Hvit farge og sarees kommer med det lengste og sterkeste båndet siden sareene ble til. I utgangspunktet var sareene laget av bare ett materiale, bomull, og bomull ble bare dannet i hvit farge. Bare se på de gamle bildene av kvinner, og du vil ha et blikk på reisen til hvit saree siden opprinnelsen. Igjen kommer den hvite sari også med en tradisjonell eller rituell forbindelse i India. Hvor det noen steder anses å være en hellig farge under gode festivaler og anledninger, på noen steder, bæres det også i dårlige tider.

Uansett, i dag har motehandelen tusenvis av design og farger; den hvite sareekolleksjonen har fortsatt sitt unike sted med forskjellige design.

Viktigheten av hvite sareer:

Hvitt er en farge som er knyttet til elementer som renhet, enkelhet og fred. Igjen representerer det også en ny begynnelse og rensing. Å bruke en hvit farge saree ville hjelpe deg med å bekjempe skuffelser og onde. Sammen med dette bæres den vakre hvite sareen også av kvinner i India under anledninger som festivaler, pujas og ekteskap, etc. Når det er sagt å bringe fred, rikdom og velstand til familien og mannen. På samme måte, under triste anledninger, hjelper fargen med å berolige tankene til kvinnene som bruker den. Derfor har hvit farge og en saree i ethvert stoff stor betydning i den indiske kulturen.

Funksjoner av White Sarees:

Ingen tvil om at den rene hvite sareen alltid har vært sentrum for attraksjonen, det er visse funksjoner i sareen som gjør den populær. Noen av dem er:

 • Ta en titt på de hvite sareebildene, og du vil vite at den gir den beste kombinasjonen med alle andre farger for et nydelig utseende.
 • Kan passe godt med både gull- og sølvtråddesign for å gjøre den til en av de beste hvite sareene.
 • Selv en enkel hvit saree vil gi deg det beste klassiske utseendet med en liten kant og ingen utskrifter eller tungt arbeid på den.

De hvite sari -modellene er derfor veldig søte med en rekke design.

Hvilket stoff brukes mest til å lage hvit saree?

På tidspunktet for opphavet ble den hvite sarien laget av bare ett materiale, bomull. Senere, etter hvert som årene gikk og forskjellige materialer ble introdusert, ble det også funnet i forskjellige materialer som silke, chiffon, polyester, nett, fløyel, etc. Sammen med forskjellige materialer er sareene også tilgjengelige i forskjellige nyanser som ren hvit, off-white, kremhvit, etc. For å gjøre sareen mer tiltalende. Igjen, for å øke blitsen til sareen, gjør forskjellige fargerike, gyldne og til og med sølvdesigner eller trådverk de hvite sareene mer fange. Leter du etter et slikt design? Sjekk de siste hvite saree -designene.

Hva er betydningen av fargen på Saree?

Hvit farge representerer elementer som renhet, rikdom, fred, enkelhet, godhet, uskyld og renhet

 • På grunn av sine symbolske elementer, brukes den hvite nydelige sareen til anledninger som bryllup, festivaler, pujas, etc..
 • Å ha hvite sareer med gyldne smykker er en tradisjon i Kerala, da det antas å gi velstand, lykke og rikdom til familien.
 • På samme måte gir det også en negativ innvirkning å ha hvit saree over varme farger.
 • Enkerne tidligere i India ble tvunget til å bruke vanlig hvit sari slik at det ville bringe fred og åndelighet i livet og roe deres sinn.
 • I henhold til mange tradisjoner, bruden bærer hvit farge saree symboliserer lykke til i det nye livet.

Vakker og fasjonabel hvit farge Saris for tradisjonelle kvinner:

Her er Topp 20 hvite Saris med bilder.

1. Svart og hvit Saree:

Svart og hvit saree

Vil du gå med utskrifter, men likevel med et designert preg? Her er en sort og hvit fargedesigner saree med utskrifter på en unik måte.

Saree Design og stoff: Denne sorte og hvite sareen er laget av chiffongmateriale med to forskjellige design. Sareen får en pallu med sjekketrykk i svart, mens den nedre patli får det symmetriske designet i svart for et glorifisert utseende. Sareen kan bæres med både hvit og svart farge for et komplett utseende.

Anledninger å ha på seg: Best for enhver anledning, denne sareen er populær til fester, personlige og bedriftsarrangementer, så vel som andre små anledninger.

2. Hvit og gull Saree:

Hvit og gull Saree:

Fan av å ha hvite og gylne kombinasjonssareer? La oss ta det til noe annet med off-white saree-design med et annet utseende.

Saree Design og stoff: Denne sareen med gyllent arbeid er laget av georgette -stoff. Den hvite sareen får hvite pregede prikker i hele sareen, mens grensen i gylden får et grovt syn. Igjen får sareens toppkant et designert preg med broderi. Sareen passer best med en gylden brodert bluse for et elegant utseende.

Anledninger å ha på seg: Denne sareen med gylden kant er favoritt for bryllup, festivaler, religiøse dager og mange flere lignende anledninger.

3. Blå og hvit Saree:

Blå og hvit saree

Tenker du å prøve noe nytt denne bryllupssesongen? Hva med å prøve den blå og hvite sareekolleksjonen med forskjellige design og tiltalende mønstre?

Saree Design og stoff: Denne glatte blå og hvite sareen er laget av en kombinasjon av nett og fløyel. Sareen får en netto utsikt i bunnen mens palluen er laget i fløyelsmateriale med en hvit blomsterkant. Den komplette sareen får også en lignende kant for et groovy utseende.

Anledninger å ha på seg: Denne sareen er perfekt for et bryllup, og er også den beste for mottakelser, fester og andre lignende tradisjonelle funksjoner.

4. Hvit og rosa Saree:

Hvit og rosa saree

Vil du bære en hvit saree med en sølvkant? Høres noe nytt ut? Ja, dette tiltalende utseendet er oppnådd med en rosa og hvit sareekombinasjon som sikkert ville stille hjertet ditt.

Saree Design og stoff: Denne sareen får et halvt sareelook med generell hvit saree og rosa pallu. Salléens pallu får også en kant i hvitt nettdesign og sølvkant som forbedrer utseendet på sareen. Den nedre delen av sareen får også rosa vevde blomster.

Anledninger å ha på seg: Denne hvite og sølvfargede sareen kan bæres i fester og andre lignende funksjoner.

5. Hvit Saree med rød kant:

Hvit saree med rød kant

Leter du etter et tradisjonelt utseende for denne Durga Pooja? Hvorfor ikke prøve den populære bengalske hvite sareen med en rød kant, med et annet designert preg som vil øke din entusiasme og renhetsnivå for festivalen.

Saree Design og stoff: Den rene hvite sari får en rød kant som ytterligere er dekorert med gulltråd som danner små design. Sareen utføres med designerbluser i rødt.

Anledninger å ha på seg: Denne sareen er kjent for Durga Pooja, og kan også brukes på bryllupsfunksjoner og andre festivaler for et etnisk utseende sammen med gyldne ornamenter.

6. Hvit designer Sari:

Hvit designer Sari

Vil du gi din designer et preg av personligheten din denne gangen for en spesiell anledning? Her er den beste hvite designer sareen som sikkert ville trekke pusten.

Saree Design og stoff: Denne designen er populær blant de siste hvite sarisene, og er laget av silkemateriale. Med en ren hvit base får sareen et designert preg med gylden zari og broderiarbeid i hele sareen. Sareen får også et grenseverk med påfugldesign. Igjen får hele sareen også gyldne trådarbeidspunkter for å øke skjønnheten.

Anledninger å ha på seg: Kan brukes i fester, bryllup eller mottakelser.

7. White Silk Saree:

Hvit silke saree

Vil du legge til litt ekstra skjønnhet til den offwhite sareen? Bare ta et blikk på silke Kanjivaram -stil saree i hvit og rød kombinasjon. Du kommer garantert til å falle for det.

Saree Design og stoff: Denne hvite silkesareien er laget av silkemateriale med en off-white base. Sareen får også en rød pallu med bittesmå mangotrykkdesign i gulltråd. Sariens patli er også delt inn i to farger, off-white og rød, noe som gir den et unikt utseende.

Anledninger å ha på seg: Denne sørindiske hvite sareen er best egnet for bryllup, og bæres også under festivaler og poojas.

8. Hvit Saree til bryllup:

Hvit Saree til bryllup

Bryllup betyr en anledning til å bære grønt, rødt og viktigere hvitt for bruden. Men leter du etter en kombinasjon av alt dette? Du kommer garantert til å elske denne nye designen av hvit sari til bryllupet.

Saree Design og stoff: Denne brude off -white sareen er designet i georgette -materiale. Den komplette sareen får en hvit base, mens palluen får et bandhani -utseende i rød farge med store sjekker. Igjen får grensen også et vakkert utseende med den grønne og røde kombinasjonen.

Anledninger å ha på seg: Denne hvite silke sareen med en rød kant er perfekt for et brude -utseende, og brukes også til Karva Chauth og andre viktige poojas.

9. Hvit bomullssari:

Hvit bomullssari

Vil du gå enkelt, men likevel sofistikert for å legge til renhet i utseendet ditt? Kvinner liker utrolig godt denne samlingen av hvit saree med en rosa kant for enhver anledning.

Saree Design og stoff: Denne nydelige hvite bomullssari får et ganske enkelt utseende med rosa pallu og kant. Sareen får geometriske design i blomsterutseende, mens den komplette sareen også får en lignende blomsterdesign. Sareen får også en kant -matchende bluse som gir sareen et perfekt utseende.

Anledninger å ha på seg: Denne bomullssarenen kan brukes til små anledninger som piknik, kattunger, etc..

10. White Net Saree:

Hvit nett saree

Hvit og nett gir brukeren en slående kombinasjon. Og denne kombinasjonen er godt beundret i en hvit nettsaree. Med en grenseblussende bluse, vil dette sikkert fange øynene til alle uansett hvor de bæres.

Saree Design og stoff: Denne sareen med en svart kant og laget av nettstoff. Den komplette sareen sitter igjen med broderi med svart tråd, mens grensen er designet med svarte bølger gjennom hele saren. Med en lignende svart designerbluse gir den et nydelig utseende.

Anledninger å ha på seg: Sareen er den beste for et festutseende, men den kan også brukes på andre små arrangementer.

11. Vanlig hvit Sari:

Vanlig hvit Sari

Vil du legge til litt stil på en edru måte til den vanlige hvite sareen? Bare sjekk ut noen av sareene designet med Jamdani -design vevd med Resham for et unikt utseende.

Saree Design og stoff: Denne råhvite sareen er laget av bomullssilkemateriale som videre får et preget utseende med resham- og zari -mønstre i Jamdani -stil. Sareen får designene i et preget utseende med lignende arbeidsgrense også.

Anledninger å ha på seg: Denne nydelige designen kan brukes på fester, cocktailpartier, mottakelser, bryllup og enhver lignende anledning for et enkelt, men tiltalende utseende.

12. Hvit Pattu Saree:

Hvit pattu saree

Leter du etter det siste designet i hvit pattu sari? Hvorfor ikke bære et design som er mye naturlig, men som følger med en sveip? Det er blant de mest trendy pattu sarees i disse dager.

Saree Design og stoff: Denne råhvite sareen med en rød kant er laget av rå silkemateriale. Den komplette sareen er gitt hvit tekstur, mens grensen inneholder et tykt og bredt gyllent lag. Til slutt er sareen avgrenset med en rød kant som øker klarheten til sareen.

Anledninger å ha på seg: Denne sareen bæres best i bryllup, fester, festivaler, religiøse anledninger og mange lignende anledninger.

13. White Fancy Saree:

Hvit fancy saree

Hvit, off-white, brun, grå, svart … Herregud! Hvilke nyanser er nevnt i denne fantastiske hvite fancy sareen? Bare med et blikk ville enhver kvinne sikkert falle for dette designet.

Saree Design og stoff: Denne sareen med grensen er ganske unikt laget av georgette -materiale. Den komplette sareen får et skyggelagt utseende med off white farge, hvit farge, grå og svart farge for å øke utseendet. Sareen får også en annen designerkant med blomstermotiver og bindemodeller også i broderi.

Anledninger å ha på seg: Denne vakre designen kan bæres i cocktailpartier, mottakelser, pre-bryllup funksjoner, etc..

14. Hvit brodert Saree:

Hvit brodert saree

Leter du etter en off -white silkesari som er inspirert av blomsterdesign? Her er en slik blendende design som gir et modent utseende på en edru måte.

Saree Design og stoff: Denne hvite broderte sareen er laget av chanderi -silkemateriale og får et forfriskende blomstermønster. Sareen får en enkel rosa kant, mens hele sareegrensen er designet med fargerike blomster i broderi. Sareen kan få en bluse med et designert preg eller en enkel silkebluse også etter eget valg.

Anledninger å ha på seg: Denne sareen gir deg et verdig utseende og kan utføres på fester, mottakelser, bryllup osv..

15. Halv hvit Sari:

Halv hvit sari

Halve sareer er ganske etterspurt i disse dager, og kombinerer utseendet til en saree og lehenga. En lignende design kan også bæres i off -white saree med gylden kant som gir et trendy uttrykk.

Saree Design og stoff: Denne halvhvite sarien er laget av chiffongmateriale og er designet i den stilen som er populær på sørsiden av India. Sareen får en ren tekstur, mens grensen får et tykt gullbelte. Igjen får pallu av sareen gylden prikket broderi.

Anledninger å ha på seg: Populær for ekteskap eller mottakelser, denne typen saree brukes også til religiøse festivaler og poojas i Kerala.

16. Hvit trykt Saree:

Hvit trykt saree

Vil du skrive ut? Leter du etter et design for å uttrykke din kjærlighet? Her er et design laget med en kombinasjon av rød og hvit sari for et eget utseende.

Saree Design og stoff: Denne hvite trykte sareen er laget av georgette og har et blomstret utseende. Den komplette sareen i hvitt får et polkautseende i svart, mens sareen også kommer med roser trykt på sareegrensen og pallu.

Anledninger å ha på seg: Denne sorte og hvite sari kan brukes til vanlig bruk eller små anledninger og arrangementer som kattunger, sammenkomster, piknik og mange flere.

17. White Party Wear Saree:

White Party Wear Saree

Vil du bære noe lett og elementært til en fest? Hvorfor ikke prøve den gråhvite sareen med en rosa kant for å legge til en viss forskjell i utseendet ditt?

Saree Design og stoff: Denne hvite festdrakten er laget med chiffongmateriale mens den får et glatt utseende med en liten brodert kant. Sareen får en liten kant med blomstermotiver i broderi. Sareen får en brodert bluse med sølvarbeid i rosa og sølvtråder.

Anledninger å ha på seg: Denne hvite og rosa sareen er perfekt for fester, mottakelser, festivaler eller til og med poojas.

18. White Chiffon Saree:

Hvit chiffong saree

Leter du etter et klassisk utseende denne sesongen? Bare sjekk ut samlingen av hvit chiffonsari som har inkludert en rekke fantastiske design i den for å tilføre den ekstra skjønnhet.

Saree Design og stoff: Denne hvite sari med den blå kanten er laget av chiffongmateriale. Sareen får også en gyllen kant sammen med pregede blomsterdesigner som gjør sareen livlig. Sareegrensen og den nedre delen av sareen får lyseblå nyanser.

Anledninger å ha på seg: Denne sareen er perfekt for fester, og kan også brukes på arrangementer, sammenkomster, små anledninger osv.

19. Hvit Kanchipuram Saree:

Hvit kanchipuram saree

Er du en stor fan av sørindisk hvit saree med en gyllen kant? Dette er godt funnet i Kanchipuram -stil sarees som er populære i Sør -India for et etnisk utseende.

Saree Design og stoff: Denne hvite Kanchipuram sari er laget av silkemateriale. Den komplette sareen får en ren hvit tekstur, mens sareens kant er gitt design i gyllen farge. I tillegg får den komplette sareen også en gylden kant.

Anledninger å ha på seg: Denne hvite og gull sari er populær under bryllup, festivaler og religiøse anledninger i Kerala med gullsmykker.

tjue. Rød og hvit Saree:

Rød og hvit saree

Elsker den kombinasjonen av rødt og hvitt! Hvorfor ikke prøve det i sarees? Ja, denne hvite sarien med rød kantkolleksjon har økt forventningene til saree -elskerne med denne kombinasjonen.

Saree Design og stoff: Denne røde hvite sareen er laget av silkemateriale. Populært kjent som Bhagalpuri kunstdesign, får den hvite sarien en kant i rødt og gyllent. Igjen, for et kunstnerisk preg, får sareen Mehendi -kunstdesigner i pallu og patli til sareen.

Anledninger å ha på seg: Denne saren er populær for funksjoner før bryllupet, og kan også brukes på fester, festivaler og religiøse arrangementer.

Tips og triks om hvordan du styler hvit Saris:

 • Den hvite sareen kan bæres i forskjellige former, og den populære blant alle er venstre skulderpallustil der palluen enten er avgrenset eller åpnet.
 • Igjen kommer sørindianerne med forskjellige stiler av hvit farge saree iført lignende tradisjonell bengalsk stil saree, Madisar stil sarees, pattu stil sarees, etc..
 • På samme måte kommer den nye hvite sareekolleksjonen med halvsareer i lehenga -stil som er lett innpakket og utført på venstre skulder.

Derfor kan den hvite nydelige sareen brukes i henhold til regionen du bor i, og gir et elegant utseende.

Hvilken fargebluse passer best til White Saree?

Avhengig av saree -nyansen, designet og fargekombinasjonen du har valgt, kan blusen velges deretter. Som for den hvite sareen med gylden kant, ville det være best å gå med gyldent broderi eller enkel bluse. På samme måte, for et kontrastutseende, går folk også etter grensefargeblusene i farger som grønt, rødt, blått, rosa, etc. Imidlertid er ganske populær i disse dager Kutch -arbeidet og de broderte blusene som er populære på enkel hvit saree. Igjen er det mennesker som elsker å bære kombinasjonen av svart og hvitt som de bruker svarte bluser også med nakkebroderi i gylden.

Hvite sareer i India har blitt knyttet til en dypt religiøs og åndelig forbindelse. Renhetsnivået sareen inneholder gjør den best for gode anledninger. Fra vanlige utskrifter til designer sarees, sareene i hvitt har evnen til å fange betraktningens øyne med et enkelt blikk. Igjen, de siste hvite sareene har en flott blanding av fiffige og avholdende utseende som passer for kvinner i alle aldre.

Så, er du også ute etter å få et fantastisk utseende for bryllup og andre religiøse festivaler i år? Prøv den forbløffende hvite sareekolleksjonen der hver saree skiller seg fra den andre.