pakistanska skönhetshemligheter

Pakistanska kvinnor är en av de vackraste kvinnorna i hela världen. De har skarpa drag i ansiktet, med mjölkvit hy och tjockt hår. Vad kvinnor brukar avundas när de ser de pakistanska kvinnorna är deras ögon som är gröna och blåa som tider och deras överväldigande ögonmakeup som får dem att se desto vackrare ut.

Pakistanska skönhetstips och hemligheter:

Låt oss titta på de bästa pakistanska skönhetshemligheterna.

Skönhetsregim:

pakistanska skönhetshemligheter 1

Pakistanska kvinnor har en vacker hud som de tar hand om efter tremansstegen att rengöra, skrubba och maskera. Det är ännu bättre eftersom de vanligtvis följer det naturliga sättet.

  • Hemlagade rengöringsmedel inkluderar en blandning av en riven tomat, 2 matskedar mjölk och 1 tsk citronsaft. Applicera blandningen och låt den torka. Tvätta sedan bort det med kallt vatten.
  • Det andra steget är att skrubba eller exfoliera, vilket är bäst att använda genom att göra en buske av honung och kryddnejlika. Slipa några kryddnejlika och blanda med honung och gnid det sedan över hela ansiktet. Fortsätt skrubba i några minuter och ta sedan ljummet vatten för att tvätta bort.
  • För det sista maskeringssteget, mosa en banan och lägg i tre matskedar socker i den. Gör det som en slät pasta och applicera sedan i cirka 15 minuter och tvätta sedan av.

Smink:

pakistanska skönhetshemligheter 2

Pakistanska kvinnor vet bäst om smink. De vet vilken typ av smink de ska applicera vid vilket tillfälle och hur de ska sättas perfekt. Deras smink skiljer sig med sin hudton och tidpunkten för evenemanget när de förbereder sig för att gå till. Foundations ska inte appliceras under dagen eftersom de kan svettas och få hela sminken att se dålig ut. Ansiktspulver måste väljas enligt hudtonen. Rosa eller persika skulle vara bra med de rättvisa, de normalhudade kvinnorna kunde välja gula eller bruna och koppar- eller tegeltoner för de skumma kvinnorna.

Läppar Makeup:

pakistanska skönhetshemligheter 3

Tung läppmakeup passar de pakistanska kvinnorna som har en mycket rättvis hy. De väljer vanligtvis djuprött, brunt, orange, etc. för att måla läpparna och få dem att se extremt sensuella ut. De använder också läppfoder som har en mörkare nyans för att skilja mellan de två färgerna.

Användning av Blushers:

pakistanska skönhetshemligheter

För att få ditt ansikte att rodna som de pakistanska kvinnorna, applicera lite av det på kinderna och sprid det sedan och balansera det med ljusare nyanser mot hakan och templen. Om du har en normal hy väljer du brun eller honungsfärg på rouge och inte de rosa.

Ögonmakeup:

pakistanska skönhetshemligheter 4

Ögonmakeup är något som alla Pak -kvinnor vårdar. De använder ljusa färger under dagen men håller sig mest till svart ögonmakeup för nätterna. De satte liners för konturerna som ser desto mer attraktiva ut över de stora ögonen som kvinnorna har. Om någon av dem har små ögon, föredrar de att hålla sig till ljusare konturer. De älskar att använda mascaror och ögonskuggorna är mörkare på ögonlinjerna och ljusare på locken.

Bronzer för att forma din näsa:

pakistanska skönhetshemligheter 5

Pakistanska kvinnor har skarpa drag och deras näsor är alltid ganska i linje. Vi har alla inte en näsa som dem, så vi kan använda bronzer för att uppfylla den önskan. Använd din bronzerborste på två sidor av näsan och skapa raka, subtila linjer.

Kost och fitness:

pakistanska skönhetshemligheter 6

De flesta av Pak -kvinnorna behåller sitt vackra ansikte och smala figurer bibehållna på grund av regelbundna övningar och nu har alla blivit fitnessfreak för att leva ett hälsosammare liv och för att fortsätta se bra ut. Övningar följt av korrekta måltider av protein, kalcium och vitaminer genom frukt och grönsaker hjälper kvinnorna att behålla sin glödande felfria hud.