Lengden på skjørtet har alltid vært gjenstand for konstant debatt. Mens noen argumenterer for at minis er de beste, står noen tungt for midis! Hva med maxiskjørt for kvinner? Disse så stilige plaggene kommer og forsvinner stadig på motebildet. De passende, ankelberørende skjørtene kom først til syne på 1500-tallet!

De var ganske høye og begynte fra bystdelen helt ned til anklene. På 1600- og 1700 -tallet gjennomgikk skjørtene mange endringer for å passe den daværende trend. Fra å ha på seg stålburrammer til mas, kvinner prøvde forskjellige stiler for å overdrive kroppsforholdene. På 1900 -tallet kom en mer “naturlig” form av maxiskjørt på markedet, som ble til et klassisk antrekk.

I dag fungerer mange varianter og stiler av kvinners maxiskjørt til forskjellige kroppstyper og anledninger. Les med for å vite noen stylingtips for disse antrekkene og utforsk de 20 beste maxiskjørtmodellene som er tilgjengelige på markedet.

maxiskjørt

Slik bruker du et maxiskjørt for kroppstypen din?

Det er ganske åpenbart at maxiskjørt ikke kommer i en modell som passer alle! Velg feil stil for kroppstypen din, og de kan få deg til å ligne en motekatastrofe. Ikke bekymre deg! Gå gjennom disse eksperttipsene for å velge ditt valg og drepe maxi -skjørtspillet som en proff:

  • Petite Bodies: Hvis du er liten, unngå volum rundt livet eller mønstre som striper som ytterligere “krymper” utseendet ditt. Velg heller mørkere farger med lyse, dristige utskrifter. Velg også flytende stoffer og sørg for at skjørtlengden ikke går utover ankelen.
  • Rette kropper: Hvis kroppen din mangler kurver, kan du prøve empire line -skjørt som smigrer i livet. Unngå skjørt med folder, belter eller aksenter rundt livet. Du kan velge skjørt med rett snitt som er tilpasset kroppsformen din.
  • Curvy Bodies: Vis frem de nydelige kurvene med skjørt som har tette midjer, belter og myke folder. Flytende stoffer er de beste! Unngå lagdelte skjørt eller rette snitt som vil ta vekk utseendet ditt.
  • Pluss størrelser: Velg mørke farger som svart og marineblå for å skjule den ekstra kroppen. Gå for fiskekutt, høy midje skjørt med belter og slankende straight-cut stiler for å smigre den vakre kroppen. Unngå folder, boxy skjørt og tunge utskrifter, noe som legger X-tallet til pluss-størrelsen!

Siste Maxi -skjørt mønsterantrekk for jenter og kvinner:

Nedenfor har vi forskjellige typer flotte maxikjørt antrekkmønstre som er veldig fasjonable og perfekt egnet for jenter og kvinner.

1. Vero Moda:

Vero moda

Vero Moda har alle de nyeste kolleksjonene i denne moteverdenen. Samlingene deres vil bare være etterspurt. Samling fra avslappede tees og fine topper til luftige bunner. Maxiskjørt er laget av viskose og polyester. Den har elastisk midje. Dette blomstermaxiskjørtet kan brukes for en vanlig passform. Maxiskjørt er tilgjengelig i alle størrelser.

2. Rena Love Maxi -skjørt:

Rena Love Maxi -skjørt

Rena Love-kolleksjonene er fjærlette lag, rene innlegg og luftige snitt etc. Maxiskjørtene har det ultimate preget av bohemsk elegant. De har varierte design og mønsterstiler. Rena Love maxiskjørt er fullstendig laget av polyester. Den har vakre halsdesigner. Maxiskjørtmønstrene brukes til vanlige passformer.

3. Noble Faith Clothing:

Noble Faith Clothing

Noble Faith har utmerkede designere. Vanligvis er Noble Faith -samlinger laget av Ritesh Sidhwani og er livspartner Dolly Sidhwani. Det er et indisk merke. Noble Faith-kolleksjonen er trendy og etterspurt. Stoffet som brukes til klær er polyester. Dette maxikjørtet antrekket har forskjellige stiler. Tilgjengelig i nettbutikker.

4. Kiss The Sky:

Kyss himmelen

Dette merket består av sesongkolleksjoner. Det mest brukte stoffet for å lage et skjørt er polyester. Design av dette merket vil berøre himmelen. Det betyr at etter at skjørtet er en slitt jente vil se ut som en stjerne på himmelen. Det betyr at brukeren blir lysere og sjarmerende.

5. Femella -skjørt:

Femella -skjørt - Beste maxiskjørt for jenter og kvinner

Femella er en merkevarekolleksjon som er tilgjengelig globalt. Den har catwalk -trender som er i gatestil. Den har fabelaktig mote med stor verdi. Dette merket har trendy topper og underdeler. Den har flotte design og stiler. Godt kvalifiserte designere i motestrømmen er også tilgjengelige. Stoffene som brukes er polyester og georgette. Den har glidelås i siden og trelags styling i tyll. Dette enkle blå maxiskjørtet er det vanlige antrekket.

6. Forever New Front:

Forever New Front

Det er et allsidig merke i klesindustrien. Den har samlinger for alle anledninger som vil passe for kvinner. Alle samlingene er av designerstykker. Det inkluderer til og med et mangfoldig utvalg som topper, kjoler og shorts etc. Forever antrekk vil være enkle og pastellfarger med stilige teksturer. Stoffer som brukes er viskose elastanblanding. Den har elastisk midje med en slids foran. Klær er vanlige og vanlige. Dette er en av de nyeste designerne, maxiskjørt for jenter med lange mønstre.

7. Lager:

Lager

Lageret har mange samlinger innen klær og klær. Denne typen stoff som brukes er viskose. Den har detaljer i sidene med snøring og elastisk midje. Det er et veldig vanlig grønt maxi -skjørtantrekk i vestlige land.

8. Nytt utseende:

Nytt utseende

New Look er en britisk mote som bringer alle de siste motene innen trend. Disse er laget av viskose. Den har unike stiler i design. Dette er et av de fineste brune maxiskjørtmønstrene i den nyeste designer -maxiskjørtet.

9. Papirdukke:

Papirdukke

Paper Doll er et merkefirma i moteverdenen. Denne typen røde maxiskjørt er laget av bomull, viskoseblanding. Den har to lommedetaljer med elastisk midje. De fleste jentene liker å ha denne typen indisk modell mote antrekk.

10. The Carefree Red:

Den bekymringsløse røde

Dette er et av de beste røde skjørtene som finnes, som har mønsteret til en maxi. Det ser behagelig ut og er. Den nederste delen har et veldig pent og rent skredderarbeid. Man vil kunne sport den med en kort blå skjorte eller en denim-t-skjorte. Det vil være egnet for de tropiske områdene, hvor kvinner vil bære det ubekymret og få det designede maxiskjørtet til å passe til sitt navn. Den røde ser behagelig ut og vil passe for kvinner i nesten alle aldre. Det er så vakkert at du kan bære det ubekymret.

11. ASOS Maxi -skjørt:

ASOS Maxi -skjørt

Leter du etter et trendy maxiskjørt? Se godt på denne. Kvinner blir imponert over å se på den forlokkende fargen på dette designet. Det er så unikt, og designet fungerer veldig bra for å tiltrekke all oppmerksomhet. Det vil gå hånd i hånd med en hvit topp. Du må ha en fast passform eller en stram topp som vil ha kontrastfarge. Det er et av de beste dame -maxiskjørtene for alle de selvsikre kvinnene der ute. Siden det ser litt fancy ut, vil det være mest egnet for unge jenter. Eldre kvinner vil ikke se så forlokkende ut i dette skjørtet som de tror de kommer til å gjøre.

12. Gul magi:

Gul magi

Dette er noe som vil få all oppmerksomheten der ute. Måten å designe dette skjørtet er veldig imponerende. Designeren jobbet hardt for å gjøre dette designet til en suksess. Det ser veldig bra ut på yngre jenter og er et av de beste designerskapte maxiskjørtene som kan sportes av nesten alle kvinner der ute. Den vil være best egnet med en lys farge som en hvit. Det får deg til å se ut som en diva, og komforten med disse tingene får deg til å føle deg ekstremt trygg når du vil bære den.

13. Maxi -skjørt med lommer:

Maxiskjørt med lommer

Du har sannsynligvis ikke sett et maxiskjørt som dette før. Det er ikke et designer -maxiskjørt, selv om det ser ut som et stilig design. Den kommer med lommer som lar deg hvile hendene. Lommene er imidlertid ikke laget for å bære noe tungt. Som du kan se, er materialet som brukes til å lage dette maxiskjørtet ganske lett og behagelig, og det er derfor det er en begrensning for å bære noe tungt i lommene. Den kan imidlertid støtte vekten på mobiltelefonen din.

14. Winter Wear Maxi -skjørt:

The Winter Wear Maxi Skirt

Dette er et av de fineste chiffong -maxiskjørtene som kan sportes i vintersesongen. Det vil holde kroppen din varm og ha en spennende designertouch også. Jenta som har på seg skjørtet på bildet nedenfor, har det på seg med en polka-prikket langermet topp. Det er ikke nødvendig. Du kan bruke den med en enkel og hvit topp (kanskje full erme eller ikke).

15. Den skinnende gule:

Den skinnende gule

Dette er så langt et av de best plisserte maxiskjørtene på denne listen. Den kommer med en veldig forlokkende glød, og hele mønsteret er så attraktivt at nesten alle der ute vil være villige til å bære dette designet. Det vil også passe for de fleste kvinner og jenter. Fargen er ganske lys og vil gi deg en ny og forfriskende touch fordi det er en av de nyeste maxiskjørtdesignene i år og har blitt en av de fleste kvinnens favoritt.

16. Vårens maxikjørt:

Vårens maxiskjørt

Gleder du deg til å rocke i gatene i vår? Her er et av de beste maxiskjørtene som er komfortable og stilige på samme tid. Du vil bli overrasket over måten dette skjørtet har på seg fargen. Hvis du er på utkikk etter noe nytt, så kan dette sies å være noe av det beste for deg. Hvis du også er lei av å bruke jeans og ønsker å gå over til noe stilig, men edru på samme tid, så er dette det rette for deg. Bær dette og se ditt beste selv ut.

17. The Pink Allure:

Den rosa allure

Her har vi et av de flotteste rosa maxiskjørtene som en jente kan ha på seg. Dette ser forlokkende ut på kvinnen som har skjørtet på dette bildet, og du vil også se på samme måte. Den kan bæres med en hvit topp eller med en kjole. Hvis du er ute etter noe edru og trendy i år, så kan dette skjørtet sies å være et av de beste maxiskjørt -antrekkene for deg der ute. Den kan brukes som en lokal kjole på de stedene som ligger i nærheten av stranden. Den kan også vises på en fest. Det er sannsynligvis et maxiskjørt til alle anledninger. Rock på sommersesongene med dette vakre maxiskjørtet.

18. Stam Tube Skirt:

Stengelrørskjørtet

Dette er et stilig maxi-skjørt med stilkerør. Den har fargen svart, og fordi den er noe mot det nøytrale og kan bære den med en hvit topp eller en annen lys farge som vil utfylle skjønnheten i dette maxiskjørtet. Du kan bære dette skjørtet ganske bra på en fest eller andre festlige anledninger også. Det er et av de mest trendy og unike maxiskjørt -antrekkene du kommer gjennom denne høsten, og av denne grunn er dette et av de unike maxiskjørtene for kvinner der ute.

19. The Trendy Maroon:

Den trendy rødbrune

Dette rødbrune maxikjørtet er sannsynligvis et av de søteste skjørtene for alle kvinner der ute. Den kan brukes med en denimskjorte og er sannsynligvis et av de skjørtene som vil utfylle utseendet ditt og øke skjønnheten din. Du kan bruke denne typen maxiskjørt for alle dine funksjoner og festivaler.

20. Det svarte Maxi -skjørtet:

Det svarte maxiskjørtet

Her har vi et annet maxiskjørt som kan sportes med en denimskjorte eller en topp som ser kult ut. Den svarte fargen på maxiskjørtet er nøytral og kan derfor brukes med nesten alle typer og farger på toppen.

Dette er noen av de mest fasjonable maxiskjørtene for jenter og kvinner som du kan velge blindt fra. Sørg for at du har den perfekte toppen som passer den!