När vi säger Nizoral är det första ordet som vi bör komma in för detta namn ordet Ketoconazole. Det generiska namnet på Nizoral är ketokonazol och om du undrar vad dessa namn egentligen betyder här är en kort inblick för dig. Nizoral eller ketokonazol är ett svampdödande antibiotikum som vanligtvis används för svampinfektioner. Men i hårvärlden kallas detta för en medicinsk sjukdom som vi infunderar i schampon för att hålla hår- eller hårbottenproblem på avstånd. Detta antibiotikum när det används som schampo kan inte bara driva bort ditt ihållande mjäll utan också hjälpa dig att återuppliva döt döende hår genom att behandla hårbotten. Nizoral är ett antibiotikum men det finns också ett varumärke som har samma namn och samma hårproblemfördelar. Listan ingår nedan.

Topp 9 Nizoral schampon för hårproblem:

Låt oss titta på de bästa nizoral schampon.

1. Nizoral A-D Ketoconazole Shampoo:

nizoral schampo

A-D ketokonazolschampo från Nizoral är det klassiska anti-mjällschampot förpackat i en blå professionell flaska. Detta schampo experter på mjällvård som kontrollerar överflödig torkning i hårbotten, vilket kan vara den främsta orsaken till fjällning och klåda. Det klassiska Nizoral -schampot som kontrollerar fuktkontrollen i hårbotten är verkligen en produkt som är värd att välja på.

2. Nizoral mjällschampo:

Nizoral mjällschampo

Doftfritt och dermatologiskt testat, mjällschampot från Nizoral är förpackat i en klar rosa flaska som innehåller nödvändigheterna för utmärkt borttagning av mjäll. Rengör din mjuka hårbotten och avlägsnar mjäll och föroreningar, detta schampo kommer att befria dig från torrhet och kliande hårbotten.

3. Nizoral 2% Ketoconazole Shampoo:

Nizoral 2 ketokonazol schampo

Ketokonazol är en antibiotisk svampvårdsprodukt som främst tar hand om de primära hår- och hårbottenproblemen som infektioner eller mjäll. Det är därför Nizoral integrerade 2% av ketokonazol som skulle driva bort alla rester av mjäll och infektion som orsakar bakterier som gör att din hårbotten kan förbli frisk och återfuktad.

4. Nizoral anti-mjällschampo:

Nizoral schampo mot mjäll

Mjäll- eller hårbottenproblem orsakas vanligtvis av mina mikroskopiska bakterier eller bakterier som finns i allas hårbotten. Det är under tuffa situationer som torr eller flagnande hårbotten förökar sig dessa bakterier i antal som leder till överdriven mjäll. Att gå till rotorsaken till alla problem och rensa det från mycket cellnivå, är anti -mjällschampo från Nizoral verkligen en behandling för ditt hår.

5. Nizoral Gel Shampoo:

Nizoral gel schampo

Bortsett från mjäll och hudklåda kan ett annat primärt hårproblem anställas som skadat hår. Detta sker vanligtvis när håret tappar fuktinnehållet snabbt på grund av torkan i hårbotten. Det är därför i detta Nizoral -schampo, produktens bas är gjord av gel som skulle återfukta och tränga djupt in i ditt hår för långvariga effekter.

6. Nizoral mot mjällschampo:

Nizoral mot mjällschampo

Schampo mot mjäll från Nizoral använder sina förmånliga anti -svampegenskaper för att jämna ut och mjuka hår som skadar håret medan du arbetar i hårbotten för att eliminera möjliga orsaker till infektion, Seborré eller mjäll så att du kan ha ett friskt huvud.

7. Pharmacy Medicine Nizoral 2% anti-mjällschampo:

Apoteksmedicin nizoral 2 anti-mjällschampo

Förutom att vara ett varumärke kan Nizoral också kännas igen av ett annat namn, just Ketoconazole, en svampdödande sjukdom mot hår- och hårbottenproblem. Pharmacy Medicine använder därmed fördelarna med 2% Nizoral för att behandla mjäll och andra relaterade problem.

8. Nizoral SS- Ketokonazol 2% hårbottenlösning:

Nizoral SS- ketokonazol 2 hårbottenlösning

Det första din hårbotten kräver är en grundlig rengöring som skulle lyfta mjällrester och produktbildande rester, öppna porerna i hårbotten som den gör så att Nizoral i detta schampo äntligen kan hjälpa din hårbotten att behandla sig själv för att undvika ytterligare mjäll problem.

9. Nizoral 1% anti-mjällbehandling:

Nizoral 1 anti-mjällbehandling

1% anti-mjällschampo är mer en behandlingsmetod med fördelarna med ett enkelt schampoprocedur. Dess anti -svamp- och antibakteriella egenskaper hjälper till att kontrollera mjällproduktionen samtidigt som den bibehåller ph -balansen i hårbotten.