Italienske kvinner er kjent for sin skjønnhet. Kjente skuespillerinner som Sophia Loren, Monica Bellucci har satt scenen i brann med sitt fantastisk vakre utseende, til tross for aldring. Deres flotte utseende er et resultat av den italienske livsstilen, som inkluderer mat, hudpleierutine og sunn livsstil. Hemmeligheten bak deres feilfrie hud er kostholdet. Italienerne tror på å spise ferskt og beholde den naturlige teksturen til råvarene. De tilfører en god dose olivenolje til både maten og huden. Regelmessig massasje med olivenolje fukter huden dypt og gjør den skinnende. For ikke å glemme de fantastiske fordelene med å gjøre håret frodig og skinnende. I denne artikkelen skal vi avsløre noen av de best bevarte italienske kvinnens skjønnhetshemmeligheter for å inspirere deg.

Italienske skjønnhetshemmeligheter

Italienske skjønnhetshemmeligheter:

Ta en titt på disse toppene i italiensk skjønnhetsstil for å vite årsaken til at italienerne er velsignet med en slik naturlig skjønnhet:

 • Daglig fuktighetsgivende: Det er et ritual i Italia å unne seg en god kroppsmassasje med litt olivenolje. Dette kan fukte huden og få den til å se skinnende og myk ut.
 • Mindre sminke: Italienerne tror på å holde det enkelt og minimalt. I motsetning til amerikanerne er sminkerutinen ganske kort, med ikke mer enn 15-20 minutter foran speilet.
 • Godt kosthold: Italienerne liker å spise fersk og naturlig mat. De liker å sluke mat som får dem til å lyse fra innsiden.
 • Stressfritt liv: Grunnen til at italienerne ser så fantastiske ut til tross for oppvekstår, er at de ikke belaster kroppen sin med stress. Stressfritt liv kan få deg til å se yngre og frisk ut.

Italienske hudpleiehemmeligheter:

Hvitløk:

Italienske hudpleiehemmeligheter for hvitløk

Har du en sit som du ikke kan bli kvitt? – ikke pop det. Bruk hvitløk i stedet. Hvitløk har utmerkede antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper. Så neste gang noen foreslår stinkende gammel hvitløk som et skjønnhetsmål, må du ikke snu opp nesen. Prøv det. Gni den skivede kanten av et halvt hvitløksfedd mot kvisen din er et effektivt hjemmemedisin for å bli kvitt dem. Det kommer til å svi litt, men er forbanna effektivt. Hvis du har problemer med skalling, kan hvitløk også være din beste venn. Gni hvitløksfedd over hodebunnen din, og du vil være vitne til et mirakel!

Sitron:

Italienske hudpleiehemmeligheter for sitron

Den beste typen naturlige toner er sitronsaft i vannet! Den er rik på vitamin C og har utmerkede blekeegenskaper. For eksempel, hvis du bor i nærheten av en strand, ta en håndfull sitroner og gå til stranden og bare douse håret i saften. De naturlige høydepunktene du får vil være utrolig! Og den beste delen – de er ikke skadelige i det hele tatt!

Yoghurt:

Italienske hudpleiehemmeligheter for yoghurt

Yoghurt er et utmerket middel for sensitiv hud. Hvis du har utslett eller kløende sensitiv hud, kan du bare bruke det på ansiktet ditt. Det vil avkjøle all den betennelsen og gi deg umiddelbar lindring! En utmerket ansiktsmaskeoppskrift med yoghurt inkluderer avokado, banan, honning og selvfølgelig yoghurt. Mos bananen, tilsett deretter avokado, honning og yoghurt og bland godt. Legg deretter denne tøffe blandingen på ansiktet ditt og la den tørke en stund. Fjern den deretter forsiktig. Det vil gjøre huden din glødende!

Oliven olje:

Italienske hudpleiehemmeligheter for olivenolje

Ekstra jomfru olivenolje er det beste som kan ha skjedd med deg! Nå tror du kanskje at alt du kan gjøre er å lukte en hagesalat, men den inneholder antioksidanter som er ekstremt gunstige for huden din! Faktisk sverger Sophia Lauren også til det! bruk den rett etter badekaret ditt, når alle porene er åpne og hudens absorpsjonsevne er på topp. Du kan bare sløre deg selv i olje og massere den, eller du kan lage en emulsjon og bruke en sprayflaske.

Jordbærskrubb:

Italienske hudpleiehemmeligheter for jordbærskrubb

Hvem elsker ikke jordbær? Det er frukten som alle barn nekter å inkludere i sunn mat! Jeg mener, det smaker så godt! Hvordan kan det være noe som er bra for deg, ikke sant? Vel, det viser seg at jordbær er bra ikke bare for å spise, men også for å påføre huden din. For å lage denne skrubben trenger du noen gamle jordbær, ingen vits i å kaste bort de friske virkelig deilige og litt honning. Skjær jordbæren i fine biter og ikke prøv å bli kvitt frøene. Tilsett deretter litt honning og mos det til en smørbar pasta og voila! Skrubben din er klar. Bruk den til å skrubbe ansiktet og kroppen ned. Det vil la deg gløde. Jordbær har enzymer som hjelper til med å revitalisere huden vår.

Italienske dietthemmeligheter:

Hvis du lurer på hvorfor italienere er så slanke og passform, er det derfor maten deres er. Italiensk mat gjør deg ikke feit, i stedet gir den deg sunne kalorier og fullstendig ernæring.

 • Eat-in Fritid: Ikke ha det travelt med å stappe munnen med mat? Italienerne tror på å spise sakte og nyte måltidene. Dette kan få dem til å føle seg mette snart og få mest mulig ut av måltidene.
 • Si nei til overspising: Italienerne vet når de skal si nei til maten. De spiser av hjertens lyst, men ikke så mye som en overbelastet mage. Italienerne tror på å holde det lett å bevege seg lett.
 • Antall med kvalitet: Italienerne lærer oss hvor viktig det er å balansere mengde med riktig matkvalitet. Frisk frukt, grønnsaker og korn gir et typisk italiensk måltid, som har riktig dose fett.

Italienske makeuphemmeligheter:

Italienere liker å gå for minimal sminke eller oftest et blott ansikt. Når du har en hud som er så feilfri som en italiensk, trenger du ikke sminke uansett!

 • Ikke overdriv sminke: Makeup inneholder skadelige kjemikalier som kan skade huden uten reparasjon. Italienerne tror på å holde sminken lett og lett å flaunt med sin naturlige hud.
 • Ingen besettelse med de siste produktene: De fleste italienske kvinner er merkeloyalister. De liker å holde seg til de samme hud- og sminkemerker, i motsetning til resten av verden som er besatt av nye produkter.
 • Naturlige øyenbryn: Italienske kvinner avstår fra å plukke øyenbrynene, ettersom de tror at det å holde seg naturlig er å være vakker. Øyenbryn er sentrum for skjønnhet for italienere, og de liker å holde dem fulle.

Italienske hårpleiehemmeligheter:

Ta en titt på disse tipsene for å oppnå fyldigere, skinnende hår som italienerne gjør:

 • Olivenolje Conditioning: Sørg for at du masserer håret ditt fra røtter til spissen med olivenolje. Varm olivenolje kan stimulere hårsekkene og fjerne seg fra ny vekst.
 • Fargelegging av hår: Når du går for hårfarge, må du strategisere hvilken del du vil markere. Italienske kvinner liker å markere håret, i stedet for å gå for globale farger.
 • Unngå overdreven styling: Italienerne liker å lufttørke håret når de er hjemme. De setter håret med oppvarmingsprodukter bare når det er nødvendig. Dette kan redusere hårskaden og holde den naturlig vakker

Vi håper du nå kjenner de beste hemmelighetene til å se like fantastisk ut som en italiensk. Italienske kvinner er naturlig velsignet med gode gener for å se like vakre ut som de er. Polert hud, silkemykt hår og skarpe trekk er et varemerke for italienerne. Selv om vi kanskje ikke lover deg funksjonene, kan du fortsatt få feilfri hud og frodig svart hår som italienerne gjør. Å følge disse diettene, sminke, hudpleie og hårpleie tips religiøst i en periode kan sikkert få deg til å ligne en italiensk gudinne!