Detta kan vara en relativt ny term i den kosmetiska världen, men jag kan försäkra er vid någon tidpunkt att vi alla har stött på dessa produkter. Vad är egentligen en hudpeeling? Vi har ofta stött på utstrålande och ljusare produkter som enbart fokuserar på att öka intensiteten i din hy, höja och lyfta fram din hudton allt eftersom. Just dessa produkter kallas hud exfoliators, ett ganska självförklarande namn.

Huden som exfolierar huden lyser inte bara upp och lyser upp huden som en vanlig fuktighetskräm, utan sätter ofta igenom huden genom en hård träningsprocess som säkerställer snabba resultat direkt på plats.

Bästa hud exfoliators:

Innan vi går vidare till listan över hud exfoliatorer, låt oss se till att du är medveten om din hudtyp, eftersom den hårda hanteringen av hudfärgen kanske inte är lämplig för alla hudtyper.

1. Rengör och rensa Deep Action Exfoliating Scrub:

Hud exfolierare 1

Den lätt stickande svalkande känslan du känner varje gång du använder den här skrubben är en egen glädje. Bortsett från att lugna och kyla din hud, fungerar den på porerna, de förstorade gnider specifikt av den ojämna hudtonen samtidigt som den återupplivar och återupplivar din hud. Detta är den bästa exfolieraren för fet hud.

2. Clinique Sparkle Skin Body Exfoliation Cream:

hud exfolierare

Denna exfolierande kroppskräm tar bort döda och tråkiga skinn från ytan och ger näring åt de inre lagren samtidigt som de avslöjar dem så att din kropp gnistrar precis som ditt ansikte. Bortsett från att lysa upp hudpartiklarna kommer denna fantastiska kräm också att tona dina muskler och lugna din hud. Det är en bra exfoliator för fet hud.

3. Za True White Exfoliating Clay:

Hud exfolierare 3

Exfolieringsmasken av lera är beredd med väsentliga ingredienser från vit minerallera, extrakt av vitlilja, naturligt källvatten och vitamin C. Detta är hudvänligt, detta kommer inte att irritera din hud eftersom den absorberar överflödiga naturliga oljor och arbetar på de ojämna bristerna utan alltför stora torkar din hud. Lägg det på ditt ansikte och massera i en bra minut innan du tvättar av. Det är en hud exfoliator för alla hudtyper.

4. Ingen 7 vacker hudradiant exfoliator:

Hud exfolierare 4

Denna exfoliator är lämplig för även torr hud där den vanliga myten säger att normal exfoliator torkar upp huden mer. Men här förhindrar denna hypoallergiska exfoliator grovhet och torrhet medan den arbetar kraftigt med de tråkiga och mörkare cellerna för att avslöja ljusstyrkan i din hud. Det är den bästa exfolieraren för torr hud.

5. Just Herbs Apricot Sparkle Uppfriskande Skin Radiance Scrub:

Hud exfolierare 5

Just örter lever verkligen upp till sitt namn eftersom det integrerar de naturliga naturläkemedlen för att förvandla din hud från tråkig och slapp till livlig och ljus. Basprodukterna är Aloe som lugnar och lugnar huden medan det ekologiska aprikossextraktet, aprikoskärnoljan, persiska valnötkorn och vegetabiliskt glycerin återfuktar och återfuktar din ojämna hudton. Detta är en av de bästa exfolierande hudprodukterna.

6. Nivea Gentle Exfoliating Scrub:

Hud exfolierare 6

Den mjuka exfolierande skrubben kombinerar pärlor och partiklar som rensar och styr bort överflödigt talg från ansiktet samtidigt som du kraftigt rensar smuts- och oljefickorna underifrån för att ge dig ditt ursprungliga ljusa jag tillbaka. Detta bekämpar mörka fläckar och hudens grovhet och håller huden smidig och återfuktad. Detta är en av de bästa exfolierarna för fet hud.

7. Origins Modern Friction Instant Brightening Pads:

Hud exfolierare 7

Här är en annan typ än en exfoliator. Lätt att bära och lätt att applicera, denna exfolieringsmetod kommer i form av små pulveriserande kuddar som ger omedelbar hudens ljusstyrka när som helst. De mjuka kuddarna är inte hårda mot din hud eftersom det tar bort överflödigt smuts varje gång och håller huden skinande som en ny slant. Detta är den bästa exfolieraren för fet hud.

8. Indeed Facial Powdered Exfoliator:

Hud exfolierare 8

Röda alger och bambuextrakt blandade med hyaluronsyra och ananasenzymer, ansiktspulverformad exfoliator kommer i en pulverform som lägger sig vid vattenkontakt och ger dig en omedelbar utstrålning. Det är en bra exfoliator för fet hud.

9. Nars Skin Double Refining Exfoliator:

Hud exfolierare 9

Blandat med frukt -extrakt och exfolierande pärlor, håller denna alkohol- och doftfria raffinerande exfoliator huden återfuktad och frisk samtidigt som den förnyar de mörka cellerna för att återföra liv och ljusstyrka till din hud. Detta är en av de bästa exfolierande hudprodukterna.