Skjønnheten til indiske kvinner er anerkjent over hele verden. Når du snakker om en indisk kvinne, er bildet du tenker på med eksotisk skjønnhet – Et nedslitt, kutt uttrykk med tradisjonell sminke, glødende brun hud, skarpe trekk og utrolige øyne med skinnende hår som rammer ansiktet. De så mange gjøremålene vi gjør daglig, har en utrolig effekt på kroppen vår og velvære. Maten vår tilberedes med de nødvendige nødvendigheter for ikke bare å holde kvinnene i form, men alle som regelmessig tar dem. En enkel spising og litt fysisk aktivitet er alt som kreves for å bevare hennes naturlige skjønnhet.

Å motvirke de negative kreftene er enkelt og starter med å bare bevege seg rundt. Den største hemmeligheten er imidlertid de enkle ingrediensene som kjøkkenet ditt har og hvilke fantastiske fordeler det kan ha på huden din. Ta en titt på de overraskende fordelene disse ingrediensene har på huden din.

Indiske kvinner skjønnhetstips og hemmeligheter

Mens du må bli født med funksjonene, er resten de trekkene som lett kan skaffes. Her avslører vi noen få indiske skjønnhetshemmeligheter om skjønnhet, fitness og kostholdstips som hjelper deg med å oppnå skjønnhet som ligner på de indiske kvinnene.

1. Skjønnhetstips for Curd:

Indian Women Beauty Tips and Secrets - ostemasse

Curd blir ofte konsumert til lunsj og middag i India. Det er et melkeprodukt og tilsettes karriretter og blir ofte til drinker som lassi. Det er sunt og velsmakende. Forbruk av ostemasse daglig bidrar til å holde kroppen ren og får ansiktet til å lyse innenfra. Curd brukes også av indiske kvinner i mange ansiktspakker.

2. Skjønnhetstips for Amla Oil:

Indian Women Beauty Tips and Secrets - Amla oil

Indiske kvinner er kjent for sine tykke, svarte lokker som er hovedårsaken til deres eksotiske utseende. Hemmeligheten med å opprettholde denne kvaliteten – Amla olje. Amla er det indiske navnet på stikkelsbær. Oljen hentet fra denne frukten er utmerket for håret. Denne oljen er rik på vitamin C og er til stor hjelp for alle problemer med hår og hodebunn. Hva gjør en indisk kvinne vakker? Det frodige håret hennes.

3. Kesar:

Indian Women Beauty Tips and Secrets - chandan (2)

Kesar eller safran er et indisk krydder som ofte tilsettes varm melk for å forbedre helsemessige fordeler. Den er rød og oransje i fargen og vokser rikelig i Kashmir. Det spises mest om vinteren fordi det øker kroppstemperaturen. Denne ingrediensen hjelper til med å kurere tørr hud og andre hudproblemer.

4. Besan:

Indian Women Beauty Tips and Secrets - besan

Besan eller kikertmel er en annen vanlig husholdningsingrediens som brukes av indiske kvinner for å forbedre hudfargen og kvaliteten på huden. Besan er en vanlig ingrediens i mange former for indiske rotier. Det blandes ofte med andre ingredienser som honning, melk, kalkvann og så videre og blir til en pasta. Denne pastaen brukes deretter til å vaske huden minst en gang i uken.

5. Gulab Jal:

Indian Women Beauty Tips and Secrets - rosenvann

Gulabjal eller rosevann brukes av indiske kvinner for å kvitte seg med mørke ringer og flekker på huden. Den er laget med friske rosenblad. Det er et utmerket middel for alle slags hudproblemer. Det er mest brukt i ansiktspakninger med Chandan.

6. Bindi:

Indian Women Beauty Tips and Secrets - bindi

Indisk sminke er ufullstendig uten bindis. Disse bindene varierer fra enkle sirkulære rødbrune prikker til kompliserte design. Den kommer med en pinne på og er ganske enkelt plassert på pannen mellom øyenbrynene.

7. Haldi:

Haldi

Haldi eller gurkemeie er en annen av de berømte indiske krydderne. Indiske bryllup har et spesielt ritual der både bruden og brudgommen gnides i haldi på bryllupsdagen for å få huden til å se bedre ut. Gurkemeie er bra for huden så vel som for enhver form for allergi du måtte ha. Gurkemeie har mange antiseptiske egenskaper som reduserer betennelse. Den har en høyt verdsatt posisjon innen ayurvedisk medisin.

8. Chandan:

Indian Women Beauty Tips and Secrets - chandan (1)

Chandan eller sandeltre er mest kjent for sin utmerkede aroma. Den brukes i flere aromatiske eteriske oljer og ansiktspakninger og andre former for kosmetikk. Chandan bidrar til å redusere betennelse, kviser, utslett, hudormer og så videre.

9. Shikakai:

Indiske kvinner skjønnhetstips og hemmeligheter - Shikakai

Shikakai er en annen av de indiske urter som vanligvis brukes i Ayurveda. Det er også referert til som ‘frukt for hår’. Det brukes sammen med amla for å forbedre hårets styrke, tykkelse og kvalitet. Det er et utmerket middel for tørr hodebunn.

10. Leppestift:

Indian Women Beauty Tips and Secrets - Leppestift

Indiske kvinner bruker vanligvis rødbrune eller mørkerøde nyanser av leppestift. De gir et lite glimt i midten for å skape en illusjon av fyldigere lepper.

11. Yoga:

Den eldgamle filosofien og praksisen har blitt en livsstil i dag. Yoga følger gammel praksis for god helse og dens helhetlige tilnærming til velvære og helse gjør det til en ideell rutine i dag.

Bortsett fra å gi helsemessige fordeler, er yoga kjent for å gi glødende hud og fremmer hårvekst med sine mange fordeler. Indiske kvinner praktiserer yoga for å slippe de ekstra kiloene og opprettholde den ideelle kroppsvekten.

Swami Sivananda hevder at vanlig praksis med asanas hjelper oss med å skaffe oss en figur og smidig hud som gir deg den nødvendige sjarmen og forsterkede skjønnheten. Det er også for å bli kvitt kviser, flekker og arr også.

12. Oljer:

Ayurveda formulerte oljer og brukes til ansiktsmassasje ved hjelp av rene ekstrakter. Disse oljene brukes dag og natt. Disse oljene kan brukes til massasje og som fuktighetskrem. Regelmessig bruk av oljene får huden din til å lyse og hjelpe huden med å lyse opp og forhindre aldring.

Kumkumadi Tailam, oljer med Neroli, Ashwagandha og Vetiver, kaircin, etc., er noen av oljene som er hjemmehørende i India som har egenskaper som vitamin E, essensielle fettsyrer og proteiner som reparerer hudskader og gjør det feilfritt. Disse oljene bidrar også til å bekjempe aldring, sløvhet, ujevn hudtone, misfarging osv.

Regelmessig bruk av disse oljene gir deg nydelig og yngre hud.

13. Kajal:

Kajal er en veldig viktig del av enhver indisk kvinnes sminke. Det forskjønner øynene og får ja til å se lysere ut. Denne skjønnhetsingrediensen har blitt brukt i tusenvis av år. Det er kjent for å forbedre kvinnens skjønnhet og gjøre øynene attraktive. Kajal er også kjent for sine kjøleegenskaper, og det fungerer også som kjølevæske.

Kajal / Kohl har blitt en integrert del av en kvinnes sminkerutine og er nå utbredt.

14. Sarees:

Saree regnes som en livsstil og viser absolutt India på sitt beste. Det er sarees for forskjellige anledninger – bryllup, spesielle anledninger, arbeid, etc. Sarees er laget av forskjellige materialer som bomull, silke og forskjellige tråder vevd inn i en vakker design.

Å dra en saree er helt elegant og er en dristig uttalelse om ens tro og kulturelle tradisjoner.

Denne artikkelen dekker et bredt spekter av skjønnhetshemmeligheter og tips fra indiske kvinner. Vi har diskutert tips om mat, oljer, skjønnhetsbehandling, sminke, påføring osv. Ta en titt med disse tipsene, og du vil naturligvis oppnå skjønnhet som ligner på indiske kvinner. Indiske kvinner er kjent for sin manke og hud og prøver en gammel, utprøvd og testet skjønnhetsbehandling og skryter av din naturlig glødende hud og hår. Det er din tid å skinne og få det perfekte utseendet!