Vinteren er en slik sesong når alle ullklærne er ute av lagringen og klar til bruk igjen. Gensere, lyddempere, caps og det beste av alle skjerf – alle er klare til å beskytte deg mot kulden igjen. Skjerfene er et slikt plagg som man aldri kan gå glipp av. Det må alltid følge deg mens du reiser hjemmefra. Skjerf er også lett å drape over hodet som dekker ørene og også en del av ansiktet ditt fra den kalde vinden. De kan tas av når solen står opp og det blir varmere eller slites tilbake når du føler deg kald igjen. Lett å drape og lett å ha i vesken!!

Stilige og vakre vinter skjerfdesigner for herrer og damer i mote:

Det er mange måter å bruke skjerf på. Her er noen få vanlige og uvanlige måter å bruke et vinter skjerf på – det er det mest allsidige vinterplagget.

1. The Simple Drape White Winter Scarf:

The Simple Drape White Winter Scarf

Denne stilen passer til ethvert design av ull skjerf, men ser englisk ut når du prøver denne stilen med et furry hvitt vinter skjerf. Bare heng biten av ull skjerfet utenfor jakken eller kappen for å gi kappen et friskt utseende og samtidig dekke brystet fra kulden. Det passer også godt til alle slags antrekk – enten det er formelt eller uformelt. Men det gir sikkert stil til kjolen din.

2. Et ensidig drapering svart vinter skjerf:

Svart vinterskjerf på den ene siden

Det svarte vinterskjerfet er mest favoritt. Det er et øyeblikkelig treff og kan sies å være et av de beste vinter skjerfene for menn. Uansett hvordan du bruker den, glorifiserer det bare din personlighet. Du kan prøve den enkle draperingsstilen – den ene stilen som aldri kan gå av moten. Bare kast den rundt halsen med de løse endene foran. Du kan enkelt ta den av når solen kommer opp eller sette den tilbake når du føler deg kald.

3. One Tie Men Ull skjerf:

One Tie Men Ull skjerf

En annen stilig måte å knytte det varme vinterskjerfet på er å knytte det en gang rundt halsen. Denne stilen holder nakken varm som er perfekt egnet for vindfulle eller kalde dager. Draper skjerfet fra nakken på en slik måte at høyre side blir lengre enn venstre. Deretter skal langsiden tas på tvers av fronten av kroppen rundt halsen din, slik at den blir igjen hengende foran til høyre. Rutete menn skjerf ser best ut i denne stilen.

4. The Square Blanket Scarf:

Det firkantede teppet

Dette vinterskjerfet kalles populært som firkantet teppe, ettersom det tjener formålet ditt på to måter – et teppe og et skjerf. Hvordan bruke dette skjerfet på vinteren er veldig enkelt – fold teppet til en trekant. Vend den trekantede delen nedover foran deg og hold de lange endene i hver hånd. Ta den bak nakken og la enden på høyre hånd falle over venstre skulder, og den i venstre hånd skal falle over høyre skulder.

5. Lyddemper -skjerf:

Lyddemper -skjerf

Dette kan betraktes som en av de mest fasjonable måtene å bruke vinter skjerf på. Draper skjerfet bak nakken og snu det en gang – venstre over høyre og høyre over venstre. Hold deretter begge endene av skjerfet og knyt en liten løs knute slik at skjerfet forblir over skulderen som dekker nakken din.

6. Tykt Infinity Circle Loop skjerf:

Tykt Infinity Circle Loop skjerf

Dette er laget av myk ull, og er spesielt det beste damer vinter skjerf og er også behagelig for menn. Det er mange måter å knytte dette skjerfet på og regnes som det beste for vanlig bruk. Materialet er mykt og elastisk. Det er også en perfekt gave å bli gitt til venner og familie i løpet av den kalde vinteren.

7. Vinter skjerf i kashmir:

Vinter skjerf i kashmir

Kashmirull er kjent for sin mykhet og kul tekstur. Dette skjerfet er laget med det myke geitehåret. Dette er det beste valget for en veldig kald vinter. Dette er en fin kombinasjon med jakkene dine eller noen av vinterantrekkene dine. Du kan bare dra den rundt skulderen under dine vanlige morgenturer eller til og med for shopping.

8. Grovt rutete ull skjerf:

Chunky rutete ull skjerf

Dette Chunky -sjekket skjerf er som navnet antyder – tykt. Det holder varmen i nakken og dekker også brystet fra den kalde vinterbrisen. Draper skjerfet bak nakken og behold den ene siden lengre enn den andre. Slå deretter den lengre siden rundt halsen og trekk langsiden gjennom løkken. Juster lengdene i henhold til din komfort. Og hold deg varm!!

9. Pashmina ullsjal skjerf:

Pashmina ullsjal skjerf

Kashmir er kjent for Pashmina ull skjerf. Skjerfet er laget av fint kashmir ullstoff. Den gråhvite elfenbenskremfargen med fargerikt håndbroderi gjør sjalet til en ren nytelse. Kantene er dekorert med ullkant. Skjerfet kan bæres på mange måter – bare pakk det rundt skulderen, dra det rundt halsen og knyt det – enhver stil vil bare tilføre glamour til dette sjalet.

Vintertid er best for å skaffe deg det siste og trendy ulltrekk. Mange nettsteder hjelper deg med å få riktig farge og tekstur i henhold til din stil og krav. Disse ullklærne er også ute for visning i de lokale butikkene og kjøpesentrene når vinteren setter inn. Du kan prøve forskjellige stiler av drapering av skjerf for hver dag for å gi deg et nytt friskt utseende daglig. Bare vær sikker på at du velger en som ikke er grov på huden, da den kan gi irritasjon. Skjerf og sjal som er litt tøffe mot huden kan brukes på jakken eller kappen.