Vanligtvis när vi pratar om marockanska hårprodukter menar vi antingen deras exotiska håroljor som ger det hemliga marockanska receptet eller deras raffinerade marockanska schampon som inte är mindre än själva oljorna. Sanningen är att det exotiska landet har det bästa av arganträden som producerar utmärkt ren gyllene arganolja, en av de bästa spelarna i hårspelet, så att ditt hår kan sola sig i sin gyllene glöd. Förutom arganoljefördelarna innehåller vanligtvis marockanska hårprodukter många hårtransformerande element som förnyar ditt hår med en prisbelönt finess.

Populära marockanska schampon i Indien:

Det är därför som vi i den här artikeln har listat några av de bästa marockanska schampon som du kan arbeta med för att förvandla ditt hår till salongpolerad utblåsning.

1. OGX Renowing Moroccan Argan Oil Shampoo:

marockanska schampon

Den förnyande marockanska arganoljan från Organix använder ren gyllene arganolja direkt från Marocko som infiltrerar de hårdaste hårstråna för att ge näring djupt inifrån. Blandningen av vitamin E och antioxidanter är säkert en välkomnande gest mot smidigt satinhår som förblir friskt och återfuktat.

2. Marockansk oljehydrerande schampo:

Marockansk olje -återfuktande schampo

Ditt hår behöver ordentlig hydrering för att förbli mjukt och silkeslen hela dagen och för det har Moroccanoil använt sina rika arganoljeformler som fungerar som en antioxidant som tar bort rester av mjäll och smuts från håret medan rikedom av vitamin A och röda alger låser sig fukt samtidigt som den återupplivar skador inklusive för tidigt hårgrånande.

3. Moroccanoil Moisture Repair Shampoo:

Moroccanoil fuktreparationsschampo

En favorit för det färgbehandlade kemiskt skadade håret, fuktreparationen från Moroccanoil gör något mer än att bara återfukta ditt hår. Detta schampo som är infuserat med arganolja använder keratinaktiva ämnen för att ge håret vitalitet och vitalitet samtidigt som det låser in fuktigheten så att de tidigare skadorna återhämtar sig långsamt.

4. Organix lyxigt marockanskt Argan Creme -schampo:

Organix lyxigt marockanskt Argan crème -schampo

Det marockanska argan creme-schampot har en satinmjuk känsla när det ger ett fylligt och mjukt skum som dränker håret i arganoljeaktiva ämnen som ger näring och fyller på håret samtidigt som håret blir återupplivat. Härliga, släta tångar kan nu användas varje gång du schamponerar med denna lyxiga creme från Organix.

5. Suave Marockanskt infusionsschampo:

Suave marockanskt infusionsschampo

Det marockanska infusionsschampot använder arganolja importerad direkt från Marocko vilket gör håret mjukt och smidigt utan att orsaka några skadliga biverkningar. Detta schampo rengör hårbotten från föroreningar samtidigt som arganoljextraktet infunderas i håret så att ditt hår kan stärka sig själv med stor vitalitet.

6. DR.Organic Maroccan Argan Oil Shampoo:

DR. Organiskt marockanskt arganoljeschampo

Dr.Organic har tagit fram ett marockanskt schampo med arganolja som integrerar frukttextrakt och eteriska oljor som fyller på och föryngrar slappt hår som ger liv åt liv och liv. Arganoljan ger inte bara näring åt nötter, reparerar och skyddar håret från ytterligare skador.

7. Tresemme Smooth and Silk With Moroccan Argan Oil:

Tresemme slät och siden med marockansk arganolja

Det salongprofessionella märket Tresemme hårvård har använt sina intensiva hydreringsformler och sidenproteiner för att skapa ett exotiskt marockanskt oljeschampo. Medan silkeproteinerna håller ditt hår sammetslen och slät, blandas hydratiseringsformlerna med vitamin H och arganoljeförhållanden och vitaliserar håret för optimal näring.

8. Schampo för enbart marockansk oljefukthalt:

Det enda marockanska schampot för fuktreparation av olja

Det marockanska schampot för fuktreparation av olja från One N only är ett milt schampo som kommer utan paraben eller sulfat vilket gör det till ett lämpligt val för kemiskt förstört eller skadat hår. De marockanska oljeextrakten reparerar och återupplivar den förlorade näringen och hydrerar och återfuktar ditt hår med omsorg och skydd.