Sko er en del av herresko som beskytter den menneskelige foten. Den skal bæres mens du gjør forskjellige aktiviteter. Det blir også behandlet som et dekorasjonselement. Gjennom tiden har designen av sko fått enorme variasjoner. Hver mann har en lidenskap for sko. I dag ønsker menn å se best ut for å få jobben hans utført. Det finnes forskjellige typer sko for enhver annen anledning. Skodesignet er forskjellig fra kultur til kultur og funksjon til funksjon. Sko har blitt en viktig nødvendighet for menn. Det er den beste følgesvennen for menn.

Sko for menn

30 siste og fasjonable design for herresko i trend:

La oss se på de 30 beste stilige skoene for menn i India.

1. Oxford -sko i svart skinn:

Svart skinn Oxford sko

Det er utvilsomt den beste. Tidligere var oxfordsko kun tilgjengelige i svart farge. Men nå kan vi se en rekke farger. Det er snøresko som er preget av sine snørebånd. Det er tidløst og passer godt til formelt. Tåpartiet er forlenget for brukerens komfort. Det er rett og slett en stilig sko.

2. Monk Strap Herresko:

Monk stropp sko

Monk Strap har ikke snørebånd. Den lukkes med spenne og stropper. Den har enten en stropp eller to stropper. I dette tilfellet anses stroppen som et tilbehør. Det er også en formell og uformell sko for menn, men mindre enn oxford sko. Den er moteriktig buet med en unik farge. Det er til og med tre stropper tilgjengelig i Monk, men det er ikke mye brukt.

3. Derby sko:

Derby sko -3

Disse fine skoene for menn har bredere åpningssnørebånd. Denne metoden er også kjent som ‘åpen snøring’. I disse skoene er et snørebånd sydd på toppen av vampen. På grunn av åpne snørebånd kan du enkelt ta på bena. I dette er snørebåndene skjult som skjult. Denne skoen passer for de som har store føtter. Tådelen er også bred.

4. Wingtip herresko:

Wingtip Sko-4

Wingtip sko har en W -form på tåhetten. Svart og hvit farge stilige sko for menn er dekorert med prikker. I dette er skinnet perforert med et standardmønster. En tåhette får fine kurver. Innvendig er det stoff i rød farge. Den har en bred åpning, slik at en mann lett kan sette føttene inn og ut. W -designet er dens identitet.

5. Brogue sko:

Brogue sko -5

Brogue sko har vanligvis perforeringer på den. Disse perforeringene er til dekorative formål. Disse perforeringene slipper vannet ut i regnet. Det er to typer brogues: full og semi. Brogues og Wingtips er like, men ikke like. Den er under ankelen og med klassisk skinn. Tidligere ble den brukt som formal, men nå brukes den også som casual.

Les mer: Ultramoderne Tan Brogues for menn

6. loafersko:

Loafer Sko -6

Loafer sko er blissløse og har tydelige hæler. Den har en elegant og enkel stil som hovedsakelig er likt av kongelige. På den ene siden er det satt inn en ekstra elastikk som gjør at skoene enkelt kan fjernes. Den har også en fin farge. Tunge gummisåler brukes i loafers. Det er tre typer loafers: Penny, Tassel og Bit.

7. Moccasin menn sko:

Mocassin Sko -7

Moccasin sko består av hjorteskinn eller annet mykt skinn. Sidene er laget med ett stykke skinn. Dette er kule sko for menn. Den har også blomstertrykk og spenne. Det er slip-on-shoe og er som en loafer. Du kan bruke den som formell og uformell. En bue-lignende spenne er festet på toppen av skoen. Tådelen er litt høyere enn normalt.

8. Chukkas herresko:

Chukkas Sko -8

Chukka-sko er sko med høy ankel for det meste laget av semsket skinn eller skinn. Den har åpen snøring med to eller tre par øyekanter. Det er den mer behagelige skoen å ha på og er allment tilgjengelig i dag. Dette er de nyeste skoene for menn og løper høyt på mote. De er enkle og fargen er slik at det virker som om en murstein beholdes.

9. kjole sko menn:

Kjole sko -9

En kjolesko er mer akseptert som en formell sko. Det er hver manns behov. Denne sorte skinnende skoen er en av de svarte skoene for menn. En tåhette er ikke mye forlenget og bred. Det er som oxford sko. Den har også små hæler. Et lite lag med tråd er sydd på toppen av skoen. Den har ingen støtte inni. Det er bare skinn.

10. Stilige joggesko:

Joggesko -10

Joggesko er designet for sport og annen fysisk trening. Joggesko har en fleksibel såle av gummi og en øvre del av skinn. Det er en mer pålitelig sko for daglig aktivitet. Den var på topplisten over herresko i 2018. Den svarte fargeskoen kan skape magi ettersom svart er alles favoritt. Den har ikke noe trykk.

11. Kung Fu -sko:

Kung Fu Sko -11

Kung Fu -skoen er en type sko som er laget i Kina og ble brukt mens du praktiserte kung fu og annen materiell kunst. Det er vanligvis i svart. Den er laget av klut og plastsåle. Varianter av denne skoen er nå produsert i stor grad for bruk for allmenn bruk. Du kan binde den og brette den slik du kan.

12. Sadelsko:

Salsko -12

Sadelsko er en casual sko med lav hæl. Den har en ren tå og dekorativ midtfot. Den er vanligvis konstruert av skinn og for det meste funnet i hvitt med en svart sal. Selv om nå en hvilken som helst fargekombinasjon er mulig. Det er de stilige skoene for menn. Den røde og brune farget skinnforbindende blonder er sjelden.

13. Jutti menn sko:

Jutti -13

Jutti er en etnisk Punjabi -type fottøy. Den består av skinn og dyrt broderi. På oversålen er det print av mangomotiv og broderi i gylden farge. Den har flat såle og håndlaget broderi som for det meste sees av brudgommen i bryllupet hans. Det er fancy.

14. Kule orgelsko:

Orgelsko -14

Orgelsko er designet for å lette spilling av orgelets keyboard og bæres av organister. Siden den bare bæres på orgelet, unngår den å ta opp grus som kan flekke pedaltastene. Den har litt høyere lærhæl for å ha lettet på å leke med hælen. Det har en spesiell bruk for et spesielt formål.

15. Jump Sole Sko Menn:

Jumpsole Sko -15

Jump -sko ble først og fremst oppfunnet for basketballspillere. Det er som en plattform festet til skoene dine. Det er nyttig i hoppetrening. Foreløpig brukes denne plattformen også av idrettsutøvere i andre idretter. Det blir tett festet på føttene og lar deg hoppe høyt til kurven. Her er overflaten svampete.

16. Klatresko for menn:

Klatresko -16

Klatresko er spesialisert fottøy for fjellklatring. Den har en pute og en tett passform. Videre har den en glatt og klebrig gummisåle. Det er ikke egnet for å gå. Disse fargerike skoene for menn er høyt på ankelen og flate. Det er en fleksibel type fottøy. Formen på denne skoen er L og veldig myk. Det gir fysisk letthet mens du klatrer.

17. Duck Herresko:

Andesko -17

Andesko er også kjent som bønnestøvler som er laget av gummisåle og skinnoverdel. Fra ankelen er den designet med gummi og blonder. Det åpner bredt. På baksiden er det også design. Det er kule sko for menn. Den er litt over ankelen og fargerik blonder brukes. Mange masker med tråd er gjort for å gjøre den godt bygget.

18. Snøsko for menn:

Snøsko -18

Truget er spesielt egnet for bruk i snø. Det er en kombinasjon av blonder og spenne. De fleste truger består av lettmetall og syntetisk stoff. Den når litt under knærne. Overflaten er av rent skinn og sterk nok. Denne skoen må brukes perfekt slik at du ikke møter vanskeligheter på snø.

19. Cowboy -støvel:

Cowboystøvel -19

Cowboystøvel refererer spesielt til ridestøvler. Den har en spiss tå, kubansk hæl og ingen snøring. Vanligvis er det laget av okseskinn, men noen ganger laget av eksotiske skinn av firfirsle, slange, elefant og lignende. Et V -formet metall er festet på toppen av skoen og er dekorert med trådarbeid.

20. Skatesko:

Skatesko -20

Skatesko er produsert for å brukes på skateboard. Utformingen av skatesko inkluderer en vulkanisert gummi med minimalt trådmønster. Dobbel søm gjøres for å forlenge levetiden til det øvre materialet. En pute er inkludert for komfort. Det er lett, ettersom til og med skateboard kommer med disse skoene.

21. Hele kuttsko:

Hele kuttsko -21

Hele kuttsko er laget av et enkelt stykke skinn. Det er helt vanlig og glatt med små dekorasjoner. Det er rent sterke skinnsko med holdbarhet og glans. Snørebåndene er innebygd bundet med en skarp og spiss tå. Skoen er så stor og en av de nyeste herreskoene i skinn. Ulike fargenyanser utføres på toppen.

22. Combat Herresko:

Kampsko -22

Kampsko er en type militærsko og spesielt brukt av soldater under treningen. Den er designet med en kombinasjon av grep og fotbeskyttelse. Den består av vanntett skinn. Det er blonder og på den ene kjeden også. Skoen er tøff nok til tøft arbeid. En soldat kan enkelt gjøre jobben sin med denne skoen.

23. Roller Herresko:

Rullesko -23

Rullesko har hjul festet på baksiden. Det er en slags sko som lar brukeren velge mellom å gå og rulle. Hvis du vil rulle, kan du åpne hjulene. Ellers blir det justert i rommet. Hjulene projiseres litt ved siden av hælen. Snørebåndene er tykke her. Stoffet som brukes er veldig mykt som i sportssko.

24. Brytingssko:

Bryting Sko -24

Brytingssko er spesielt designet for sportssko som driver med bryting og også brukes aktivt i konkurransen. De er fleksible og lette, brukeren føles bare barbeint. De gir ankelstøtte og mindre sjanse for å skade tåneglene. Videre er de enkle og enkle, ikke mye dekorert. Hovedmålet er å gi brytere støtte.

25. Båt Herresko:

Båtsko -25

Båtsko er vanligvis designet for bruk på en båt. Designet ser også ut som en båt. Originalt brunt skinn brukes til å lage denne skoen. I stedet for blonder er det en snor av skinn. To masker tas for å gjøre den sterkere. Den må være holdbar fordi du aldri vet hvor lang tid du trenger for å ha den på.

26. Diabetesko:

Diabetesko -26

Disse skoene er spesielt laget for en diabetiker. Ved diabetes får pasienten hudproblemer og andre fotproblemer også. Det gir dem ekstra dybde. En ekstra såle er satt inn for å gi riktig støtte til føttene. De kan lett gå i denne skoen. Det ser ut som et bandasje i seg selv. Det er også kjent som terapeutiske sko.

27. Cross-Treningssko for menn:

Cross -trening Sko -27

Denne cross-training-skoen er perfekt for en idrettsutøver. Det passer for en person som regelmessig går og jogger. Det er ekstremt lett og også mer nyttig på en hard overflate. I denne skoen får fingeren også støtte med glatt skinn. Sikksakkmønsteret på ryggen gir komfort når du går eller gjør aerobic.

28. Chelsea -støvel:

Chelsea -støvel -28

Chelsea -støvelen blir gjenkjent med det elastiske sidepanelet. Det er ankelhøy støvel med tettsittende. Chelsea brukes i mange aldre, og fremdeles er det i mote herresko. Den gir stoff på baksiden av støvelen slik at en bruker lett kan trekke på. I viktoriansk tid ble den brukt av både menn og kvinner. Disse skoene er vanligvis enkle og rene.

29. Heissko:

Heis Sko -29

Heissko har tykke såler inni slik at brukeren ser høy ut. Hælen består av tre, plast eller gummi. Ankeldelen består av myk. Den blir bundet med snørebånd og spenne er et ekstra tilbehør. Noen ganger brukes det i det ortopediske problemet også på grunn av sine fortykkede såler.

30. Spectator Sko Menn:

Tilskuersko -30

Dette er en veldig uvanlig sko. Det er en lavhælet som består av kontrastfarger. Tåen er dekorert med design og blonderpanelene er enda mørkere. Rundt hullpanelet utføres en hullrekke. Det virker som en tåparti er konstruert av tre. Det må være slitesterkt og det brukes fargerik klut bak blonderpanelet.

Det er mange alternativer tilgjengelig i sko å velge mellom. Oppmerksomhet er hva det krever når du velger perfekte sko for menn. Vær en stolt eier av sko som er viktige for deg. Sko skaper et fundament han står på. Det gjør utseendet ditt komplett. Det viktigste er aldri kompromisset med passform og komfort.