Ulike hårtyper krever forskjellige typer pleie. Selv om de rett hårete skjønnhetene har det lett, er det en ganske tøff jobb for de krøllete hodene som konstant kjemper for å holde krøllene på plass. Å tømme et hode fullt av krøller er ikke en kake. Krøllene floker, krus og floker litt mer, og det er derfor vi trenger litt spesiell omsorg for det spesielle håret som vi flaunt.

beste sjampo for krøllete hår

Heldigvis har de fremadstormende kommersielle markedene akkurat det spesielle vi leter etter, en sjampo formulert spesielt for de krøllete manelassene.

Liste over hårpleiesjampoer for krøllete hår:

Se på listen nedenfor for å finne den som er perfekt for deg, slik at du kan ha en god hårdag, hele dagen hver dag.

1. Garnier Fructis forsterkende sjampo for krøllete hår:

Garnier Fructis forsterkende sjampo for krøllete hår

Garnier’s Fortifying shampoo har et bredt utvalg, men den vi leter etter har ordene slank og glans innebygd på den, noe som er akkurat det den gjør for å holde de tøffe flokene i sjakk. Hydrering av trådene dine og næring av dem ble aldri bedre enn dette. Laget med fruktmikrooljer gir dette den lange tapt ernæringen og holder kruset låst inne.

2. Shampoo for krøllete hårløsninger:

Sjampo for krøllete hår

Ofte er mange krølldefinerende sjampoer kjemisk skadelige for dine skjøre krøller der de ødelegger hele utseendet til krøllene som prøver å temme dem til perfeksjon. Det er her Treatment Shampoo fra Curly Hair Solutions kommer til å spille. En ingen silisiumsjampo og en streng behandlingsformel vil naturlig kontrollere Ph -balansen i håret ditt og holde det hydrert, men likevel kyndig.

3. Herbal Essence Totally Twisted Shampoo:

Herbal Essence Totally Twisted Shampoo

Herbal Essences Totally Twisted -sjampo kommer i en skinnende mauve -flaske fylt med bærekstrakter som fyller opp trådene fra follikelens opprinnelse, noe som gjør dem sterke og smidige, slik at du kan skryte av et nydelig krøllhode uten å måtte bekymre deg for krusete når som helst på dagen..

4. L’Oreal Vive Pro Hydragloss Shampoo for krøllete hår:

L'Oreal Vive Pro Hydragloss Shampoo for krøllete hår

L’Oreal Paris Vive Pro Hydragloss eksperter seg på å holde lokkene dine næret og matet med viktige næringsstoffer mens du jobber med røttene for å gi deg de langvarige krøllene uten å måtte bekymre deg for brudd eller søl. Denne sjampoen er hovedsakelig fullpakket med vitaminer mot hårfall, og fukter det tørre håret og holder det temmet.

5. Tresemme Climate Control Shampoo for krøllete hår:

Tresemme Climate Control Shampoo for krøllete hår

Vi har alle vært et offer for den varme dagen når håret mister fuktigheten og begynner å bli vill på deg. Det er for å unngå nettopp disse situasjonene at Tresemme tok frem klimakontrollsjampoen som danner en beskyttende lås rundt de vridde trådene som holder dem immun mot tørrhet og krus..

6. TIGI Catwalk Curls Rocks Shampoo:

TIGI Catwalk Curls Rocks sjampo

TIGI Catwalk presenterer deg Curls Rock shampoo -utgaven laget spesielt for din krøllete manke der sjampoen er kjent for å holde på fuktighet i over 24 timer, og hydrerer trådene fra røttene slik at krusete ikke kan sette seg inn mens du prøver å rocke din skinnende flytende manke.

7. Fekkai Luscious Curls Shampoo:

Fekkai saftig krøllsjampo

Frederick Fekkai har hentet ut den frodige krøllsjampoen med en spesiell blanding av nektar og ginseng som glatter ut de stygge låsene og holder kruset borte. Flasken pakket i en beige flaske har også en myk duft og effektive formler for krøllforbedring.

8. Toni And Guy Frizz Smoothing Curl Shampoo:

Toni And Guy Frizz Smoothing Curl Shampoo

Den primære utsikten for Tony and Guy curl smoothing shampoo er å låse kruset som er årsaken til alle floker og produktoppbygginger. Denne lette sjampoen som er pakket i en pen rosa flaske, vil fjerne flokene med en gang og samtidig holde kruset i kontroll.

9. Bumble And Bumble Conscious Curl Smoothing Shampoo:

Bumble And Bumble Conscious Curl Smoothing Shampoo

Kommer i en hvit flaske, vil Bumble and Bumble Conscious Curl Smoothing -sjampoen forynge den tørre fuktigheten som mangler krøller og gi dem den perfekte spretten mens den holder den hydrert og stylet hele dagen lang.