Muslin sarees er sareene i toppklasse tilgjengelig fra bomullsstoffet i vanlig vev. Referansen ble først notert med opprinnelsen i Bengal, og senere ble den produsert i England og Skottland. Noen av menneskene tror at muslin stammer fra Dhaka, Bangladesh. Så, muslin er i utgangspunktet et stoff som det sies at mange klær blir produsert gjennom.

Konseptet med Muslin sarees ble introdusert i senere 19 -årene som skulle ha den beste kvaliteten på den tiden. Mange varianter ble introdusert i muslin etter 1600 -tallet. Så, muslin sarees er de eldgamle førsteklasses sareene som stammer fra India og passerte i utlandet senere. I dag er disse sareene tilgjengelige i mer enn 500 varianter.

Muslin Sarees Viktighet:

Muslin saris skal være de kongelige sareene i antikken. Betydningen av det samme ligger i kvalitet og natur. Den består av bomullsstoff som også brukes i medisin, kjole og kulinarisk kunst. Den beste fordelen med muslin sarees er at den lett kan tørke tekstur. Det finnes varianter av farger tilgjengelig i muslin saris som kan forbedre ditt generelle utseende og skjønnhet. Fra mønstre til kvalitet, overalt er muslin sarees rangert som de beste.

Muslin Saree Funksjoner:

Muslin er det eksotiske stoffet og det mest fascinerende stoffet som brukes. Noen av funksjonene til muslin sarees er,

  • Det er sanselig å ta på.
  • Den er ekstremt lett i vekt og høy kvalitet.
  • Det er også eksotisk å se.
  • Jamdani -teknikken brukes til å gi tradisjonelle blomstervevninger.
  • Mønstrene er unike og søte.
  • Muslin saris er fine nok til å gi en komplett utgave av silke og bomull.
  • Det gir et kongelig utseende og forblir til en rimelig pris.

Hvilken aldersgruppe kvinner foretrekker mest?

Selv, muslin sarees kommer i en rekke forskjellige varianter. For hver sannhet kan det være en aldersgruppe. Vanligvis kan musselin bomullssari bæres av kvinner i alle aldre. Bomullen er beundringsverdig for kvinner. Muselin silke sareene er kreative med nye design; disse sareene kan brukes av damer i alderen 22 til 40 i mellom. De forbløffende fargene på silke sarees er virkelig beundringsverdige. Så generelt er muslin sarees egnet for en aldersgruppe på 20 til 40 år.

Hvilken kroppsform kvinner foretrekker?

De fleste av de kreative muslin sarisene setter et ekstra preg på skjønnhet. Som vi vet, er den slanke kroppsformen egnet for alle slags sareer. Saken er den samme med muslin sarees der muslin silke sarees og Dhakai muslin saree anbefales å brukes av kvinner som har en slank kropp. Dessuten kan den andre muslin saris brukes av alle kroppsfigurer. Det fine med muslin sarees er slik at det ikke er behov for en perfekt kroppsfigur.

Siste design av Muslin Saris for kvinner og jenter med bilder:

La oss se på de beste modellene av sareer med muslin stoff.

1. Dhakai Muslin Saree:

Dhakai muslin saree

Dhakai muslin sari er en av de mest slitte muslin sareene. Funksjonene er nok til å fortelle verdien.

Saree Design og stoff:

Dhakai muslin saree er lagt med rent Dhakai -stoff med et lag med vakre mønstre. Muslin saree er brodert i en vakker stil for å gi den klare essensen av Bengal saree. Hjørnene på sareen er møtt opp med liten blonderkant. Noen av designene har noen speilkombinasjoner.

Anledninger å ha på seg:

I henhold til designet er Dhakai muslin saree egnet for bruk i religiøse funksjoner, programmer eller bryllup.

2. Muslin Silk Saree:

Muslin silke saree

Muslin silk saris er topp sarees fra et kult utvalg av silke. Silke sareene er vanligvis utstyrt med fargerike mønstre.

Saree Design og stoff:

Muslin silke saree er et av de beste valgene fra damer med fint stoff. En tradisjonell brodernatur med vakre blomsterdesigner tilbys på sareen. Den rene silken sammen med muslin forbedrer stoffets kvalitet. Sareen har også en tykk kant med et tynt lag med verdifull søm og matchende bluse.

Anledninger å ha på seg:

De beste stedene å bruke muselin silke saree kan være formelle funksjoner, fester, enkle møter, små funksjoner, etc..

3. Muslin Jamdani Saree:

Muslin jamdani saree

Muslin Jamdani sari er kjent fra antikken, og den har et kongelig utseende som Mughals.

Saree Design og stoff:

Den gamle modellen har den fineste bruken av stoff som gull. Muslin Jamdani saree involverer den komplekse prosessen med veving med noen dekorasjonsideer. Det fungerer inkluderer bruk av silke og bomullstråd med tykke kanter for å gi et komplett utseende av gamle Mughals. Dessuten er den belagt og forbedret med noen vakre blomsterdesigner for å gi ekstra rikdom.

Anledninger å ha på seg:

Muslin Jamdani saree er bare egnet til å brukes til kongelige funksjoner eller bryllup.

4. Muslin Cotton Sari:

Muslin Cotton Sari

Muselin -bomullssareene er den enkleste formen av typen muslin. Bruken av ren bomull er laget for å forbedre utseendet.

Saree Design og stoff:

Muselin -bomullssari kan være vanlige eller trykte sareer. Den sterke kvaliteten på rent stoff som sølv Zari brukes til å designe interiøret. Kantene på enden kan være tykke eller tynne, i henhold til bruken. Mesteparten av tiden er en vanlig muselin -bomullssaree å foretrekke å ha på seg overalt.

Anledninger å ha på seg:

Muselin bomullssareene kan brukes i daglig bruk eller beholdes for små funksjoner eller fester.

5. White Muslin Saree:

Hvit muslin saree

Den hvite muslin sari er vanligvis en kombinasjon av sølv og hvitt. Den hvite fargen gir det mest forbløffende utseendet på slanke kropper.

Saree Design og stoff:

Den hvite muslin saree er generelt orientert med stoffet sølv Zari. Noen av dem kan bruke gyllent stoff. Interiøret er utstyrt med et lite sølvlag. De tynne kantene til den hvite sareen gir den et vakkert utseende. Små design er generelt ment for vanlige hvite sareer. Utskjæringene er helt ment for forbedret utseende.

Anledninger å ha på seg:

Den hvite muslin shari kan eksistere innen funksjoner hjemme eller i et formelt møte.

6. Bandhani Border Muslin Saree:

Bandhani border muslin saree

Bandhani border muslin saree gir Zari Kota en rik natur. Det er en gunstig saree for store anledninger. Grensesarene er spesielle i betydningen spesielt trangarbeid på grenser.

Saree Design og stoff:

Stoffet som brukes i sareen er Zari Kota. Bandhani -grensen i rød og gullfarge gir essensen av den nyeste modellen på markedet. Grensen er designet på en mer unik måte for å overholde både det tradisjonelle og moderne utseendet. Den hvite fargen ville være virkelig slående.

Anledninger å ha på seg:

Denne muslin sareen skal tas opp for kongelige funksjoner.

7. Paljettarbeid Muslin Saree:

Paljett arbeid muslin saree

Paljettarbeidet utføres vanligvis med to farger. Utseendet til denne muslin sari vil gi glitter eller glans av gull på den.

Saree Design og stoff:

Den rene muslin er stoffet som brukes til å forbedre arbeidet med paljett saree. Paljettarbeidet gir glans over små områder av sareen. Denne glansen kan bli lagt merke til i form av en liten foring av gull. Videre ser sareen gjennomsiktig og vakker ut i alle formater. Man kan prøve hvilken som helst enkel bluse på den.

Anledninger å ha på seg:

Generalforsamling og små fester er favorittstedene for denne muslin sareen.

8. Half Muslin og Half Khadi Saree:

Half Muslin og Half Khadi Saree

Den perfekte blandingen av Khadi og muslin saree kan bli lagt merke til i halv muslin og halv khadi saree.

Saree Design og stoff:

Utformingen av sareen er delt inn i to halvdeler. Noen av delene viser muslinens farge, mens andre viser khadis natur. Å inkludere dem begge gir et komplett utseende for perfeksjon. Hovedduken er muselin som skal brukes i sari. Til og med den mest ettertraktede sareen er svart- og gullmotiver, halv muselin og halv khadi saree.

Anledninger å ha på seg: Noen rike og kongelige fester kan delta på den samme muslin -shari.

9. Royal Blue Muslin Saree:

Kongeblå muslin saree

Fargen blå regnes som toppfargen på royalty. Den samme fargen kan bli lagt merke til i muslin saree i toppklasse.

Saree Design og stoff:

Stoffet kan være av mange typer i samme saree. Den kongeblå fargen gir den komplette essensen av muslin sari. Grensene er tynne og fine. Noen lag er gitt på sareen med et snev av glans. Muslin khadi saree anbefales også i samme type. Totalt sett er det en verdifull saree i muslin stoff.

Anledninger å ha på seg:

Den kongeblå muslin -shari oppbevares for kongelige ekteskap.

10. Resham Jamdani Muslin Saree:

Resham jamdani muslin saree

Jamdani saree er en av de fineste variantene av muslin sarees. Designet på sareen gir følelsen av bengalsk kultur.

Saree Design og stoff:

Resham -stoffet brukes til å produsere det komplette utseendet på sareen. Det beste valget i samme kategori er papegøyegrønn Jamdani saree. Denne muslin sareen er designet med førsteklasses stoff for å gi essensen av papegøye. Kantene er tynne og gode nok for et perfekt utseende. Rent muslinarbeid kan sees på sareen.

Anledninger å ha på seg:

Vanligvis tilrettelegges små arrangementer med Resham Jamdani muslin saree.

Hvilken bluse passer for Muslin Sarees?

Blusen er vanligvis valgt i henhold til typen muslin saree. Den enkle hvite muslin sari kan passe med hvilken som helst farge på blusen. Men noen av designer sarees som Jamdani, silke, Dhakai muslin sarees krever den samme designerblusen. Blusen skal være i samsvar med sareens design. Videre kan den vanlige blusen brukes til enkle muslin sarees hjemme. Ermene er en valgfri del av blusen som kan velges av kvinnene.

Hvordan style Muslin Sarees?

Stilen til muslin shari er vanligvis valgt i henhold til typen anledning. Man kan prøve et tradisjonelt utseende med seedha pallu -stil. For noen rike anledninger kan muslin sareen styles i henhold til den bengalske kulturen. Stilpallu og tykke kanter kan endres som en athpourey -stil eller nauvari saree -stil. Muselin silke sareene kan presenteres på en formell måte for små anledninger. Så, avhengig av materiale og utseende, kan sareene styles for ekstra rikdom.

Kongelige er bevart bare fra antikken og muslin saris er det perfekte eksempelet på det. Den fineste og mest verdifulle etterbehandlingen av sareen er nok dens stolthet. Muslin sarees er tilgjengelig i mange varianter og stiler med de nyeste modellene. Disse siste modellene kan brukes til store funksjoner og bryllup. Et bomullsstoff av bedre materiale er den dominerende teksturen til rik muslin. Anlegget ser ut til å gi næret muselin som brukes direkte til mange formål. En viktig vakker hensikt er muslin sarees som er best i kvalitet, utseende, type, etc. Den er også egnet for slanke damer.