Populære Sebamed -produkter for hud og leppe:

Sebamed er et tysk produktnavn for Sebapharma GmbH & Co. KG som produserer medisinske hudpleieprodukter. Den tar sikte på å holde pH -verdien på 5,5 garanterer at hudrester er sunne.

Sebamed hudpleieprodukter

Sebamed Lip Balm Produkter:

Er du på utkikk etter sebamed leppeprodukter? Ikke bekymre deg! Søket ditt ender her. I dag i denne oppskriften forteller vi listen over de beste leppebalmer med sebam. Det er mange merker av leppepomader tilgjengelig på markedet i India, men etter å ha lest denne artikkelen vil du være sikker på å velge den beste for deg. Så les den nøye!

1. Sebamed Lip Defense Stick SPF 30 For Dry & Sprukne lepper:

Sebamed Lip Defense Stick SPF 30 For Dry & amp; Sprukne lepper

Det forhindrer lysindusert blemmer Beskyttende, glatt pleie for leppene Støtter pluss beskytter den medfødte barrierefunksjonen til hudens syrefunksjon uten konserveringsmidler. Regenererer tørre og sprukne lepper raskt pluss vellykket, lindrer irritasjon med betennelse av vitamin E og bisabolol (kamilleekstrakt). Ta vare på følsomme lepper ved de alvorlige behandlingsegenskapene til de essensielle planteekstraktene jojoba pluss riskli, og ta vare på dem fra dehydrering. * Forsvarer det ømme leppevevet med UVA- og UVB -filtre mot solbrenthet og konsekvensene.

Pris: 4,8 g for 2170 INR

2. Sebamed Lip Defense Stick SPF 25/30 Triple Protection:

Sebamed Lip Defense Stick SPF 25

Beskyttende, jevn bekymring for leppene forsvarer ved siden av UV -stråler for alle årstider. Lindre irritasjon og hevelse med vitamin E pluss bisabolol (fjerning av kamille) pleier følsomme lepper med de uttømmende virkningsegenskapene til det nødvendige planteekstraktet jojoba pluss riskli, og beskytter dem mot tørrhet. Emballasjestørrelsen er 4,8 g.

Pris: 4,8 g for 427 INR

3. Sebamed Lip Defense 4.8 Gm:

Sebamed Lip Defense 4.8 Gm

Det fungerer for å støtte pluss forsvare den naturlige barrierefunksjonen til hudens syrakappe uten konserveringsmidler. Det er en ekstremt nærende leppebalsam som beskytter mot kraftige UVA / UVB -stråler. Det forsvarer også det ømme leppevevet med UVA pluss UVB -filtre mot solbrenthet.

Pris: 4,8 g for 450 INR.

4. Sebamed baby leppebalsam:

Sebamed baby leppebalsam

Sebameds baby leppepomade, fungerer for å holde i tillegg til å forsvare hudens normale barriereformål. Rike plantelipider med sin candelilla plus bee holder babyens lepper myke og sunne, beskyttende. Naturlig jojobaolje, med sin hudbundne lipidsammensetning, dessuten Sheasmør. Metoden stopper hudirritasjon på grunn av sikling av ellers smokker

Pris: 5 g for 385 INR

5. Sebamed Lip Defense SPF 30:

Lip Defense SPF 30

Den støtter pluss beskytter den naturlige barrierefunksjonen til hudens syrakappe. Forsvar det ømme leppevevet med UVA sammen med UVB -filtre mot solbrenthet, dessuten konsekvensene. Den regenererer tørre pluss sprukne lepper raskt pluss vellykket. Videre pleier følsomme lepper ved de strenge behandlingsegenskapene til de nødvendige planteekstraktene jojoba pluss riskli, som beskytter dem mot dehydrering.

Pris: 4,8 g for 450 INR

Sebamed hudpleieprodukter med priser i India

1. Sebamed Baby Lotion 400 ml:

Sebamed Baby Lotion 400 ml

Det holder huden myk og godt fuktet under alle værforhold. Normal bruk holder babyens hud sunn og glødende. Faktisk virker det rart for barns smerter fra nevrodermatitt. Den har et sukkerstrammet kompleks som fukter huden dypt inne, og gir den et totalt deksel pluss glans.

Pris: 400 ml for 1100 INR

2. Sebamed Moisturizing Cream (50 ml):

Sebamed fuktighetsgivende krem

Den er egnet gel for alle hudtyper. Det er ideelt for kvinner. Den holder hudens fuktighet Etterlater huden smidig og innebærer helbredende egenskaper. Den inneholder ekstremt responsive, ikke-fettete, gjenopprettingsfunksjoner.

Pris: 50 g for 585 INR

3. Sebamed Protective Facial Cream – 50 ml:

Sebamed beskyttende ansiktskrem

Den fuktighetsgivende forbindelsen unngår tørrhet, pen barrierefunksjon mot giftige stoffer pluss beroligende babyens ømme hud. Sebamed er klinisk etablert for å oppmuntre til utvikling av syremantelen Effektiv hydrering Stopp tørrhet Panthenol pluss lipidforbindelse beskytter mot irritasjon i munnen fra spytt E -vitamin ved siden av skadelige miljøpåvirkninger.

Pris: 50 ml for 773 INR

4. Sebamed PH 5.5 Clear Face Care Gel:

Sebamed Clear Face Care Gel

Dette er berikende med hyaluronsyre og dessuten naturlig aloe barbadensis som fukter huden helt. Den kommer i en tett røremballasje som er sosial. Allantoin pluss panthenol hjelper med å berolige huden og skape den myk og smidig.

Pris: 50 ml for 500 INR