Mange kvinner i dagens generasjon er triste over troen på at hvit hud er vakker. For å imøtekomme dette ønsket er det et mylder av hudbelysningsprodukter tilgjengelig på markedet som lover raske resultater. Mens flertallet favoriserer lys hud fremfor en mørk hud, er det noen kvinner som velger ansiktsblekende produkter for fordelene som følger med. Med alderen kommer hudproblemer som mørke flekker, flekker, misfarging av huden og de uunngåelige tegn på aldring.

Hjemmelagde skjønnhetstips for ansiktsbleking

De fleste ansiktsblekende produkter er formulert for å bekjempe slike problemer og forsinke aldringsprosessen. Så hvis du må bruke resort to face whitening for sine fordeler eller bare for å tilfredsstille din forfengelighet, her er de 20 beste skjønnhetstipsene for å hjelpe deg sammen.

1. Gjør det naturlig:

tips for ansiktsbleking 3

Du kan ikke helt endre fargen på hudfargen du ble født med, med mindre du velger laseroperasjon, men du kan alltid lyse den opp fra innsiden og ut hvis du ikke vil bruke penger på dyre kremer og andre ansiktsblekende produkter. Bare kompletter dietten med vitamin A. Fettmelk, eggeplommer, gulrøtter og vannmelon er noen av de rike kildene til vitamin A som virker naturlig for å åpne opp din hudfarge.

2. Ikke gå ut uten solkrem:

tips for ansiktsbleking 5 bruk solskinnlokk

Vi vet alle hva solens skadelige stråler kan gjøre med huden vår. Solbrenthet, soling, mørk og ujevn hudtone er det vi står overfor fra kontinuerlig eksponering for solen. Regelmessig bruk av solkrem kan ta seg av dette problemet ved å hindre UV -strålene i å mørke overhuden og dermed hjelpe huden din med å beholde en god glød.

3. Velg klokt:

Ikke haste deg når du velger produkter for ansiktsbleking. Så ivrig som du kan være om å få huden din til å lysne, stopp og tenk på sikkerhetsspørsmålet også. Mange ingredienser som finnes i disse produktene kan være skadelige for huden din. Velg klokt og hold deg unna komponenter som benzen og kvikksølv for å nevne noen.

4. Hudbleking:

Hvis du leter etter umiddelbare resultater, kan du gå inn for hudbleking. Blekning av huden som en metode for å lette ansiktshuden er også effektiv og trygg, så lenge du gjør det ordentlig og ikke i overkant.

5. Vask og fukter:

Å rengjøre ansiktet regelmessig, spesielt etter at du har kommet hjem fra utsiden, er viktig for å bli kvitt alt uønsket smuss og overflødig olje som kan få huden til å mørkne hvis den får slå seg ned. Å holde ansiktet vasket og fuktet til enhver tid letter betraktelig ansiktets hud og gir ansiktet en naturlig glød.

6. Papaya for ansiktsbleking:

Papaya for ansiktsbleking

Papaya, det naturlige enzymet i papaya, som er kjent for å fremme hudforyngelse og cellefornyelse, spiller en viktig rolle i å lette hudfargen. Så i tillegg til å spise frukten, kan du bytte ut dine vanlige ansiktsprodukter med papaya -baserte produkter eller til og med gå inn for en papaya -ansiktsbehandling for en markant forskjell.

7. Melk det ned:

tips for ansiktsbleking 4 kvinner drikker melk

Ikke bare en bestemors ordtak, melk er faktisk et av de beste naturlige hudblekemidlene. Det fungerer innenfra og ut for å gjøre hudfargen lysere. Drikk et glass kald melk før sengetid for en vakker, sunn hud.

8. Exfoliate:

Exfoliate

Bruk en ansiktsskrubbe to ganger i uken for å fjerne døde hudceller som får huden til å bli mørkere og se kjedelig ut. Eksfoliering baner vei for celleregenerering som i stor grad kan hjelpe til med å lysne opp ansiktet.

9. Naturlig løsning:

Naturlig løsning:

Naturlige løsninger er alltid å foretrekke når det gjelder hudpleie, og ansiktspakken som vinner hendene ned i ansiktsbleking er en laget av byggmel, sitronsaft og rosevann. Påfør denne blandingen på et fuktig ansikt til den tørker og vasker deretter av med kaldt vann for effektive resultater.

10. Honning og melkepakke:

Honning og melkepakke

Er det ikke bra hvis du kan få naturlig lys hud bare med melk og honning? Honning er veldig gunstig for huden og regnes som den beste ansiktspakken for ansiktsbleking. Å blande honning med ren melk er sannsynligvis den beste ansiktspakken for glødende hud. Honningens antibakterielle virkning fjerner akne og kviser mens rensende virkning av rå melk forbedrer huden. En blanding av melk og honning skal påføres på et rent ansikt. Etter å ha massert i 2 minutter i en sirkulær bevegelse, la den stå slik i et kvarter. Skyll for å se øyeblikkelig glødende hud.

11. Potetmasse og sitronpakke:

Potetmasse og sitronpakke

Potetjuice har blitt brukt til å lette huden siden aldre, fjerne ekstra oljer og flekker i prosessen. Sitroner er et naturlig blekemiddel, som fjerner døde celler og solbrunhet og hjelper også med å rense huden. En kombinasjon av disse to er det beste naturlige middelet for rettferdighet og fjerning av solbrunhet.

12. Banan- og mandeloljepakke:

Banan- og mandeloljepakke

Et av de rimeligste hjemmelagde skjønnhetstipsene for hudbleking kan tilberedes av modne bananer og mandelolje. Banan øker kollagenproduksjonen i huden og bidrar dermed til å opprettholde smidighet og elastisitet i huden. Det hjelper også med å forbedre hudfargen. Mandler har et stort innhold av vitamin A, D og E som fungerer som gode antioksidanter for å opprettholde en sunn hud. Det er også veldig nyttig for å gjøre mørke ringer lettere og beskytter huden mot skadelige UV -stråler fra solen og forbedrer blodstrømmen. Mos bananen til en jevn pasta og tilsett deretter mandlene. Påfør denne blandingen i 20 minutter og skyll med kaldt vann for å få en lys, hvit, glødende hud.

13. Ikke bruk blekemiddel eller andre farlige kjemikalier:

Blekning forbedrer hudtonen midlertidig, men ammoniakk og andre tilstedeværende kjemikalier påvirker huden i det lange løp, noe som får den til å virke mørkere enn før. Dermed er dette et av de viktigste skjønnhetstipsene for ansiktsbleking som alle må følge.

14. Castor / Olivenolje Scrub:

Castor / Olivenolje Scrub

Å skrubbe kroppen din med ricinusolje eller olivenolje sammen med sukkergranulat kan på en enorm måte hjelpe deg med å bleke huden og forbedre hudtonen.

15. Tomat- og agurkpakke:

Hjemmelagde skjønnhetstips for ansiktsbleking - tomat- og agurkpakke

Tomater er en ekstremt nyttig og allment tilgjengelig ingrediens for å forbedre ansiktstonen naturlig. Antioksidanten lykopen beroliger huden mot solbrenthet, og fungerer dermed som en naturlig solkrem. Det reduserer også oljighet i huden. Agurkjuice er også en utmerket flekker og pigmenteringsfjerner, og reduserer mørke sirkler rundt øynene. En pasta av disse to er et vanlig foretrukket hjemmelaget skjønnhetstips for ansiktsbleking, noe som gir øyeblikkelige resultater.

16. Yoghurt:

Hjemmelagde skjønnhetstips for ansiktsbleking - yoghurt

Yoghurt inneholder melkesyre, som er et naturlig blekemiddel. Det kan påføres direkte på den berørte delen. Etter gni, vent i ca 20 minutter og skyll med kaldt vann senere. Dette gir svært ønskelige resultater.

17. Grammel:

Hjemmelagde skjønnhetstips for ansiktsbleking - Grammel

Dette eldgamle middelet forbedrer ikke bare huden, men forhindrer også hudormer og fjerner ekstra oljer. En fin pasta av grammel og rosevann, når den påføres regelmessig i ansiktet i en halv time og senere skylles, gir synlige resultater på svært kort tid.

18. Havregryn + sukker:

Hjemmelagde skjønnhetstips for ansiktsbleking - Havregryn + sukker

En blanding av havregryn, sukker og sitronsaft, til en grov krattlignende tekstur dannes, skal skrubbes i ansiktet og vaskes deretter av. Hvis du gjentar denne prosedyren to ganger i uken, vil det hvite ansiktet ditt på kort tid.

19. Tørket appelsinskall:

Hjemmelagde skjønnhetstips for ansiktsbleking - Tørket appelsinskall

Forbered en pasta med pulver av tørket appelsinskall og yoghurt. Påfør denne pastaen over det rensede ansiktet og la den stå i ca 20 minutter. Gjenta denne prosessen minst tre ganger i uken for å få en naturlig, lys hud.

20. Sitron:

Hjemmelagde skjønnhetstips for ansiktsbleking - sitron

Det er ingenting bedre enn sitron når det gjelder naturlig blekemiddel. Gni en liten del av en sitron direkte på ansiktet ditt og la det bli gjennomvåt i omtrent 30 minutter. Vask den med lunkent vann. Gjenta dette daglig for de beste resultatene på minst tid.

Hvis du er en av de som er besatt av hvit hud, så leser du løsningen din allerede! Kom på jobb for å oppnå det du ønsker!

ansiktsbleking