En av saker som gör oss människor annorlunda än djur är skor. Det är huvuddelen av våra tillbehör. Det har bara varit djurhud till rätt vävda skor. Dessa skormönster har utvecklats då och då, säsong till säsong. Färgerna och sorterna är oändliga. En av de snygga färgerna i skor är silver.

Olika typer av skor i silverfärg:

Här är några stilar av formella och bröllop silver skor för män och kvinnor i Indien.

1. Silver Kitten Heels Damskor:

Silver kattunge klackar kvinnor skor

Alla tjejer gillar att röra sig i stil. Höga klackar lägger säkert till tum, men det börjar göra ont efter ett tag. Så om du har en lång dag, då silver kattunge klackskor. De har bara en tum klackar.

2. Silver snörning Herrskor:

silverskor

Från rappare till idrottare, alla män är i snörskor. Du bär den för att spela boll eller springa eller utföra någon form av fysisk aktivitet. Männen lägger till lite bling genom att använda silverfärg i sina snörskor. Det är väldigt elegant. Män föredrar att bära dem till fester och evenemang.

3. Bridal Silver Wedge Shoes:

Silver wedge kvinnor skor

Om du verkligen vill ha klackar till fest, men inte vill kompromissa med din komfort. Då är kilar i silver bäst för dig. Eftersom det är som plattformshälar är de bekväma. De breda klackarna hjälper dig att balansera.

4. Silver Trainers skor:

Silver Trainers skor

Du kan springa i träningsskor eller träna i dem. Silver träningsskor ger rätt komfort och ser snygga ut samtidigt. Den är idealisk för män som vill se smarta och trendiga ut även när de tränar.

5. Silver Stiletto Damskor för bröllop:

Silver Stilettoes damskor

Stilettos är höga smala klackar. Du hittar många kvinnliga kändisar som använder denna typ av skor också. De har diamanter eller paljetter på den. Flickor bär det till fester. Det är ett brudval.

6. Silver Loafer skor för män:

Silver Loafers för män

Loafers är kontorsfavorit. De silver loafer skor är snygga alternativ i kontorsdräkt. De är inte så bling. Se stilren och annorlunda fängslande känsla ut för män. Män bär det enkelt på kostymer och formella kläder.

7. Silver Peep Toes Damskor:

Silver Peep Toes damskor

Om du har breda tår, så är peep toe skor bäst för dig. Silver peep tår skor har liten öppning nära tårna. Dessa skor är bäst för halvformella fester. Tjejer kan bära den över allt.

8. Silver stövlar Herrskor:

Silver stövlar män skor

Stövlar kan vara väldigt tråkiga. Män gillar att experimentera med färger i skor. Silverstövlar är ett snyggt alternativ för herrarna. Det är perfekt för dagfest särskilt om det innebär mycket dans.

9. Silver Satin Damskor:

Silver satin damskor

Tjejer älskar satinskor. Silver satinskor har en extra slät finish. Brudar bär den med sin bröllopsklänning eftersom de inte är särskilt prickiga. De är också mycket smarta för jobbet.

10. Silver Sneakers Herrskor:

Silver sneakers män Skor

Ingen pojke kan växa utan sina sneakers. Dessa idealiska skor ser verkligen fantastiska ut i silver. Det ser smart och väldigt modernt ut. Unga män bär den för utekvällar på grund av dess extra komfort.