Selv om Tresemme er et relativt helt nytt merke innen hårpleie og skjønnhetsprodukter, har vi alle hatt våre dager da Tresemme har kommet til unnsetning med sine modifiserte og avanserte teknologi for hårpleie. Faktisk er Tresemme førstevalget for mange profesjonelle stylister, inkludert Mercedes Benz fashion week pro -arbeidere, og Tresemme trives med å bringe disse profesjonelle hårpleieproduktene innen rekkevidde for oss vanlige mann og kvinne som trives med å få det profesjonelle utseendet.

Her er noen av de beste hårpleiesjampoene fra Tresemme som du kan ta en pekepinn fra. Fra reparasjon av hårskader til hårfall og brudd, det er en løsning for alt i Tresemme.

1. Tresemme Moisture Rich Shampoo:

Tresemme fuktighetsrik sjampo

KJØP DET HER

Tresemmes første sjampo som starter på listen, er den fuktighetsrike sjampoen som kommer i et vakkert sort og gull eksteriør, men det er ganske enkelt ikke utseendet på produktet som tiltrekker oss, men også det dype arbeidet det utfører. Den fuktighetsrike sjampoen Tresemme er formulert spesielt for tørt og grovt hår som begynner å kruse og bli uhåndterlig. Tresemme fuktighetsrike låser inn fuktigheten for å gi oss myke og smidige låser.

2. Tresemme Deep Cleansing Shampoo:

Tresemme dyprensende sjampo

KJØP DET HER

Den dyprensende sjampoen fra Tresemme omhandler renslighet og næring der sjampoen gir en vitamin C -dose til håret slik at det daglige håret som går gjennom forurensning og skader kan reparere utseendet. Den dype rensingen renser virkelig dypt og gir deg et lettere hodebunn uten tidligere produktoppbygginger og flass.

3. Tresemme Flawless Curls Shampoo:

Tresemme feilfri krøllsjampo

KJØP DET HER

Flawless curls shampoo er enda en klassisk produksjon fra huset til Tresemme, hvor denne gangen krøllene er målet og rengjøring og vedlikehold av dem er målet. Sjampoen virker for å oppnå et perfekt mykt og smidig utseende for det krøllete håret ditt, hvor hver hårstrå vil bli næret, slik at håret floker og roter lett kan unngås. Denne sjampoen er formulert spesielt for å takle grove krøller.

4. Tresemme Naturals Radiant Volume Shampoo:

Tresemme Naturals sjampo med strålende volum

KJØP DET HER

Naturals strålende volumsjampo er fylt med det viktigste av sitrongress og appelsinekstrakter, som begge er noen av de beste lysende elementene. Naturals strålende volumsjampo blander seg med håret for å gi deg en salong som et profesjonelt utseende, samtidig som det gir sprett og kropp til håret ditt. Håret ditt fra den første vasken vil virke mer sortert, sunt og skinnende.

 5. Tresemme 24 timers kroppssjampo:

Tresemme 24 timers kroppssjampo

KJØP DET HER

Produktoppbygginger kan ikke bare veie håret ditt, men også gi det perfekt velstelte håret et tungt og matt utseende. Dette er grunnen til at Tresemmes 24 -timers kroppssjampo formulert med spesielle silkeproteiner sørger for at manen din låser volumet og kroppen slik at du kan skinne hele dagen hver dag uten å måtte bekymre deg for at produkter som veier stjeler volumet ditt.

6. Tresemme sjampo mot brudd:

Tresemme sjampo mot brudd

KJØP DET HER

Selve navnet er nok til at du vet at denne sjampoen betyr virksomhet, den seriøse typen. På en vanlig dag går håret gjennom mye styling, oppvarming og til og med forurensning hvis det ikke er noe annet. Håret slites og svekkes med tiden, og dette er når den anti-bruddsjampoen med vitamin B12 og gelatinegenskaper dype betingelser og nærer håret som styrker det under prosessen.

7. Tresemme Fresh Start Renewing Dry Shampoo:

Tresemme fresh start forny tørr sjampo

For de travle oss kan det være at sjamponering av håret på vanlig måte ikke er mulig hver dag, og derfor vil denne tørre sjampoen hver dag ikke bare spare tid, men også gi håret en revitaliserende glans. Denne spray on the go -sjampoen er akkurat det en travel kvinne trenger tidlig på morgenen.

8. Tresemme klimakontroll:

Tresemme klimakontroll

Her er en sjampo som passer ditt daglige klima og styrer håret ditt etter uteklimaet. Sommeren frizz kan nå endelig hvile med. Det hjelper deg ikke bare med å kontrollere kruset, men gir også et rent og nærende preg på håret ditt.

9. Tresemme Color Revitalize Shampoo:

Tresemme farge revitaliserer sjampo

KJØP DET HER

Fylt med all den naturlige pleien fra rosmarin, grønn te og solsikkeplanter, er fargen revitaliserende sjampo et kraftprodukt som låser inn fargenes livlighet og nekter å la den falme i opptil åtte uker i strekk.