Ansiktshår er like fremtredende for å utgjøre et fancy og stilig utseende for enhver mann. Blant de flere kjente og populære utseende har vi samlet kjendisskjeggstiler for de mennene som elsker smarte, moderne og dristige framtoninger. Fra de verdensberømte goatene og skjeggstubben til de dristige og stilige varebilfargene og fårekotelettene, har skuespillernes skjeggstiler utviklet seg betydelig i forskjellige regioner.

60 berømte skjeggkjendisbilder 2021:

La oss sjekke ut alt om disse populære Hollywood- og Bollywood -skuespillerne.

1. Johnny Depp Beard Styles:

Johnny Depp er en internasjonalt anerkjent stjerne, ikke bare for sine skuespillerkunnskaper, men også for motesans og stil. Han har hatt en rekke dristige utseende hele tiden og har regelmessig endret stilerklæringen. Blant det populære skjeggutseendet og stilen til Johnny Depp inkluderer de kjente følgende. Vi elsker hvordan han uten problemer bærer dem alle i en håndvending. Fra Van Dyke til hakeskegg har han spikret dem alle.

Jack Sparrow look-

Johnny Depp

Van dyke-

johnny depp skjeggstil

Hakeskegg, Soul Patch og bart-

kjendis skjegg stiler

2. Harry Styles Beard Styles:

Harry Styles har nesten alltid overrasket publikum når han vokser bart og skjegg. Han blir ofte sett rent barbert eller med veldig lysere tynt skjegg som at ansiktshårene ofte ble den populære talen i motebyen. Imidlertid har Harry klart å vise noen enkle og uformelle utseende de siste dagene.

Rent barbert skjegg og bart-

2

Trimmet og falmet skjegg-

harry styles med skjegg

3. Robert Downey Jr skjeggstiler:

Robert Downey Jr er den mest kjente på listen for goatee og annet ansiktshår. I den globale meningsmålinga om kjendiser og skuespillere med goatee -skjegg savnet Robert Downey Jr aldri sin topplassering på listen. Han er det berømte ungdommelige ikonet for moteerklæring og forblir alltid kul og smart, super stilig og moderne med sine opptredener. Her går vi med hans mest berømte skjeggstiler og utseende.

Klassisk geit-

skuespillere med geit

Stubbeskjegg-

Stubbeskjegg

Hakestropp skjegg stil-

skuespillere skjeggstiler

4. David Beckham skjeggstiler:

Den berømte fotballspilleren David Beckham er også kjent for sine transformasjoner og makeovers. Skjegget og frisyrene hans er ganske fremtredende overalt. Vi har samlet denne klassiske og tidløse skjeggstilen fra David Beckham, og de står fortsatt høyt som inspirasjon. Sjekk disse David Beckham skjeggstiler og skjegg.

Fullskjegg-

hollywood skuespillere skjeggstiler

Hipster skjegg-

David Beckham skjeggstiler

Forlenget geit-

kjendiser med geit

5. Danske Taimoor skjeggstiler:

Danske Taimoor er blant de siste populære pakistanske skuespillerne og modellene. Denne skuespillerens skjeggstil er kjent for sitt ryddige og verdige utseende, og den er alltid en klassiker. Selv om han kanskje ikke eksperimenterer sterkt med ansiktshår og skjeggstiler, ser han sjarmerende ut med det nåværende utseendet, og vi kan ikke overse hans generelle smarte utseende. Hva tror du?

Hipster trimmet skjegg-

Danske Taimoor

Klassisk skjegg-

dansk taimoor skjeggstil

6. George Clooney skjeggstiler:

Som de sier, gammelt er gull. Den amerikanske skuespilleren og produsenten George Clooney blir stadig og ofte verdsatt for sine elegante, evige klassiske stiluttalelser og skuespillernes skjeggstiler er intet unntak. Hans nylige salt- og pepperskjegg og gråskjegg fikk ganske mye oppmerksomhet, og de fleste av hans tilhengere kan ikke holde roen over ærefrykten. Han unnlater aldri å imponere oss, og det er et faktum nå. Få et glimt av hans stadig trendige skjeggstiler og utseende.

Fullskjegg-

George clooney

Grå geit-

george clooney skjeggstil

Salt og pepper full hakestropp-

Salt og pepper full hakestropp

7. Chris Evans skjeggstiler:

Avengers superhelt og stjerne Chris Evans er også kjent for sitt milde, subtile, men utsagnende utseende. Chris Evans skjeggstiler ser kanskje ikke så dristige ut for samtidens verden, men de er alltid enkle og klassiske. Uansett hva han har prøvd, fra fullt tykt skjegg til skjeggstubber, klarte han aldri å imponere oss.

Fullskjegg-

Fullskjegg 2

Stubb-

chris evans skjegg

Lysskjegg med frakoblet bart-

Lysskjegg med frakoblet bart

8. Keanu Reeves skjeggstiler:

Den kanadiske skuespilleren, Keanu Reeves, er en annen kjendis vi ikke må gå glipp av. Han er kjent for å skape et unikt og tydelig utseende med de mest enkle og enkle pleieteknikkene. Menn som har øye og sans for mote, foretrekker å se super stilige og moderne ut med minst mulig innsats, man kan blindt følge Keanu Reeves frisyrer og ansiktshår. Vi elsker hvordan han negler alle skjeggstiler med sitt lange hår.

Patchy Beard-

keanu reeves skjeggstil

Lett stubbe-

Lett stubbe

9. Leonardo Di Caprio skjeggstiler:

Oscar -vinneren og den talentfulle skuespillerkjendisen Leonardo DiCaprio er godt kjent for alle over hele verden. Hans signaturstiler er godt gjettet nå, og skuespilleren ser ut til å spikre disse opptredenene uten å mislykkes gjentatte ganger. Enten det er hans berømte goatee -variant eller lett trimmede, fine skjeggstil, ser DiCaprio fantastisk og kjekk ut. Hva tror du?

Geit-

Geit

Ducktail skjegg-

leonardo dicaprio skjeggstiler

Kort og lett skjegg-

Kort og lett skjegg

10. Brad Pitt Beard Styles:

Brad Pitt unnlater å stjele våre hjerter med sitt utseende og flotte utseende. Han er kåret til en av de heteste kjendisene over hele verden flere ganger. Brad Pitts frisyrer og skjegg ser alltid inn i nyhetene, og uten tvil – de er sømløse, perfekte, superhete og klassiske. Enten er det den alltid populære trollbukk eller dristige hipster og lange skjeggstiler og utseende, man må aldri gå glipp av å følge hans vanlige moteoppdateringer.

Langt hipsterskjegg-

Langt hipsterskjegg

Lys geit-

brad pitt goatee skjegg

Bart med rent barbert-

Bart med rent barbert

11. Zayn Malik skjeggstiler:

Sangskriveren og sangeren Zayn Malik, også kjent for sin nåværende status og fenomen i moteverdenen. Zayns frisyrer og skjegg og bart ser helt ut i overskriftene, og vi er ikke sjokkerte. Hvis du er en av hans aldersgrupper og liker å prøve noe stilig utseende, kan hans helskjegg utseende gjøre et godt valg. Sjekk ut Zayn Malikgoatee og andre skjeggstiler.

Fullskjegg-

Fullskjegg 3

Hakebånd-

Zayn malik Chinstrap Beard

Sprø goatee-

Sprø goatee

12. Pierce Brosnan skjeggstiler:

Den populære irske skuespilleren, produsenten og aktivisten, Pierce Brosnan har alltid fanget oppmerksomhet i media for sitt mest stilige og ungdommelige utseende, til tross for sin middelaldersgruppe. Faktisk er vi også ganske interessert i å vite hvordan han klarer å se så skarp og varm ut, uansett hvor og når. En av de hemmeligste er å opprettholde en sexy og edgy skjeggstil. Ansiktsfrisyrene hans trenger virkelig mye oppmerksomhet gitt måten han sjarmerer oss på både trendy og fasjonabelt uttrykk.

Van dyke skjegg-

pierce brosnan skjegg stil

Fullskjegg-

Pierce brosnan

13. Zac Efron skjeggstiler:

Den amerikanske skuespilleren og sangeren Zac Efrons utseende må ikke gå glipp av. Han har lykkes med å lage de mest uformelle og greie skjeggstiler og fremstår som superfasjonabel og enkel med uanstrengt stil. Se på disse siste klikkene fra skuespilleren. Vi er definitivt imponert!

Patchy Beard-

Zac Efron Patchy Beard

Lettere trim-

Lettere trim

14. Ranbir Kapoor skjeggstiler:

Den indiske superstjernen og hjerteknuseren Ranbir Kapoor har selv eksperimentert med en håndfull blikk i filmindustrien i Bollywood. Han er kjent for sin franskskårne bart med goatee skjegg stil og fancy og tykt helskjegg. Overraskende nok har han spikret alle utseende han prøvde. Vil du ha litt inspirasjon? Her går vi med disse tidløse og klassiske skjeggstiler.

Fransk geit-

ranbir kapoor skjegg stil

Patchy Beard-

Ranbir Kapoor Patchy Beard

Fullskjegg-

bollywood skuespillere skjeggstiler

15. Tiger Shroff skjeggstiler:

Tiger Shroff, action- og dansekongen i Bollywood, har kanskje ikke dristet seg for mye inn i frisyrer og ikoniske motelooks; Imidlertid passer hans enkle og greie skjeggstil helt sikkert ham. Hvis du leter etter noe superenkelt, kan skjeggstiler virkelig prøves ut.

Strappy skjegg-

tiger shroff skjegg stil

16. Abhishek Bachchan skjeggstiler:

Abhishek Bachchan forlater aldri sitt verdige og rene, rene utseende fra stiluttalelsen. Han klarer å begeistre oss ofte med de mannlige og kjekke varme indiske avatarene. Vi elsker junior Bachchans helskjeggstil ganske ofte, og uansett hvilke stiler som kommer på det siste, kommer dette aldri ut av listen vår.

Fransk og fullskjegg kombinasjon-

skjeggstiler bollywood

Stubb-

abhishek bachchan skjeggstil

17. Arjun Kapoor skjeggstiler:

Arjun Kapoor har virkelig utviklet seg mye siden han kom inn i den indiske filmindustrien. Arjun klarte aldri å gå frem fra den nybegynnerens rene og enkle utseende og skjeggstiler til å prøve noen dristige uttalelsesstiler og moteutseende. I noen få og en håndfull menn som prøvde dristige blikk i indiske Bollywood -skuespillere og filmindustrien, er Arjun definitivt blant dem.

Lett trim-

skjeggstiler av bollywood -skuespillere

Sirkelskjegg-

arjun kapoor skjeggstiler

18. Ranveer Singh skjeggstiler:

Ranveer Singh forlater aldri uten å skape et brøl av utseende og motesans. Vi må tross alt applaudere for energien hans – det dristige utseendet og antrekkene! Hans siste skjeggstiler og utseende snakker om motebyen, og vi er også her for å gi deg et glimt av dem. Sammen med sine nye prosjekter sørger Ranveer alltid for å prøve noe nytt i skjegget. Vi elsker likevel stemningen hans og tette, tykke skjeggstiler. Hvilken er din favoritt i hans siste utseende?

Ducktail skjegg-

Ranveer Singh

Stubb-

Ranveer Singh Stubble

Styret Moustache Med Scruff-

ranveer singh skjeggstil

19. Shahid Kapoor skjeggstiler:

Shahid Kapoor har prøvd alle skjeggutseendet – fra Kabir Singhs buskete tunge og lange tykke skjeggstil til enkel stubbe og ren barbering. Uansett lengden på skjegget, ser Shahid alltid superhit og fantastisk ut hos våre skuespillere. Våre tre favorittstiler i Bollywood er her. Sjekk disse.

Bushy tungt skjegg-

Bushy tungt skjegg

Tung stubbe-

Tung stubbe

Tung hakestropp-

shahid kapoor skjeggstiler

20. Aamir Khan skjeggstiler:

Det er alltid menn som fortsetter å se varme og unge ut med økende alder. Aamir Khan er definitivt blant dem. Aamir har prøvd dem alle – helt fra geit til tykt tett og langt hobo -utseende og skjeggstil, han har definitivt vunnet dem. Vi elsker overgangen hans på tvers av filmene og hans dristige stilfølelse og eksperimentelle sinn. Det er virkelig verdt ros.

Liten geit-

Liten geit

Patchy Beard-

Aamir khan ujevn skjegg

Fransk bart med goatee og tynn hakestropp-

aamir khan skjeggstil

Hobo stil skjegg-

Hobo -stil skjegg

21. Hugh Jackman skjeggstiler:

Hugh Jackman er en ikke-å-gå glipp av kjendis i vår liste over skjeggstiler. Hans talentfulle og eksperimentelle vintage old-school utseende er alltid godbit for øynene våre. Helt fra å prøve det vanlige populære og berømte utseendet som fipskinn og scubbe -stubber til det dristige kotelettskjegg -utseendet, har Hugh Jackman prøvd dem alle i sin filmkarriere, og han ser super stilig ut uten tvil.

Fårekoteletter-

hugh jackman skjeggstiler

Geit-

Hugh jackman goatee

Lett stubbe-

Hugh jackman lett stubbe

22. Riteish Deshmukh skjeggstiler:

En annen Bollywood -kjendis, Riteish Deshmukhs skjeggstiler, men mindre oppmerksomhet fra media fortjener applaus. Han har kanskje aldri prøvd allsidige opptredener, men han klarte ganske godt å spikre de vanlige og vanlige stilene på en sømløs ungdommelig og uanstrengt måte.

Strappy tykt skjegg-

Strappy tykt skjegg

Fullt langt skjegg-

riteish deshmukh skjegg utseende

23. Sidharth Malhotra skjeggstiler:

Siddharth Malhotra er utvilsomt et ungdomsikon og inspirasjon for flere menn der ute, og han klarer aldri å imponere oss også. Hans vanligste strappy skjeggstil og stubber er det mest sette utseendet til nå i karrieren. De passer ham best, og han klarer alltid å se superhit og kjekk ut i disse. Hva tror du?

Strappy skjegg-

sidharth malhotra skjegg

Lett stubbe-

Sidharth Malhotra Light Stubble

24. Ayushmann Khurrana skjeggstiler:

Ayushmann Khurranas pene goatee, trimmet hakestropp og trimmet utseende er ganske kjent blant alle hans opptredener. Akkurat som Siddharth Malhotra, holder Ayushmann seg til det som passer ham best i flere av filmene og utseendet hans. Disse virker stilige og klassiske på ham.

Forlenget geit-

Ayushmann Khurrana

Ren trim-

ayushmann khurrana skjeggstil

25. Vicky Kaushal skjeggstiler:

Vickys stubbe er det vanligste og mest omtalte emnet i filmindustrien i B-byen. Ingen spiker stubbene i Bollywood som Vicky. Hans sjarmerende og trendy utseende fortjener virkelig oppmerksomhet og omtale. Foruten halm, blir Vicky også sett i lettere, tynt og trimmet skjegg utseende og stil, og uansett hva han prøver, klarer han aldri å imponere oss.

Stubb-

skjeggstiler bollywood skuespillere

Lett trimmet skjegg-

vicky kaushal skjeggstil

Kjendiser unnlater aldri å imponere oss med sine utsøkte og flotte skjeggstiler. Disse kjendisskjeggstiler er alltid en inspirasjon for oss til å prøve noe nytt, intelligent og kult. Hvem skuespillerskjeggstiler liker du best? Gi oss beskjed også!