Innan du börjar undra vad ordet Satinique egentligen betyder, låt oss börja med varumärket Amway, ett amerikanskt kosmetik- och person- och hälsovårdsmärke som också har sina filialer utjämnade i internationella länder. Denna hemvård och skönhetsprodukter från Amway har dock en ny premiumkollektion som inkluderar hårvård och stylingprodukter. Satinique -märket från Amway -grenen innehåller ny förstärkt och patenterad teknik som hjälper dig att ta hand om ditt hår utan att behöva utsättas för extrema behandlingsmetoder.

Satinique schampo

Satinique -schampon för vård, stil och behandling:

I den här artikeln kommer vi att få några schampon från Satinique -märket som kan öppna dig för en helt ny nivå av hårvård och stylingprodukter.

1. Amway Satinique Glossy Repair Shampoo:

Amway Satinique glansigt reparationsschampo

Det glansiga reparationsschampot från Satinique Amway använder en naturlig blandning av uppfriskande botaniska näringsämnen och komplexa vetenskapliga metoder för att reparera, återuppliva och förnya hår. Deras patenterade Enerjuve -komplex blandar in de positivt laddade lipiderna och kreatinet för att eliminera negativ laddning medan granatäpple- och druvkärnsolja återupplivar slappt hår.

2. Amway Satinique Anti Dandruff Shampoo:

Amway Satinique anti mjällschampo

Anti -mjällschampot, som ger positivt laddade stärkande lipider och kreatin, använder E -vitamin och naturliga avokado -extrakt ger näring och återfuktning av hår som förhindrar ytterligare uppfräschning eller torkning av hår samtidigt som spår av mjäll som tagits i hårbotten tas bort..

3. Amway Satinique -schampo för mjällkontroll:

Amway Satinique avancerat mjällskyddande schampo

Ännu ett hitande mjällreglerande schampo av Satinique, närvaron av Zink Pyrithione styr mjällproduktionen samtidigt som det infunderar de naturliga kamillextrakten för att lugna torrt flagnande hår. Detta schampo kommer att bekämpa, knaprig hårbotten, kliande och frekvent fuktförlust, vilket ger ditt hår vitalitet och friskhet..

4. Satinique -schampo för håravfall:

Satinique anti hairfall shampoo

Satiniques anti hårfallschampo använder sin patenterade skapelse Enerjuve som är en blandning av positivt laddade lipider och förstärkande kreatin med mjuk applikator 18MEA. Stimulerar mikrocirkulationen när du använder den speciella blandningen av mullbärsextrakt med ginseng och Eclipta Alba -extrakt, detta schampo ger näring och skyddar ditt hår mot håravfall och sprödhet.

5. Smooth Moisture Satinique Shampoo:

Satiniskt slät fuktschampo

Patenterade Enerjuve fuktlåsschampo använder sina utjämnande partiklar i detta Satinique -schampo för att återfukta, ge näring och rengöra ditt hår. Positivt laddade lipider stärker håret från nagelbanden så att de kan växa längre och tätt medan det släta fuktlåset eliminerar fukt förlorar kontrollen.

6. Satinique Extra Volume Shampoo:

Satinique extra volymschampo

Torrt skadat hår tenderar att tynga ner sig och det är därför som i detta tyngdkraftsföraktande schampo lyfter viktinfusionspolymererna håret från rötterna samtidigt som det lägger Enerjuve till ditt huvud för ett tätare och fylligare utseende. Den extra volymen för ditt hår kan uppnås med ingen hårfallgaranti.

7. Satinique 2 In 1 Shampoo Conditioner:

Satinique 2 i 1 schampo balsam

Bortsett från att rensa håret och ta bort rester av produktuppbyggnad, mjäll och föroreningar, ger detta schampo i sig en 2-i-1-kvalitet där du till och med kan konditionera, mjukna och mjukna håret samtidigt som du får det en ordentlig tvätt. Det är därför Satinique har infunderat detta schampo -balsam i en enda flaska.

8. Satinique Gentle Daily Hair Cleanser/Shampoo:

Satinique mild daglig hårrengöring

Lämpligt för kemiskt skadat eller färgbehandlat hår, skonsamt mot hårbotten, det dagliga schampot från Satinique rengör ditt hår och driver ut rester av produktkakning eller mjäll samtidigt som det ger näring och skyddar ditt hår för ytterligare tecken på skador.

9. Satinique Revitalizing Hair Cleanser:

Satinique revitaliserande hårrengöring

Det revitaliserande hårrengöringsschampot använder Ceramide-infunderat system som återför det ersatta ceramidkomplexet från ditt hår som gör att håret kan bindas igen och stärka sig själv medan det vitaliserar, föryngrar och reparerar håret.