En av de beste egenskapene i ansiktet som kan tilføre skjønnhet eller ha en negativ effekt på den generelle personligheten er leppene. Rosa og glatte lepper er alltid direkte forbundet med tiltrekning, mens sprukne, tørre og mørke lepper er en årsak til stygghet i ansiktet som blir en forlegenhet i offentligheten.

Imidlertid er ikke alle født med feilfrie funksjoner, og derfor er det viktig å forstå måtene og naturmidlene du kan oppnå målene dine for en perfekt funksjon. Det samme gjelder lepper. For de som ønsker å ha rosa lepper, er tanken å følge noen hjemmebehandlinger og sikre måter som bør følges regelmessig for å få maksimale resultater.

Hvordan få rosa lepper

Listen nedenfor er utarbeidet for enkelhets skyld for brukerne som har et mål om rosa lepper. Sjekk de forskjellige ideene og tipsene du kan bruke uten å tenke på hvordan du får feilfritt rosa lepper gradvis, men uten bivirkninger. Sørg for at du bruker behandlingene regelmessig for ønsket resultat.

1. Skrubbing er viktig:

Det er viktig å skrubbe leppene av og til for å skylle ut det døde hudlaget og smuss. Alt du trenger å gjøre er å bruke en myk børste om natten for å gni leppene forsiktig. Dette bør gjøres om natten for å forhindre chapping og for å holde leppene myke og smidige.

2. En god massasje:

For å lette de mørke leppene er det viktig å gi næring til det med jevne mellomrom. Tørrhet og mangel på fuktighet kan være en årsak til mørke lepper. Bland litt sitronsaft samt mandelolje og masser det på leppene i 2-3 minutter hver kveld før du legger deg. Det vil garantert gjøre leppene rosa.

3. Nær magen:

Ifølge gamle bestemormedisiner er oljing av navlen en indirekte måte å gi næring til leppene også. Noen dråper sennepsolje i navlen eller desi ghee for den saks skyld er en god måte å behandle tørre og sprukne lepper og gjøre den rosa og myk til gjengjeld. Dette er en bevist idé ifølge mange brukere som fikk ønsket resultat med dette tipset.

4. Bruk granateplefrø:

Alt du trenger å gjøre er å knuse noen av granateplefrøene til melkekrem av god kvalitet. Dette bør påføres på leppene før du sover hver natt. Effektene kan være gradvise, men er sikkert effektive og vil begynne å gi synlige resultater om et par uker.

Hvordan få rosa lepper

5. Hydrering er betydelig:

Det er viktig å holde kroppen hydrert fra innsiden for å holde både huden og leppene myke og smidige. Å drikke mye vann så vel som sunne væsker vil hjelpe til med å skylle ut giftstoffene fra leppene, samt smuss og tørrhet. Det fører også til rosa lepper.

6. Slutt å slikke:

Enten du vet dette eller ikke, men konstant kontakt med spytt kan gjøre leppene tørrere og øke flakhet. Det anbefales på det sterkeste at for å holde den følsomme huden på leppene myk og rosa, bør du slutte å slikke den hele tiden. Denne enkle ideen kommer sikkert til å hjelpe deg her.

7. Hold deg unna røyking:

En av drapsmennene for god helse og farge på leppene er røyking. Med konstant røyking vil du se at leppene blir mørkere i farge, så vel som tørrere. Det beste for å oppnå rosa lepper er å slutte å røyke helt. Det er bundet til å hjelpe sammen med andre alternativer som er tilgjengelige i denne listen.