Siden antikken har sareer spilt en viktig rolle i kvinneklær. En saree symboliserer femininitet i India. Det er en viktig del av hinduistisk kultur. Det ville ikke vært noen garderobe uten en saree av noen hunn i India. Med flyttetiden har saree -design alltid endret seg i henhold til trenden. Nå om dagen er designer sarees i trend. Med nytt og annerledes mønster har de alltid inntatt en plass i hver kvinnes klær.

siste-designer-sarees

Materialene som brukes i en slik saree -designerkolleksjon er georgette, nett, fløyel, silke og Chiffon. La oss få et blikk på noen av de trendy designene til sarees som virkelig er hjerteskjærende.

Siste Designer Sarees:

Her er de 30 nyeste designer sareene og samlingen som følger.

1. Floral Border Saree:

siste-designer-sarees-floral-border-saree

En nydelig vanlig saree med en blomsterkant er iøynefallende for vanlig bruk og for noen små fester som gir et forfriskende utseende. En ren lysegrønn saree med mørkt blomstertrykk gir en fantastisk kombinasjon med blomsterbluse. Den mørke og lyse fargekombinasjonen er også fantastisk å ha på.

2. Brodert Net Saree:

Brodert netto saree

Ingenting er så romantisk som en nettsare med kjærlighetsfargen, rød. En nettsaree får maskinbroderi med resham og steiner. For å øke skjønnheten er zari også inkludert. En saree med netto øker personligheten din i fester og små bryllupsfunksjoner.

3. Faux Georgette Saree:

siste-designer-sarees-foux-georgette-saree

Elsker å bruke lyse farger! Her er en designer wear saree for et perfekt utseende i forlovelser og små fester. Sareen bærer doble farger, begge lyser likestrøm i kontrast til hverandre. I tillegg til benji -brune og rosa magenta -farger, er speilarbeid, maskinbroderi, blonder, zari og blonder lagt til for et attraktivt utseende.

4. Royal Net Saree:

siste-designer-sarees-royal-net-saree

Vil du ha et kongelig utseende i bryllup og høyt samfunnsfester! Her er et nettdesign for deg som får deg til å glitre blant mange. En beige og brun fargemiks saree gir en glitrende effekt med de skinnende plastspeilene sydd i den. Sareen gir et rikt utseende og er også gunstig for nattfester for å vise sin faktiske glamour.

5. Black Beauty Saree:

siste-designer-sarees-black-beauty-saree

Svart farge har forblitt trendy i hver generasjon. En svart sarees med blomstret lappearbeid og maskinbroderi gir en skjønnhet til personligheten din. Slike sareer er svært slitte i temafester og funksjoner. Med en blomstret bluse med full hals gir det et særpreget utseende.

6. Brude Designer Saree:

siste-designer-sarees-brude-designer-saree

Vil du se fantastisk ut på din spesielle dag! Prøv en georgette saree i rødt med fantastisk kant, maskinbroderi, steiner og zari. Det gylne lappearbeidet under øker skjønnheten. Den bærer også store flekker på siden langs grensen for å gi den et tungt brudeutseende. En kombinasjon av alle disse gir et fantastisk brudeutseende for å beseire hjertet til brudgommen din.

7. Double Color Velvet Saree:

Double Color Velvet Saree

En fløyelsaree gir et plusspunkt til sareen som skal brukes i luksuriøse bryllup, fester og ekteskapsfunksjoner. Sareen får en kongefarge blå med lys fargekombinasjon, gul. Sareen er designet med steiner, zari og broderi.

8. Banarasi Saree:

siste-designer-sarees-banarasi-saree

Et designer saree -design med tradisjonelt utseende gir et unikt utseende. Banarasi saree har alltid blitt brukt for å gi et fantastisk luksuriøst utseende i ekteskap. Sareen får en kjærlig rød farge med gyllen farge med tråd. Sareen i sin helhet inneholder balldesign mens pallen er tung med henna -design.

9. Simple Black Design Saree:

enkel-svart-design-saree

Et skinnende utseende med en enkel trykt motedesigner saree er imponerende for alle små anledninger, samvær og rutinemessig bruk. En gul og svart kombinasjon inspirert av en solblomst ser fantastisk ut med små henna mehandi designutskrifter. For å øke nøyaktigheten blir det lagt til en liten tynn blonder.

10. Bhagalpuri Saree:

siste-designer-sarees-bhagalpuri-saree

Vil du ha et trendy utseende for pusefestene dine eller temafesten denne gangen. Prøv en Bhagalpuri saree i mørk marineblå farge med blomstermønster. Sammen med den brede grensen gir den store for design et sart utseende til sareen og brukeren.

11. Blue And Pink Strip Saree:

siste-designer-sarees-blå-og-rosa-stripe-saree

En ny designer saree som er egnet for både uformell og offisiell bruk er ganske etterspurt. En saree med en nydelig fargekombinasjon av marineblå og rosa ser ganske grei ut å bli båret. Den har også en blomsterdesign på slutten av pallu for å gi et blomstret utseende. Sareen gir brukeren et anstendig utseende.

12. Paljetter Border Saree:

siste-designer-sarees-paljetter-border-saree

En siste designer saree som nesten har opptatt et hull i den trendy garderoben er paljettgrensen saree. Paljettene har alltid vært trendy for sareene, enten de er enkle eller dekorert. Den vanlige champagnesarenen med broderi dekorert med en tynn kant av paljetter av gull og sølv gir et glamorøst utseende i enhver fest.

13. Blue And Black Designer Saree:

siste-designer-sarees-blå-og-svart-designer-saree

Vil du ha et choli -stil -utseende denne sesongen! En georgette saree med gyldent arbeid er den beste designer sareen for denne Navratri. De blå og svarte fargene gir den et rikt utseende. Antrekket ga oss et gyllent kantutseende med maskinbroderi. Fargekombinasjonen og den dekorerte delen gir den et rikt utseende for luksuriøse funksjoner.

14. Enkel prikket saree:

siste-designer-sarees-simple-dotted-saree

Enkel, men fasjonabel antrekk ville gi deg et fantastisk utseende på sammenkomster, fester og festivaler. En lys beige farge ser fantastisk ut med den lille balldesignen som er besatt i den. Det ser fantastisk ut med en kontrastbluse spesielt av fløyel. Det viser den stilige siden av en hunn på grunn av georgette -materialet som gir et perfekt utseende til sareen når den bæres.

15. Violet Embroidery Saree:

siste-designer-sarees-fiolette-broderi-saree

Broderi sarees har vært i trend for designer sarees design. En fiolett saree med fantastisk liten broderi og beige kombinasjon gir et fantastisk utseende sammen med lappearbeidet i ekteskap. Den fiolette delen er laget av fløyel, mens den beige delen er laget av nett som gir et fantastisk utseende.

16. Leaf Designed Saree:

siste-designer-sarees-blad-designet-saree

En ny designer saree -design inspirert av bladene gir et fantastisk utseende når du kommer sammen og små funksjoner eller på fest. Den kongeblå georgette sareen får resham -broderi med bladform for å gi et designerutseende. Den brede grensen øker sin egenart. Når den bæres til festivaler, gir den et religiøst utseende til brukeren med antikke smykker.

17. Pearl Color Designer Saree:

siste-designer-sarees-perle-farge-designer-saree

Vil du ha et hjerte stjelende utseende for å tiltrekke øynene til seerne! Få denne fantastiske perlefargede sareen. Motedesigneren saree får broderiarbeid for blomsterdesign og skjærekanter for å gi et unikt utseende i ekteskap og andre funksjoner. Sareen er laget med fire georgette -materiale som er perfekt for slike sareer for å gi et sjarmerende utseende med perlesmykker.

18. Lehenga Saree Design:

siste-designer-sarees-lahenga-saree-design

Lehenga sarees er den nyeste designer sarees -designen som er elskelig for brudene for engasjementer og andre funksjoner. Saree -kjolen i lagdelt stil gir et fantastisk utseende til de glamorøse brudene med den kjærlige fargen rød. De svingete slissene legger til sareens mote. Den er spesielt laget for å gjøre den spesielle dagen hvis bruden er mer minneverdig. Siden den ikke er så tung kan den også bæres i forskjellige andre funksjoner.

19. Cape Designer Saree:

siste-designer-sarees-cape-designer-saree

En ny oppfinnelse i saree -markedet er Cape saree -designene. Sareen får et sensuelt utseende med den gjennomsiktige kappen slitt over den. Antrekket bæres best på vintre for å gi moten din en ny standard. Det gir en enkel vanlig saree et designerutseende på Cape er besatt med steiner eller broderi. Kapp kan også være enkel og gjennomsiktig slik at blusedesignet kan sees.

20. Designer Color Pleated Sarees:

siste-designer-sarees-designer-color-pleated-sarees

Etter moten med patli pallu, er de plisserte fargedesignene de trendy designer -slitasjer for denne sesongen. Plisséfargene er i forskjellige farger i kontrast til hverandre mens palluen noen ganger har en annen farge. Besatt med broderi og steiner er det en perfekt festdrakt. Det er en av de beste motedesigner sarees.

21. Long Trains Saree Design:

siste-designer-sarees-lange-tog-saree-design

Dette er en ny trend innen motedesigner saree. Iført en lang pallu saree med en bredde som ligner den på pallu eller mindre enn den, er kjent som long train saree designs. Sareens pallu er så lang at den når bakken. Det gir et stilig utseende i luksuriøse fester og bryllup.

22. Dhoti Saree Designs:

siste-designer-sarees-dhoti-saree-design

Fantastisk design med et unikt utseende er gitt av Dhoti saree. Sareen er laget av et rent stoff og gir et fantastisk krøllete blikk på livet. Designet regnes som den beste designer sarees -kolleksjonen man må ha et blikk på. Det bæres bredt i fester og funksjoner.

23. Shoulder Designs Saree:

siste-designer-sarees-skulder-design-saree

Leter du etter de beste designer sareene for funksjoner i kveld! En skulderutsmykning saree er den du trenger. Det gir et unikt utseende med design, broderi eller steinarbeid på skulderen som ligner bluse -mønsteret til sareen. Med en gunstig kombinasjon av fersken og hvitt står det som et stilikon.

24. Ombre Saree Designs:

siste-designer-sarees-ombre-saree-design

Inspirert av ombre dupatta og ombre leggings, er ombre sareene de siste designer sareene som er tilgjengelige på markedet. Hovedpoenget med slike sareer er fargekombinasjonen som brukes til å lage den. De nydelige krøllene som vises nedenfor gir den et fantastisk rødt teppe -utseende.

25. Jacket Blouse Saree Designs:

siste-designer-sarees-jakke-bluse-saree-design

En jakkebluse saree oss best for vinterfunksjoner og bryllup. Sareene er patola sarees med tungt broderiarbeid. Blusen hvis slike sareer er designet som jakker som gir den et kongelig utseende.

26. Lagdelte Saree -design:

siste-designer-sarees-lagdelte-saree-design

Etter at kjolene ble til i kvinnenes garderobe, var den neste kjolen saree. Det er en kombinasjon av den vestlige og indiske kulturen. Designer saree får et lagdelt kjole -utseende med en bred kant og blomsterbroderi på den. Slike kjole sarees er svært populære i pusefester og ekteskapsfunksjoner.

27. Flerfarget Designer Saree:

siste-designer-sarees-flerfarget-designer-saree

Elsker å leke med farger! Her er en nydelig saree for deg med forskjellige farger. Sareen får en liten kant med lite broderi. Det ser overdådig ut med designer -dekorert bluse med broderi også. Det er sterkt foretrukket på fester og funksjoner eller festlig. Sareen er populært kjent som kachhi work saree.

28. Orchid Designer Saree:

siste-designer-sarees-orkide-designer-saree

Vil du ha et trendy, men nøkternt utseende for små funksjoner eller festlig! Prøv Orchid designer sarees. En ny designer saree med nydelig sølvbroderi og fløyel sølvkant gir georgette saree et rikt utseende. De flotte store og dristige blomsterdesignene øker skjønnheten. Antrekket ser fantastisk ut med sølvsmykker og broderibluse.

29. Rosa og grå Designer Saree:

siste-designer-sarees-rosa-og-grå-designer-saree

Å ha en verdifull funksjon å delta på og ønsker å ha et klassisk utseende med et tradisjonelt preg! Prøv en av de beste designer sareene med en rosa og grå kombinasjon. Sareen er også dekorert med broderi i gull. Den brede grensen og designene gir den et luksuriøst utseende. Dette er en av de nye designer sareene.

30. Gota og broderi designet Saree:

siste-designer-sarees-gota-og-broderi-designet-saree

En overdådig sarees -designerkolleksjon på markedet er Gota -arbeidet med broderiarbeidet. En lysegrønn farget nettsaree får store blomsterdesigner med Gota -arbeid og små broderier for å gi den et fantastisk utseende. Det er sterkt båret på bryllup eller festivaler for å gi et enkelt, men elegant utseende.

Siste Designer Sarees

Designer sarees har alltid vært en mani for kvinner i alle aldre. Sareene får nå også et snev av perler og annen sjarm for å gi et unikt utseende. Bryllupssesongene er de mest gunstige for slike designerklær. Det representerer det kvinnelige og elegansen til en kvinne. Sammen med designer sarees har blusemønsteret også blitt ganske elegant å ha på. Det er ingen tvil om at trendene vil fortsette å endre nye design, så ta med noe av det for å dekorere garderoben din.