Turkiska kvinnor är en av de vackraste kvinnorna i världen. De är heta, kvicka och har ögon att dö för. Det är sant att de får alla dessa genetiskt och deras skönhetshemligheter har gått vidare från en generation till en annan. Låt oss titta på några enkla skönhetshemligheter som följer så att även vi kan prova dem och se underbara ut.

Här är de bästa turkiska skönhetstipsen och hemligheterna.

Rosvatten:

Turkiska skönhetstips och hemligheter Rosevatten

Turkiska kvinnor använder regelbundet rosenvatten för att minska utbrott och för att tona sin hud som också håller den fräsch. Att göra det naturliga sättet vore det bästa och för det måste du koka rosblad av ros och sedan vänta tills vattnet är tillräckligt svalt för att appliceras på ansiktet. Du kan också köpa en ren rosvattenspray som skulle vara mindre tidskrävande och appliceras strax efter ett bad.

Röd Henna:

Turkiska skönhetstips och hemligheter Röd Henna

Röd henna är traditionell för turkiska kvinnor och anses vara heliga dekorationer på kroppen. De målar händer och fötter med mönster och är ett måste under bröllopet. Neutral henna appliceras på hårbotten ungefär en timme före ett schampobad. Detta ger näring åt håret och håller det friskt och starkt.

Yoghurt:

Turkiska skönhetstips och hemligheter yoghurt

Yoghurt är en delikatess för turkiska människor och serveras med nästan alla livsmedel. De har det inte bara på grund av smaken utan också för en sund matsmältning och appliceras till och med externt. Att använda yoghurt direkt på huden eller blanda det med citronsaft är en vanlig metod för hudutjämning.

Svarta tvålar:

Turkiska skönhetstips och hemligheter svarta tvålar

Turkiska kvinnor går till hamam som är kända turkiska bad som har kommit ned från romerska bad och var där från århundraden. De gör inte bara huden mjuk och silkeslen utan öppnar också porer i svettigt väder. Det finns en speciell svart tvål som de använder och är tillgänglig över hela världen som djupt rengör kroppen och fungerar som en stor skrubb. Du skulle se att din döda hud tvättas bort och ny hud ger dig, en yngre dig. Att applicera rhassoullera från Marocko vore bäst efter skrubben.

Sockervax:

Turkiska skönhetstips och hemligheter Sockervax

Sockervax är en enkel metod för att bli av med oönskat hår i kroppen. Det gör inte bara din hud klar utan exfolierar också död hud. Ta två koppar socker och blanda det med 1/4 kopp citronsaft och 1/4 kopp vatten och koka sedan. Kyl det tills det är applicerbart på din hud och sprid sedan på områden tills skiktet är tunt. Dra av remsor från motsatt riktning från där håret har växt.

Kohl:

Turkiska skönhetstips och hemligheter Kohl

Kohl har varit en mycket gammal skönhetshemlighet som har förts vidare från egyptierna. Kohl används tillsammans med det svarta pulvret och är nu lätt tillgängligt på olika märken på marknaden. Du kan bara ta tag i goda kohlkajals som skulle få dina ögon att se ljusa och uttrycksfulla ut.

Honungsmask:

Honungsmasker är underbara för ansiktet eftersom de innehåller mineralsalter, vitaminer och aminosyror. Konceptet har ärvts av egyptierna och var ett mycket känt recept på skönhet. Det fuktgivande elementet i honung lämnar kvinnornas hud mjuk och len. Lite citronsaft skulle ge bättre resultat för ansiktsmasken.

Oljor:

Turkiska skönhetstips och hemligheter oljor

Prickly pear oil används av de turkiska kvinnorna för sin anti-aging egenskap. Detta kan vara riktigt effektivt för att vända tiden och inte låta den reflektera över vår hud. Arganolja är känd på grund av dess vitamin E -innehåll och fettsyror också. Det håller huden återfuktad och mjukar upp den.