Problemer med fint eller tynt hår er vanlige i dagens verden, spesielt der kjemiske behandlinger og giftige forurensninger er i ligningen. Ofte ber den nye trenden oss om å farge håret vårt de lyseste av fargetonene og deretter varme det opp til forskjellige mønstre og former. Forurensning, varme og smusspartikler er ikke mindre farlig, og til slutt inkluderer resultatet vanligvis kjedelig, døende, tynt hår. Nå gir tynnere hår plass for mer tynt hår, og det er nettopp derfor lett brudd og søl følger raskt. Dette resulterer i mer tynning av hår. På dette tidspunktet kan du enten slå deg ned eller organiske kjøkkenredningsmetoder for å få håret tilbake til der du begynte, eller du kan ta en pekepinn fra disse fantastiske hårfortykkende sjampoene for å få håret ditt til den tettheten du trenger bare ved å sjampoere hår hver gang.

Beste hårfortykkende sjampo i India:

1. Kiehls Ultimate Thickening Shampoo:

hårfortykkende sjampo

Den ultimate fortykningssjampoen fra Kiehl inkluderer en spesiell sammensetning av organiske og komplekse bindingspartikler som omega-6, naturlig fortykningspolymerer og fiberproteiner som forsterker håret ditt og tilfører volum og kropp til hårene dine mens vitamin E blandes i sedertreolje, peppermynte og rosmarinolje nærer og glatter håret ditt for et prisbelønt hoppende hår.

2. L’Oreal Paris Vive Pro For Men Daily Thickening Shampoo:

L'Oreal Paris Vive Pro for Men Daily Thickening Shampoo

L’Oreal Paris Vive Pro er formulert spesielt for menn som lider av tynning av hår og skallete flekker på et relativt tidlig stadium. Denne kroppsforsterkende sjampoen tilfører mineralproteiner til hårsekkene dine og styrker håret fra fibrene, slik at du kan ha et sterkt og feilfritt hår som har ønsket tetthet og friskhet.

3. Pantene middels tykk brudd til styrke-sjampo:

Pantene middels tykk brudd til styrke-sjampo

Den middels tykke sjampoen med brudd til styrke fra Pantene er egnet for tynn til sprøtt hår der keratinaktive og fuktighetsfylte proteiner tilfører håret styrke og kropp, noe som gjør dem sterkere og mindre motvillige til å bryte eller søle..

4. Garnier Fructis Full And Plush:

Garnier Fructis Full og plysj

Behandle det dyrebare håret ditt med et utbrudd av fruktaktiver, granateple er en av dem mens fibracylaneegenskapene bygger opp fiber i hårstråene dine, og pakker dem individuelt for å gi håret en fyldig og full kroppstetthet.

5. L’Oreal Elvive Fibrology Strengthening Shampoo:

L'Oreal Elvive Fibrology Strengthening Shampoo

En annen hit fra huset til L’Oreal, Elvive Fibrology er pakket i en profesjonell sterk flaske som inneholder deres patenterte hårfibre -ekspanderende egenskaper som tilfører håret en levende kropp mens det ikke holder tykkelsen. Håret ditt vil ikke bare føles lett, men også relativt tykkere og vellystig.

6. Schwarzkopf Bonacure Hair Activator Shampoo:

Schwarzkopf Bonacure Hair Activator Shampoo

Gjør om det livløse, kjedelige håret ditt med Schwarzkopfs Bonacure -aktivator som tilfører aminosyrepartikler til hårstråene som letter cellegenerering som igjen reagerer for å gi deg sterkt og tykt hår. Etterfylling av luften fra røttene forhindrer også unødvendig hårtap og brudd, slik at du kan vokse håret tykt og langt.

7. L’Oreal Paris Volume Filler Thickening Shampoo:

L'Oreal Paris Volume Filler Thickening Shampoo

Høydepunktet i denne L’Oreal fortykningssjampoen er Filloxane som lar deg sette fiberproteiner i håret ditt ved å trenge dypt inn i folliklene og forsterke hårkroppen innenfra. I løpet av få dager etter bruk ville du føle håret behandlet til en mye tettere og sterkere versjon av hvordan det pleide å være.

8. Bumble And Bumble Thickening Shampoo:

Bumble and Bumble Thickening Shampoo

Hårkrøllighet og grovhet blir umiddelbart taklet, ettersom Bumble and Bumble -fortykningssjampoen gjør at håret ditt kan slå seg ned i salongen som nåde, stylet og sterkt mens du arbeider på underlagene for å gi håret en streng styrke og fylle kroppen.