Har du någonsin använt biloge schampo? Det här är professionella produkter och erbjuder ett helt annat nisch -segment. Deras sortiment är beundransvärt från mjällskydd till silkeslen till lockigt hår.

Biolage schampon:

1. Matrix Biolage-Scalptherapie-Anti-mjällschampo 250ml:

biolage schampon

Scalpthérapie Cooling Mint, av en Kola Nut + Mint Complex, återupplivar normalt till fet hår och tjänar till att rengöra hårbotten. scalpthérapie Anti-Dandruff-produkter, med ett unikt Bio-Cushion Complex, hjälper till att lindra de dagliga besvären av mjäll plus stressad hårbotten. Biolage -kombinationens natur av vetenskap utnyttjar botanikernas kraft att ge näring, återställa plus ta fram hårets naturliga skönhet. Biolage -behandlingar presenterar finalen i vår professionella expertis. Det är en expertformel som innehåller Pyrithione Zink plus Bio Cushion Complex som rengör dessutom tar bort föroreningar och hjälper till att lindra symptomen på mjäll. Riktade koncentrerade formler sammanslagna med klassen.

2. Biolage Hydrasource Shampoo:

biolage-hydrasource-schampo

Torrt hår orsakar ofta krus, kluvna toppar plus brist på glans. Biolage Hydrasource Shampoo stimuleras av aloe -växten som aldrig verkar torka och använder för att optimera fuktbalansen för passande hår. Hydrasource -schampo rengör håret försiktigt och lämnar det återfuktat och glänsande. Fuktnivån i håret är balanserad, ökar mjukheten och hanterbarheten. Parabenfri formel är för lämplig för färgbehandlat hår.

Släcka torrt, uttorkat hår med state-of-the-art formler stimulerade av naturen som imiterar aloe-plantans fuktbevarande egenskaper. Hårets hydratiseringsnivåer är optimerade under hela absorptionen plus underhåll av fukt.

3. Biolage Normaliserande schampo 16,9 uns:

biloge schampo 3

Detta är ett balanserat rengöringssystem som frigör hår från varje dag som bygger upp normalisering av hår och hårbotten. Särskilt formulerad för normalt till fet hår plus dess formel kombinerar rent botaniskt extrakt av Quillaja Saponaria plus Ginkgo av speciella balanseringsmedel som djupt rengör hårbotten utan torkande hår och lämnar håret rent fullt av kroppen och reagerar dessutom.

4. Matrix Biolage Deep Smoothing:

biloge schampo 4

För salongstil som passar den sista follikeln presenterar Matrix Biolage Deep Smoothening-schampot som sätter attraktiva långa hårstrån direkt i din kontakt. Schampot har inga toxiska effekter av paraben och är därför säkert att använda regelbundet. Det mjukar upp kruset i ditt hår plus bekräftar att dina lås är platta. Schampot är utformat för att förnya hårbotten för alla orenheter och återfuktar lugnt håret plus folliklarna för att säkerställa bättre hälsa.

5. Matrix Biolage Color Care Shampoo:

biloge schampo 5

Det rengör plus hjälper till att avslöja en ljusare glans, mjukhet och färgresultat av färgbehandlat hår. Det är perfekt för färgbehandlat hår. Passar även alla hårtyper (fint, genomsnittligt, grovt).

6. Biolage CleanReset Normalizing Shampoo, 13,5 fl oz:

biloge schampo 6

Det är ett intensivt rengörande schampo för alla hårslag. Håret är extremt rengjort utan torkning för en ren plus fräsch känsla. Rengör håret från ansamling plus rester med en toppmodern formel entusiastisk av naturen som efterliknar citrongräsets självrensande ägodelar.

7. Matrix Biolage Deep Smoothening Shampoo:

biloge schampo 7

Det är för torrt, oroligt hår. Detta slätar ut krusigt, oordnat, genomsnittligt till grovt hår med det silkeslena serumet av Camellia -blommefrön. Det hjälper till att oavbrutet kontrollera kruset under varma, fuktiga årstider medan det fyller hårets fukt under torra svala årstider. Håret förblir logiskt smidigt, året runt, fortfarande i upp till 97% luftfuktighet. Biolage utnyttjar botanikernas kraft att ge näring, återinföra och skämma ut hårets naturliga skönhet. Biolage -behandling presenterar finalen i vår professionella expertis. Riktade intensiva formler förenade med kvalitet.

8. Biolage Volumatherapie Full Lift Volumizing Shampoo, 33,8 uns:

biloge schampo 8

Detta schampo, med fyllmedel av sojaproteinfibrer, rengör, eftersom det lägger till ytterligare lyft, lätt mängd plus glans. Detta bryr sig också om färgbehandlat hår.

9. Matrix Biolage Keratindose Shampoo:

biloge schampo 9

Detta är en ny liter uppsättning Matrix Biolage Keratindose Shampoo And Conditioner av Pro-keratin plus silke 33,8 oz vardera Denna uppsättning är för överbehandlat hår. Sulfat dessutom Parabenfritt schampo gör ett rikt skum som hjälper till att behålla ärligheten hos överbearbetat hår.