Europeiska kvinnor har alltid varit besatta av att se vackra ut. I en tid då kvinnor från andra kontinenter var upptagna med andra saker, var europeiska kvinnor mer medvetna om sina figurer och utseende, gick så långt som att bära den då berömda korsetten som var en besatthet för att få smalare midjor och vällustiga kurvor och att bära en målat ansikte av kvicksilver. Medan besattheten om skönhet fortfarande finns kvar söker europeiska kvinnor i dag mer naturliga terapier som innehar nyckeln till en brunn av europeiska skönhetshemligheter. Här är en översikt över några av de grundläggande men underbart fungerande europeiska lösningarna för att se naturligt vackra ut.

Europeiska skönhetshemligheter:

Europeiska kvinnor svär vid rengöring, återfuktning och toning. Medan glycerin är mycket föredraget som en intensiv fuktkräm för att bekämpa torr, narig hud som orsakas av de hårda vintrarna, gynnas honung också i många europeiska länder för dess fördelar för att förhindra hudens åldrande. Vikten av att dricka mycket vatten erkänns vederbörligen lika mycket som vikten av att få 8-10 timmars sömn varje natt.

europeiska skönhetstips

Europeiska skönhetshemligheter betonar ytterligare varje vecka peeling och ansiktsbehandlingar för att ge ditt ansikte den strålande glansen. Bland de populära europeiska ansiktsbehandlingarna finns ansiktsbehandlingarna Aromaterapi och Oxygen för en grundlig rengöring, återfuktande och hudtonande effekt medan den alltmer populära Kaolin ansiktsbehandling är mycket eftertraktad för sin mirakulösa effekt på aknehårig hud.

Avrundning av skönhetshemligheterna för europeiska kvinnor är att skämma bort sin kropp till den berömda tångkroppsbehandlingen som innebär att tången värms upp till kroppstemperatur och kvävs över hela kroppen. Denna behandling är mycket fördelaktig för att lindra stress och vitalisera kroppen.

Ögonvård:

Ögonvård behandlingar

Puffiness, mörka ringar, väskor under ögonen och rynkor har orsakat oro för de flesta kvinnor. Den goda nyheten är att du inte behöver resa till Europa för att åtgärda problemet eftersom olika europeiska ögonförstorande och avgiftande behandlingar finns tillgängliga runt om i världen för att ge dig det bästa för att hålla dessa tecken på åldrande på avstånd.

Ta hand om håret:

Ta hand om håret

Vad med de hårda vintrarna som förödar huden och håret, europeiska kvinnor är särskilt noga med att behålla sina tårar och behandlar dem med schampon som är kända för att förhindra torrhet och andra klimathårrelaterade problem medan olivolja används i många delar av kontinenten som en hårmask för att djupt konditionera håret. Många europeiska kvinnor väljer istället att spara sig besväret genom att hålla håret kort eller axellångt med ett rakhårigt utseende för att ge det form samtidigt som de behåller sin attraktionskraft.

European Fitness and Diet Secrets:

Att må bra är lika viktigt som att se bra ut och därför har Europas folk många sätt att hålla sig i form och friska även om de njuter av en lugn livsstil.

Att umgås i ett ångbad har en underbar effekt som vi alla vet och därför använder européer, särskilt i de skandinaviska länderna, de stora basturna och ångrummen som ger flera föryngrande och helande fördelar.

European Fitness and Diet Secrets

Du måste kreditera det europeiska folket för deras preferens av te framför kaffe. Te är känt för att ha många hälsofördelar, särskilt svart och örtte. Det antas vara ett bra substitut för vatten medan vissa studier har funnit att drycken är fylld med flavonoider som kan hjälpa till att förhindra vissa cancerformer och hjärtsjukdomar.

Probiotiska drycker och kosttillskott kan vara ovanliga någon annanstans men det har länge varit gynnade av européer. De friska bakterierna som finns i dessa livsmedel och drycker hjälper immunsystemet och hjälper till att behandla många vanliga sjukdomar.

Matvanorna hos de flesta i det europeiska folket är i nivå med deras dricksvanor. Deras smaklökar är mer anpassade till hela och färska livsmedel snarare än bearbetade livsmedel, vilket samtidigt är bekvämt är mer skadligt i längden.