängd olika färgnyanser och mönster. Men det online eller gå ner för att bläddra igenom butikssamlingen och välja vad du gillar bäst. Glöm inte att skryta med stil. I sommar, håll det enkelt med några vackra Kerala -nyanser!