Att hitta rätt schampo som passar ditt hårbehov är som att hitta en skattkista. Vi är alla gjorda olika och har olika krav, och Dove är ett företag som förstår detta mycket väl. Ett schampo kan inte vara en lösning för alla hårtyper, och det är anledningen även för att duken med torrt hår har utvecklat mer än 10 sorter som tar upp olika problem. Ta en titt på de olika hårvårdsschampon för torrt hår från Dove här.

Lista över Dove -schampon för torrt hår:

1. Dove Dryness Care Shampoo:

duvschampon för torrt hår

KÖP DET HÄR

Här är ett bästa schampo för torrt hår. Torrvårdsschampot från Dove integrerar en blandning av vissa fuktbevarande ingredienser med sina patenterade mjuka och silkeslen formler som skapar ett skyddande lager mot väder ute så att värme och värme inte kan krusa upp ditt hår. Mikrofuktsserumet som ingår i detta schampo slätar ut håret för en felfri, frisk studs. Det kostar 210 INR för 340 ml och är bäst för personer med torrt hår.

Produktbeskrivning: Ett torrvårdsschampo från Dove som behåller fukten i håret och gör håret supermjukt och silkeslen.

Ingredienser: Vatten, natriumlaurethsulfat, dimetikonol och tridecet-10 och TEA-dodekylbensensulfonat, kokamidopropylbetain, natriumklorid, parfym, glycerin, glykoldistearat, karbomer, natriumhydroxid.

Hur man använder: Massera in schampot väl i vått hår från hårbotten till spetsarna och tvätta av med kallt vatten.

Lämplighet för hår och kön: Bäst för personer med torrt hår.

Fördelar:

 • Gör håret slätt.
 • Skyddar håret från dagligt slitage.
 • Gör håret mer hanterbart.
 • Ger näring åt håret.

Nackdelar:

 • Kontrollerar inte hårfall.

Betyg: 4.5/5

2. Dove Hair Therapy Intense Repair Shampoo:

duvschampon för torrt hår

KÖP DET HÄR

Genom att ge håret en ny struktur fungerar den intensiva reparationen kraftigt på torrt, skadat hår och med lite hjälp från de aktiva keratinreparationspartiklarna kan torrt tråkigt hår förvandlas helt. Keratinet slätar ut hårets yttre yta och lägger till kropp och fiber till hårsäckarna för att överleva mjukhet.

Det kostar 317 INR för 650 ml.

Produktbeskrivning: Dove Hair Therapy Intense Repair Shampoo är ett stärkande schampo som hjälper håret att reparera inifrån och behandlar håret med långsiktiga och kortsiktiga resultat. Schampot tränger djupt in i håret och bygger om det skadade håret, förnyar det förlorade glansen och ger håret liv.

Ingredienser: Vatten (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Glycol Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Doft (Parfum), Glycerin, Dimethicone, Gluconolactone, Ppg-9, Dimethiconol, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Styren/Acrylates Copolymer, Syra.

Hur man använder: Fukta hårbotten, applicera en liten mängd schampo på hårbotten och massera i cirkulära rörelser. Tvätta med varmt vatten.

Lämplighet för hår och kön: Det är en av de bästa produkterna från duva som passar alla hårtyper och alla kön.

Fördelar:

 • Återskapar håret inifrån.
 • Resultaten kan synas efter varje tvätt.
 • Hjälper till att reparera skadorna djupt inne i håret.
 • Gör att håret ser friskt, starkt och vackrare ut.

Nackdelar:

 • Lite dyrare än de andra duvschampon.

Betyg: 4,7/5

3. Dove Pure Care Dry Oil Shampoo:

duvschampon för torrt hår

KÖP DET HÄR

Detta schampo rengör inte bara håret från smutspartiklar och produktuppbyggnader, utan fyller på med kokosolja med afrikansk macadamiaolja för att ge ditt hår den lyster du alltid önskat. Konditionerar och fyller hårrötterna, det torra oljeschampot från Dove slutar torrt hår. Det är ett av de bästa Dove Shampoo för torrt, krusigt hår.

Det kostar $ 7,99 för 355 ml och har ett betyg på 4,0

Produktbeskrivning: En produkt från Doves avancerade hårvårdsserie för tråkigt och torrt hår som lämnar håret tillräckligt oljat och friskt.

Ingredienser: Aqua, natriumlurethsulfat, kokomidopropylbetain, natriumklorid, parfym bland de många andra ingredienserna.

Hur man använder: Massera ditt blöta hår väl med detta duvschampo för torrt, skadat hår och tvätta av med kallt vatten.

Lämplighet för hår och kön: Bäst för personer med torrt och grovt hår.

Fördelar:

 • En produkt från Dove’s Advanced hair series.
 • En icke-fet formel för tråkigt, torrt hår.
 • Rengör håret och lämnar håret tillräckligt oljat.

Nackdelar:

 • Inte lättillgängligt.
 • Dyr.

Betyg: 4/5

4. Dove Nourishing Oil Care Shampoo:

duvschampon för torrt hår

KÖP DET HÄR

Ett annat schampo med doftolja från Dove, det här schampot experterar på att närma håret från rötterna, tränga djupt in i hårbotten för att arbeta på cellnivå. Infusionen av flera näringsoljor tillsammans med Arganolja mjukar upp mjukgör och återfuktar ditt torra hår för att ge ditt hår den mjuka flätiga känslan. Oljorna hjälper till att ge energi till ditt tråkiga hår.

Det kostar 64 INR för 90 ml och har betyget 4.

Produktbeskrivning: Det är ett av de bästa Argan olje -infunderade schampo som tränger in djupt inuti hårbotten, ger näring till håret från rötterna och ger en fin mjuk och sammetslen känsla till håret.

Ingredienser: Vatten, Sodium Laureth Sulfate, Dimethiconol and Trideceth-10, and TEA Dodecyl bensen sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Perfume, Glycol Distearate, Glycerin, Carbomer, Amodimethicone, and Cetrimonium Chloride and Trideceth-12, Guar Hydroxium Dioxid.

Hur man använder: Applicera detta på det våta håret och massera från hårbotten till spetsarna. Tvätt kommer att kyla vatten.

Lämplighet för hår och kön: Ett mycket trevligt schampo för daglig användning som lämpar sig bäst för torr hårbotten.

Fördelar:

 • Penetrerar djupt inuti hårbotten.
 • Ger näring åt håret från rötterna.

Nackdelar:

 • Ej lämpligt för oljigt hår.

Betyg: 4/5

5. Dove Advanced Hair Series Quench Absolute Shampoo:

Dove -schampon för torrt hår

KÖP DET HÄR

Den avancerade hårserien Quench absolute är ett schampo från Dove formulerat speciellt för torra, tråkiga lockar som bara inte ser livliga ut längre. Detta schampo kommer med en anti-frizz och no-sulfate formel som bryr sig om dina lockar, håller dem satinmjuka och föryngrade för ett långvarigt huvud fullt av studs. Den är avsedd för dig med lockigt och grovt hår.

Det är prissatt till 1999 INR för 8,45 oz och har ett betyg på 4,5.

Produktbeskrivning: Detta avancerade hårserie-schampo från Dove, Quench Absolute är speciellt formulerat med en anti-frizz-formel som gör de torra och tråkiga lockarna mjuka och föryngrade. Detta är ett av de bästa duvschampon för lockigt hår.

Ingredienser: Den innehåller vatten (Aqua), natriumlaurethsulfat, kokamidopropylbetain, glycerin, glykoldistearat, dimetikonol, doft (parfym), natriumklorid, karbomer, glukonolakton, citronsyra, guarhydroxipropyltrimoniumklorid, te-dodecylbensensulfonat,.

Hur man använder: Massera in i det våta håret väl från rötterna till hårspetsarna Tvätta av med kallt vatten.

Lämplighet för hår och kön: Bäst för personer med lockigt och grovt hår.

Fördelar:

 • Ett särskilt schampo för de med lockar.
 • Anti-frizz formel.
 • Inget sulfat.
 • Håller håret Satin Soft och lämnar dem med full studs.

Nackdelar:

 • Dyr.
 • Inte lättillgängligt.

Betyg: 4.5/5

6. Dove Oxygen Moisture Shampoo:

duvschampon för torrt hår

KÖP DET HÄR

För fint, platt hår. Oxygen Moisture Shampoo är tillverkat med Oxyfusion Technology, en ny generation fukt. Med lätta, syresmältande konditioneringsingredienser sprids formeln snabbt på ditt hår. Det rengör försiktigt & återfuktar, andas liv i fint, platt hår. Och det kommer att föryngra ditt hår och ge det ett polerat utseende.

Det kostar 292 INR för 340 ml och har betyget 4,2.

Produktbeskrivning: Designat med Oxyfusion -teknik, är Oxygen Moisture Shampoo från Dove en ny generation fukt.

Ingredienser: vatten, natriumlurethsulfat, natriumklorid, kokomidopropylbetan, glycerin och många fler ingredienser.

Hur man använder: Applicera och skölj på vått hår. Tvätta med kallt vatten.

Lämplighet för hår och kön: Bäst för dem med fint platt hår.

Fördelar:

 • Oxyfusionsteknik.
 • Sprider sig snabbt.
 • Lättvikt.
 • Rengör och återfuktar försiktigt och ger liv åt det tråkiga, platta håret.

Nackdelar:

 • Passar inte som vardagsschampo för alla.

Betyg: 4.2/5

7. Dove Heat Defense Therapy Shampoo:

KÖP DET HÄR

Den dagliga värmestylingen av ditt hår orsakar ultimat skada på torrt och grovt hår, och därför arbetar mikrofuktsserumet i detta schampo individuellt på varje hårstrå och sveper in dem i serumet så att de kan återuppliva hårets skadade konsistens. samtidigt som du håller din hårbotten ren och fräsch.

Det kostar 995 INR för 700 ml med betyget 4,1.

Produktbeskrivning: Har vardaglig styling skadat ditt hår in i kärnan och gjort det tråkigt och grovt? Då är detta schampot för dig där mikrofuktsserumet fungerar på varje hår individuellt återupplivar hårets skadade konsistens och gör hårbotten ren.

Ingredienser: Vatten (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Doft (Parfum) bland de många ingredienserna.

Hur man använder: Kom ihåg att applicera detta på vått hår och ge en bra massage. Tvätta av med kallt vatten när det är klart.

Fördelar:

 • Reparerar skador som orsakats av daglig stil.
 • Fungerar på enskilda trådar.
 • Rengör hårbotten djupt och uppdaterar densamma.

Nackdelar:

 • Lite dyrt.

Betyg: 4.1/5

8. Dove Balance Therapy Shampoo:

Balansterapischampot säkerställer att pH -balansen i hårbotten bibehålls så att ovanlig torrhet eller krusighet inte kan förstöra din dag. rensar och tvingar ut smuts och föroreningspartiklar, detta gör också ett mirakel på produktuppbyggnad som gör att ditt hår känns mjukt och glansigt.

Den har betyget 4,2.

Produktbeskrivning: Detta schampo för balansterapi balanserar hårbottenens pH -nivå och förhindrar att torrhet och krusighet förstör din dag.

Ingredienser: Den innehåller mikrofuktsserum som ger dig ett mjukt och näringsrikt hår.

Hur man använder: Massera in detta i ditt våta hår och tvätta av med kallt vatten.

Lämplighet för hår och kön: Passar bäst för normalt hår.

Fördelar:

 • Det skyddande serumet skyddar håret från dagliga aggressioner.
 • Lämnar håret naturligt balanserat.
 • Gör håret märkbart vackert.

Nackdelar:

 • Inte lätt tillgängligt.
 • Dyr.

Betyg: 4,2/5.

9. Dove Invigorating Dry Shampoo:

Dove Invigorating Dry Shampoo

Dove hair therapy torrschampo är ett av de senaste och bästa sätten att hålla håret rent, oljefritt och glänsande mellan tvättarna.

Produktbeskrivning: Detta är ett torrschampo som gör att ditt hår ser rent och fräsch ut även utan tvätt. Det absorberar överflödig olja, volymerar håret och ger dem ett friskt utseende mellan tvättarna.

Ingredienser: Isobutan, propan, SD-alkohol, 40-B, aluminiumstärkelse-oktenylsuccinat, butan, doft, isopropylmyristat, kiseldioxid, cyklopentasiloxan

Hur man använder:

 • Skaka flaskan väl.
 • Håll flaskan 4-5 tum från håret och spraya jämnt över de oljiga rötterna.
 • Gnugga med handflatan och borsta ut.

Lämplighet för hår och kön: Bäst lämpad för den oljiga hårbotten som ska användas mellan tvättarna

Fördelar:

 • Torrschampo.
 • Behöver inte vatten för tvätt.
 • Gör att håret ser fräscht ut mellan tvättarna.
 • Fräschar upp och återupplivar håret utan att tvätta.
 • Fungerar direkt för att absorbera olja och fungera som en torr behandling.

Nackdelar:

 • Inte lättillgängligt.
 • Dyr.

Betyg:

10. Dove Dry Shampoo Refresh+ Care:

KÖP DET HÄR

Produktbeskrivning: Dove Refresh+ Care Uppfriskande torrschampo absorberar oljan och volymerar håret och ger ett friskt utseende mellan de traditionella tvättarna. Schampoens viktlösa formel förvandlar håret från livlöst till studsigt med att ditt hår har en nytvättad doft.

Ingredienser: Isobutan, propan, SD-alkohol, 40-B, aluminiumstärkelse-oktenylsuccinat, butan, doft, isopropylmyristat, kiseldioxid, cyklopentasiloxan.

Hur man använder:

 • Skaka flaskan väl.
 • Håll flaskan 4-5 tum från håret och spraya jämnt över de oljiga rötterna.
 • Gnugga med handflatan och borsta ut.

Lämplighet för hår och kön: Detta schampo passar bäst för personer med fet hår.

Fördelar:

 • Håret ser fräsch ut även utan tvätt.
 • Absorberar överflödig olja från håret mellan tvättarna.
 • Du behöver inte tvätta håret ofta.
 • Gör underverk med bara några sprayer.

Nackdelar:

 • Inte lättillgängligt.
 • Dyr.

Betyg: 4,3/5

Biverkningar av att använda Dove Shampoo för torrt hår:

 • Irritation och kliande hårbotten är populärt observerade biverkningar.
 • Om du upplever plötsligt håravfall, sluta använda produkten.

Om du tyckte att tämja grovt hår är en utmaning, prova dessa schampon. Dove Shampoo för torrt hår leder marknaden när det gäller att ta itu med problemet med torrt och krusigt hår. De arbetar för att få håret att se energiskt och fullt ut av liv. Hoppande och mjukt hår är något vi alla älskar, och sättet att uppnå det börjar med dina schampon, med ett noggrant urval. Kolla in produkterna och vänta på de positiva effekterna med regelbunden användning.