Oransje er den etterspurte fargen i de lyse sommer- og vårsesongene. I denne moderne tiden har skjorten sin passende posisjon i herre- og dameklærstativet. Skjorter er designet for både menn og kvinner ved å skreddersy dem i forskjellig stil og form etter år og teknikkens fremgang, ifølge britene og amerikanerne der skjortemønsteret, som resten av verden følger ved å tilpasse utseendet til skjorten i forskjellige nyskapende design og mote, det fremste skjortemønsteret.

Topp og populære design av oransje skjorter for menn og kvinner:

For å pusse opp tankene våre om de 15 beste oransje fargetrøyene som har forskjellige nyanser, vil denne artikkelen hjelpe oss med å plante hjernen vår med forskjellige typer oransje skjorter.

1. Mango Orange skjorte for herre:

Mango Orange skjorte for menn

Britene heter kjoleskjorter. Den er skreddersydd med et antrekk i et enkelt stoff med en farget eller hvit knapp foran for å feste de to endene av skjorten. Veving av denne designet skjorte i mango -oransje nyanse vil skape en balansert fargekombinasjon med formelle grå bukser for menn.

2. Coral Orange Casual Unisex skjorte:

Coral Orange Casual Unisex skjorte

Coral orange er en mild og subtil farge som blander seg med en tilfeldig designet skjorte med en knappåpning foran. Både menn og kvinner bruker denne typen skjorter og ved å tilpasse formen. Den vanlige korallorange casual -skjorten kan fremheves med blonder eller glitrende stein som er designet som et antrekk for kvinner.

3. Orange plissert smoking herreskjorte:

Orange plissert smoking -skjorte for menn

Tuxedo herreskjorter har en påpekt krage sammenlignet med andre formelle herreskjorter; denne oransje fargen får den til å se enestående ut fra den andre fargen og ved å designe krager og mansjetter med folder. Mansjettene er designet i den avrundede franske eller franske mansjetten, som er en enestående smokingskjorte. Denne typen skjorter kan kombineres med en jean eller en formell skinnende bukse.

4. Burnt Orange French Placket Men’s Shirt:

Burnt Orange French Placket skjorte for menn

Låsen sees foran i den midterste delen av herreskjorten, der knappen er sydd på den. Denne franske stakken har et unikt utseende siden stakken er dannet ved å brette det samme skjortematerialet og sy i midten, noe som gir en sammenslått og polert finish. Denne kjedelige oransje nyansen gjør den til og med perfekt og elegant når kvinner bruker den som en formell antrekk som A-line skjørt eller en blazerdress.

5. Bright Orange Traditional Placket Men’s Shirt:

Bright Orange Traditional Placket Men's Shirt

Denne tradisjonelle lommeboken dannes ved å feste en separat rett klut som kan ha samme farge som skjorten eller en kontrastfarge i midten og sy dem på skjortematerialet og gi et enestående utseende. Den lyse oransje skjorten kan være det beste eksempelet for å vise frem denne skjorte med lommebok.

6. Oxford Cloth Orange dameskjorte:

Oxford Cloth Orange dameskjorte

Oxfordduk er forskjellig i vevemetoden fra den vanlige lerretmetoden for veving. Her er garnene kombinert og vevd sammen i tråden. Denne typen veving er best for den formelle skjorten. Når den brukes til å lage oransje skjorter, gjør denne kluten fargen mer lys og behagelig for øynene våre. Kvinner bruker den som en formell skjorte, så vel som en halvformell skjorte med et par hvite jeans.

7. Skjult Button-Down Collar Orange Herre skjorte:

Skjult Button Down Collar Orange herreskjorte

Denne typen skjortemønster har fått sin identitet på grunn av sin unike design og finish. Den ligner på knappen med skjorta, men forskjellen er at knapper som brukes til å feste kragespissene, er skjult under det ekstra klutmaterialet som er festet til kragenes underside.

8. Foldet mansjett Orange skjorte for kvinner:

Foldet mansjett Orange dameskjorte

Foldede mansjetter Oransje skjorter er veldig behagelige og enkle å skjorte som brukes av kvinner som uformelle eller formelle klær. Materialet som brukes er bomulls- eller linmateriale kombinert med et par shorts eller jeans.

9. Stand Collar Orange Unisex skjorte:

Stand Collar Orange Unisex skjorte

Denne bestefarsdesignede skjorten er en av de mest brukte casual og semi-formelle skjorter. Kragen er avrundet uten knappefeste. Kvinner kan kombinere denne typen skjorter med et skjørt eller en halvformell hvit bukse. Menn liker å bruke den med en jean.

10. Kontrastkrage Orange herreskjorte:

Contrast Collar Orange skjorte for menn

De vanlige oransje skjortene passer kanskje ikke godt for få menn; for dem anbefales denne kombinasjonsskjorten. Skjortens krage er generelt hvite, og mansjettene er også hvite med kontrastknapper som svart eller brun. Denne fargede skjorten gir et enestående utseende.

11. Cutaway Orange herreskjorte:

Cutaway Orange skjorte for menn

Denne typen skjorter har sin opprinnelse i London. Kragen er spredt bredt over, noe som gir et cutaway -utseende. På grunn av det utbredte kuttet er lengden på kragen kort. Denne typen oransje fargedesign med et slips gir et “debonair gentlemen” -utsyn.

12. Ermeløs oransje skjorte for kvinner:

Ermeløs oransje skjorte for kvinner

I løpet av en solskinnsdag bruker damene livlige farger som formelt antrekk og fritidsklær. En slik farge er oransje. En ermeløs oransje skjorte med løs passform gjør at den ser attraktiv ut når den bæres med A-formelt skjørt.

13. Trykt oransje casual unisex skjorte:

Trykt oransje casual unisex skjorte

Den trykte oransje skjorten er en av de mest brukte av gutter og jenter under en strandfest. Denne trykte skjorten gir et kult utseende. Utskriftene kan ha solnedgang eller kamoutskrift.

14. Oransje lang dameskjorte:

Oransje lang dameskjorte

Unge gutter og jenter bruker oftest lange oransje skjorter. Toppen faller under hoften, og noen design faller like under kneet når de er designet for jenter. Kragen på skjorten er ikke stiv som kan brettes og vrides til en hvilken som helst form.

15. Half Puff Hand Sleeve Oransje skjorte for kvinner:

Half Puff Hand Sleeve Orange Dameskjorte

Puff halve ermer oransje skjorter for damer er alltid vanlige for kvinner i par med en jean eller et jeanskjørt. Skyggen av oransje er forskjellig fra lys oransje til ringblomst. Kantene på hånden kan utformes med perler eller steiner.

Fargen oransje er en veldig vanskelig farge som ikke passer til alle farger. Å analysere kroppens form og hudfarge før du henter en oransje skjorte er veldig viktig. Bruk av en passende oransje nyanse gir også sjarm til antrekket for enhver spesiell anledning. En oransje buet krage skjorte eller en krage med smøre krage er en passende type skjorte for en fest; i kontrast, ville en enkel buet krage eller flat krage skjorte være det perfekte antrekket som et uformelt antrekk.