For å rense og hydrere kroppen, bruker mange forskjellige badekar, da den eksfolierer den døde huden, gjør den glatt og myk igjen. Mange av oss bruker forskjellige slags badevask på hudtypen, men en skrubbe laget av kombinasjonen av eteriske oljer, da denne oljen bidrar til å fjerne giftstoffer under huden og gradvis få huden til å gløde og glitre. Skrubbene er laget av granulære produkter som havsalt eller sukker blandet med variant etter eget valg eller krav.

Beste badekar for glatt og myk hud

Lag badekar med essensielle oljer:

Badskrubben kan til og med lages hjemme ved å bruke naturlige ingredienser sammen med essensiell olje, og du kan også få fra markedet etter dine behov og ønsker. Så la oss ta en titt på de 9 forskjellige typene badekratt laget med essensielle oljer, salt og etc…

1. Fruktig badekrubb med rosmarinolje:

Vi har alltid spist frukt for å holde oss friske, men nå kan du bruke den til å se vakrere og vakrere ut. Banan er frukt når den blir moden, du kan bruke en skrubbe da denne frukten inneholder mye kalium og vitamin E & C som hjelper til med å rense huden.

Ingrediens for å lage skrubb:

 • En moden banan, tre ss granulert sukker og en fjerdedel teskje rosmarin eterisk olje.

Prosess for å blande og bruke:

 • Bland alle ingrediensene i en bolle; Prøv å ikke mos bananen for mye, ettersom noen granulater må være der. Deretter klapper du blandingen langsomt i dusjen og masserer forsiktig i sirkulære bevegelser over hele kroppen og for ansiktet bare bruk den modne bananen med olje og sørg for å unngå øyet og for best resultat bruk denne hjemmelagde skrubben en gang i uken.

2. Potetskrubbe med Jojoba eterisk olje:

Potet er en ingrediens som inneholder alle de essensielle mineralene og vitaminene som kan gi næring til huden, men som også gjør underverker som anti-aging behandling, som letter huden og skrubbene raskt også forynger den stressede huden..

Ingrediens for å lage skrubb:

 • En middels stor kokt potet, tre ss granulert brunt sukker og rå melk, en teskje jojoba eterisk olje, en spiseskje honning.

Prosess for å blande og bruke:

 • Bland alle ingrediensene i en bolle og begynn å påføre huden. Hvis du vil endre konsistensen, tilsett melk. Påfør forsiktig hele kroppen i sirkulære bevegelser og la den stå i 10 -15 minutter for å eksfoliere og deretter lene den med varmt vann.

3. Magisk gurkemeie & Ginger Essential Oil Bath Scrub:

Gurkemeie og ingefær virker magisk på huden din og gir et skinnende og glødende utseende etter bruk.

Ingrediens for å lage skrubb:

 • To spiseskjeer gurkemeiepulver, to oz olivenolje og naturlig Castile Liquid Soap Base, 30 oz sukker og 0,6 oz ingefær eterisk olje.

Prosess for å blande og bruke:

 • Bland alle oljene og Natural Castile flytende såpebunn i en beholder og hold den til side. Bland deretter sukker og gurkemeie i en annen stor bolle og rør det godt, slik at det ikke er biter, og bland det godt med oljeblandingen. Begynn deretter å bruke den på fuktig hud i sirkulære bevegelser og nyt skrubben.

4. Brunt sukker og eterisk oljeskrubbe for normal hud:

Her kommer en blanding som kan brukes av mennesker som har normal hud og lett kan eksfoliere den døde huden.

Ingrediens for å lage skrubb:

 • Halv kopp brunt sukker med 15 dråper eterisk lavendelolje, 10 dråper Geranium og 5 dråper essensielle oljer fra Rose.

Prosess for å blande og bruke:

 • Bland alt sukker og olje godt i en lufttett krukke og ha dem til side på et kjølig eller mørkt sted. Etter bruk, ta en porsjon og påfør den på våt hud, la stå i 10 minutter og skyll av varmt vann.

5. Kokosolje og Jasmine Oil Bath Scrub:

Dette er en fantastisk skrubbe som eksfolierer kroppen og enkelt fjerner død, tørr hud.

Ingrediens for å lage skrubb:

 • En kopp fint sukker, en halv kopp ren kokosnøttolje med 6 dråper essensiell olje fra Jasmine.

Prosess for å blande og bruke:

 • Bland alle ingrediensene i en bolle av plast eller stål, slik at det ikke er biter eller klumper på blandingstidspunktet. Påfør deretter massen langsomt i våt hud i sirkulære bevegelser og la den stå i 10 minutter. Skyll deretter sakte godt med advarselsvann og kjenn den myke og foryngede huden.

6. Linser Bath Scrub med sandeltreolje:

Røde linser eller masoor dal fungerer fantastisk på alle hudtyper og gir huden et attraktivt og sunt utseende.

Ingrediens for å lage skrubb:

 • To spiseskjeer masoor dal pulver (grovmalt), en skvett gurkemeiepulver, en halv spiseskje honning og en spiseskje sandeltreolje.

Prosess for å blande og bruke:

 • Bland alle tingene i en bolle eller krukke for å danne en pasta sammen med gurkemeiepulver. Start deretter påføring på den våte huden og la stå i 15 minutter og rengjør det med varmt vann. For gode resultater, påfør to ganger i uken, og linsen sammen med sandeltreoljen får deg en ren, lys og feilfri hud.

7. Sitrusskrubbe med essensiell olje for fet hud:

Denne blandingen fungerer best på fet hud ettersom sitrusblandingen fjerner alle overflødige oljer fra kroppen.

Ingrediens for å lage skrubb:

 • En kopp brunt sukker sammen med 25 dråper grapefrukt og lavendelolje og 15 dråper sitronolje sammen med 8 dråper appelsinolje.

Prosess for å blande og bruke:

 • Bland all olje og sukker i en glassburk og ha den til side i en uke eller to. Ettersom blandingen har eldret litt, ta litt fra fingrene og begynn å påføre og masser det forsiktig over det hele. Når du skyller av, kan du føle at huden føles lys og begynner å lyse.

8. Scrub for hvetekli og eterisk olje:

Dette er en ekstravagant skrubb for sensitiv hud og gjør underverker på disse hudtypene.

Ingrediens for å lage skrubb:

 • En fjerde kopp hvetekli og havregryn, en spiseskje honning og søt mandelolje, yoghurt, 10 dråper eterisk lavendelolje, 3 dråper eterisk olje fra Palmarosa og 2 dråper eterisk olje av rose og kamille..

Prosess for å blande og bruke:

 • Mal havregryn og hvetekli i grov og hell dem i en krukke eller bolle. Bland deretter alle oljene og bland det godt og oppbevar på et mørkt sted til du er klar for skrubbemassasje eller behandling. Bland deretter yoghurt, honning og mandelolje i en bolle ved brukstidspunktet. Før du påfører denne massen, ta en varm dusj og påfør massen i sirkulær bevegelse og prøv å påføre den i 15 minutter og skyll deretter med varmt vann.

9. Ublu agurkskrubbe med eterisk olje av peppermynte:

Agurk er full av antioksidanter og fantastisk og veldig beroligende for alle hudtyper.

Ingrediens for å lage skrubb:
 • Fire skiver uskalet agurk maler den til pure, en kopp hvitt sukker, to spiseskjeer kokosolje sammen med 10 dråper peppermynte eterisk olje.
Prosess for å blande og bruke:
 • Ta alle ingrediensene i en lufttett krukke og bland det godt slik at sukker og olje blandes til en pastaform. Siden agurk er fersk, kan du prøve å oppbevare den i kjøleskapet og ta ut den delen du trenger før bruk. Påfør i sirkulær bevegelse på våt hud og la stå i 10 minutter. Prøv å søke to ganger i uken for best resultat.

Bath scrub selv slapper av sinn og sjel, og hvis det kombineres med fantastisk, fantastisk eterisk olje, vil det sikkert berolige sansene dine og til og med få deg til å se mer vakker og vakker ut enn før. Siden disse oljene er diffusor, er de ikke synlige, men får deg faktisk til å se yngre ut og kan også ha en lysende glødende hudfarge.

Bath Scrubs for glatt og myk hud