Bangalore har ett mycket trevligt klimat och på grund av detta är det en av de bästa smekmånadens destinationer i Indien. Ett stort antal romantiska platser är kända där par kan njuta av en lugn miljö och njuta av sin tid.

Vackra smekmånadsplatser i Bangalore:

1. Taj West End:

När det gäller romantik är det en av de bästa platserna för smekmånad i Bangalore och det här är en plats där du kan njuta av romantiska stunder med din partner. En av de bästa idéerna är att njuta av middag med levande ljus på Taj West End och den romantiska atmosfären. Fånga minnen och du kan dela en ny upplevelse när du njuter av den utsökta måltiden och det vackert inredda privata utrymmet som omges av gardiner och lyser upp av glada stearinljus.

Taj West End

 • Romantiska saker att göra: Par kan njuta av varandras sällskap på en så lugn plats, tillsammans med den utsökta måltiden i levande ljus.
 • Hur man når: Det råkar vara 3 km eller 3 mils avstånd mellan Bangalore City Railway Station och Taj West End Hotel. Om du reser med flyg måste du resa 35 km eller 35 km till hotellet från Bangalores internationella flygplats
 • Bästa tiden att besöka för smekmånad: Personer som älskar lite kallt kan välja oktober till februari med den lägsta temperaturen 10 grader där mars till maj också är bra eftersom temperaturen aldrig stiger över 36 grader.
 • Var de ska bo: Själv Taj West end är ett fantastiskt lyxhotell med ett bra antal rum. Såsom: Executive Suite, Luxury Suite etc..
 • Andra attraktioner: Lobbyn, hustaken och utsikten från hotellrummen är fantastisk.

2. Jade 735:

Bangalore smekmånad platser inkluderar också att besöka Jade 735 och njuta av takterrassen. Utforska ögonblicken av att bara vara med din partner i en speciell takrestaurang som alltid kommer att bli minnesvärd för er båda. Det skulle ta dig till en annan värld av drömmar och lycka. Njut av utsökt mat tillsammans med din partner på ett skuggat tak på en palanquin speciellt avsedd för denna underbara upplevelse. Det skulle verkligen låta dig njuta av kvalitetstid med din älskade och lägga till dina värdefulla minnen.

Jade 735

 • Romantiska saker att göra: Par kan skapa de bästa minnena på detta hotell genom att spendera tid tillsammans på taket, med din favoritmat.
 • Hur man når: Detta hotell ligger på ett avstånd av 3 kilometer från Devanahalli Fort och kan lätt nås med taxi eller kollektivtrafik.
 • Bästa tiden att besöka för smekmånad: Den bästa tiden att besöka denna plats under vårsäsongen eftersom färre människor kommer att finnas där vid den här tiden.
 • Var de ska bo: Det finns flera hotell och orter runt det. JADE 735 är det bästa stället att bo med din andra hälft.
 • Andra attraktioner: Det finns många köpcentra, trädgårdar, fontäner, motell, massagesalonger nära detta hotell.

3. Pubrunda:

Ta på dig din festklänning och dina skor och gör dig redo att njuta av dessa smekmånadsställen nära Bangalore och även i Bangalore genom att ta din partner runt i staden för att spendera lite kvalitetstid. Gå runt i staden och njut av diskotek och pubar som Bangalore är känd för. När du utforskar kommer du att bli underhållen av stadens nattliv och njuta av goda stunder med din partner. Några av pubarna som kan besöks är Ibar (The Park), Blimey (MG1 Mall) eller Skyy (UB City) som är en av de bästa platserna i staden. Njut av dansen och underbar musik med din älskade för att skapa minnen som du kan vårda i framtiden.

Pubrunda

 • Romantiska saker att göra: Man kan njuta av de olika typerna av cocktails och drycker i denna bar. Denna pub ger fantastiska rabatter på ett par entréer och är känd för olika rätter.
 • Hur man når: Man kan nå denna pub genom att ta en taxi till Jyoti Nivas väg på 5: e kvarteret i Bengaluru. Man kan lätt nå hit också med kollektivtrafik.
 • Bästa tiden att besöka för smekmånad: Den bästa tiden att besöka denna plats är under sommarsäsongen eftersom du kan njuta av de olika typerna av cocktails som serveras på denna exotiska plats.
 • Var de ska bo: Det finns många närliggande hotell där man enkelt kan bo utan problem. Hotell i denna stad är mestadels billiga.
 • Andra attraktioner: Det finns många andra platser som kaféer, köpcentra där man kan köpa olika artiklar.

4. Sankey Tank:

Det kan sägas som en bra tid att spendera eller hänga en plats för par. Det ligger i västra delen av Bangalore i förorterna till Malleshwaram, Vyalikaval och Sadashiva Nagan. Detta är en konstgjord sjö och full av naturlig skönhet och grönska. Det inkluderar en park samt en pool och ett bra ställe att njuta av kvalitetstid med din partner under din smekmånad. Det ger naturskönhet som lockar många människor också.

Sankey Tank

 • Romantiska saker att göra: Par kan uppskatta varandras samtal på en så lugn plats, tillsammans med den härliga middagen i levande ljus.
 • Hur man når: Beläget i Sadasivanagar -området nära Vyalikaval Circle, är Sankey Tank lättillgänglig. Du kan resa till platsen med ett privat fordon, hyra en hytt eller ta lokal transport.
 • Bästa tiden att besöka för smekmånad: Den bästa tiden att besöka denna plats under vintersäsongen eftersom färre människor kommer att finnas där vid den här tiden.
 • Var de ska bo: Det finns olika intilliggande logi där man kan förbli effektivt utan problem. Boendet i den här staden är för det mesta tråkigt.
 • Andra attraktioner: Det finns många SPA -center, cykelställen, vattensportaktiviteter och andra snabbmatboder där du kan prova den lokala maten.

5. Bheemeshwari:

Detta är en av de bästa smekmånadsdestinationerna nära Bangalore, som ligger söder om Bangalore och ligger vid floden cauvery. Denna plats är en sann välsignelse av naturen. Det är en naturlig livsmiljö för olika varelser som Mahseerfisk, elefanter, rådjur, krokodiler och olika andra fågelarter. Om du och din partner älskar äventyr är det här det bästa stället för dig eftersom det ger idealiska inställningar för olika äventyrliga aktiviteter. Det grönskande området gör det till en lämplig plats att njuta av naturlig skönhet och lugn tillsammans med din partner.

Bheemeshwari

 • Romantiska saker att göra: Turisterna kan njuta av Coracle -turer här på vattnet i Cauvery. Det finns massor av aktiviteter att njuta av här.
 • Hur man når: Den närmaste stora järnvägsstationen till Bheemeshwari är Bangalore. Järnvägsstationen ligger på ett avstånd av 100 km. Härifrån kan du ta en taxi eller buss till Bheemeshwari.
 • Bästa tiden att besöka för smekmånad: Om du planerar en smekmånad, är den bästa tiden att besöka denna plats mitt under vintersäsongen eftersom färre individer kommer att finnas där vid den här tiden.
 • Var de ska bo: Det finns många pensionat, lounge, campingplatser och billiga hotell där man kan bo bekvämt utan problem.
 • Andra attraktioner: Man kan njuta av båtturer, Cauvery Fishing Camp och prova lokal mat och mat. Även om alternativen inte är exakt utarbetade och valmöjligheterna kan bli begränsade, men du borde kunna hitta typiska Kannada -rätter här.

6. Wayanad:

Även känd som “Land of Paddy Fields”, är denna vackra plats en av de bästa smekmånadsställena nära Bangalore. Tunga och täta skogsområden, denna plats är också idealisk för olika äventyrliga aktiviteter. Under vandring kan du stöta på de vackra landskapen, tropiska skogarna, som ger dina vackra minnen en upplösning. Du kan njuta av upplevelsen av en bra vistelse i ett bambuhus, trädhus, camping etc. med din partner för att vårda de vackra stunderna.

Wayanad

 • Romantiska saker att göra: Man kan vila på Vythiri Village Resort, utforska Tea Estates, besöka Kuruva Islands, äventyr på Wayanad Wildlife Sanctuary med en partner.
 • Hur man når: Den angränsande järnvägsstationen i Wayanad är Kozhikode. För att nå hit måste du täcka ett avstånd på 110 km från Wayanad. Man kan också hyra en taxi för att nå stationen.
 • Bästa tiden att besöka för smekmånad: Den bästa tiden att besöka Wayanad är hela året. Klimatet förblir lugnt mestadels och sportaktiviteter kan utföras när som helst på året.
 • Var de ska bo: Det finns många motell, orter och olika platser där man kan stanna ömt. Dessa hotell är finansiellt kloka och erbjuder en kombination av underbara organisationer och näring.
 • Andra attraktioner: Några av de anmärkningsvärda sevärdheterna i Wayanad är Edakkal Caves, Chembra Peak, Pookode Lake, Banasura Dam, Wayanad Wildlife Sanctuary etc.

7. Nandi Hills:

Beläget cirka 60 kilometer bort, är detta bland de vackra smekmånadspunkterna nära Bangalore. Kullarna är också en populär turistplats samt en vacker romantisk plats där du kan njuta av kvalitetstid med din partner. Några av de vackra attraktionerna är Tipu’s Drop, Tipus sommarpalats och Fort, Horse Way, Secret Escape Route etc. Denna plats erbjuder en lugn miljö full av vacker naturskön plats för att njuta av stunderna av samhörighet.

Nandi Hills

 • Romantiska saker att göra: Vandring, camping, skärmflygning är en av de bästa romantiska aktiviteterna som man kan göra med sin partner.
 • Hur man når: Närmaste järnvägsstation ligger vid Chikkaballapur (9 km) och närmaste flygplats i Bangalore (58 km), varifrån taxibilar finns tillgängliga till Nandi Hills. Bussar är också tillgängliga från Bangalore.
 • Bästa tiden att besöka för smekmånad: Denna plats är bäst för par. Man kan besöka denna plats när som helst på året eftersom den håller öppet överallt under de olika årstiderna.
 • Var de ska bo: Det finns många motell, orter och olika platser där man kan vara försiktig. Dessa värdshus är ekonomiskt kunniga och erbjuder ett sortiment av fantastiska administrationer och näring.
 • Andra attraktioner: Denna plats är välsignad med ett behagligt klimat under hela året. Turister börjar sina vandringar eller cykelturer tidigt för att få en glimt av den hisnande soluppgången. Det är det bästa stället för såväl naturälskare som äventyrsintresserade.

8. Innovativ filmstad:

Baserat på ett indiskt tema är denna plats en skatt av nöje och underhållning eftersom kul inte är begränsat till en viss ålder. Olika attraktiva saker som du kan njuta av med din partner är Aqua Kingdom, Cartoon City, Dino Park, Minigolf, Mirror Maze, matalternativ. Njut av utsökt mat och upplev den fantastiska rikedom och uppskatta platsens skönhet.

Innovativ filmstad

 • Romantiska saker att göra: Man kan klicka på ett par bilder framför olika underhållningsgungor och monument. Denna plats rymmer olika typer av sportaktiviteter som man kan njuta av.
 • Hur man når: Innovativa Film City -avståndet från Bangalore är cirka 40 km och det kan nås bekvämt via personbilar eller hytter. Bilar finns också tillgängliga från Bidadi och Toyota Cross. Turister kan också nå hit från busshållplatsen Majestic BMTC.
 • Bästa tiden att besöka för smekmånad: Man kan besöka denna plats när som helst på året eftersom den är öppen över de olika årstiderna.
 • Var de ska bo: Det finns olika intilliggande logi där man kan förbli effektivt utan problem. Boendet i den här staden är för det mesta tråkigt.
 • Andra attraktioner: Innovative Film City är en fantastisk plats att ha kul. Den har olika attraktioner som Aqua Kingdom, Cartoon City, Dino Park, Minigolf, Mirror Maze och många fler

9. Golden Palms Resort:

Den bästa smekmånadens destination nära Bangalore inkluderar också denna vackra resort. Detta är en av de bästa semesterorterna och ligger i utkanten av Bangalore. Det är 14 tunnland grönskande plats som är vackert byggd med fantastisk landskapsarkitektur. Det finns ingen brist på vackra natursköna platser att njuta av med din partner, vare sig det är vattenfall, fontäner eller trädgårdar. Dessutom kan du njuta av exklusiva presidentsviter som är lyxigare och det finns också andra barer och restauranger. Poolen finns tillsammans med ett spa, spelmöjligheter inomhus, tennisbanor etc..

Golden Palms Resort

 • Romantiska saker att göra: Man kan simma tillsammans och njuta av olika typer av exotiska måltider och läskedrycker. Det finns många roliga aktiviteter där ett par kan delta.
 • Hur man når: Det tar 43 minuter från Yeshvantpur Railway Station (YPR), Hallelujah till Golden Palms Hotel med den gröna tunnelbanelinjen. Det tar 56 minuter från Subramanya Nagar, Subramanya nagar till Golden Palms Hotel med Buss.
 • Bästa tiden att besöka för smekmånad: Den bästa tiden att besöka denna resort är i juni månad eftersom klimatet är tillräckligt varmt för att bada.
 • Var de ska bo: Det finns hundratals motell, orter och andra platser där man kan bo lugnt. Dessa hotell är kostnadseffektiva och erbjuder en mängd underbara tjänster och livsmedel.
 • Andra attraktioner: Det finns hundratals historiska platser, fort, gallerior, orter och kaféer som man kan besöka med sin andra hälft.

Bangalore ger bra tider för par att tillbringa och det finns andra alternativ liksom att boka smekmånadssviter på bra hotell som ger ytterligare faciliteter såväl som du kan leta efter smekmånadspaket online som kan ge dig kombinerade besök på platser som kommer att vara kostnadseffektiva och bli av med att boka hotell, restauranger och vid den tiden kan du njuta med din partner. Om du har några förslag i åtanke kan du kommentera nedan för att hjälpa nygifta som dig.

Vanliga frågor och svar:

1. Vilken är den bästa säsongen att besöka Bangalore?

Sv: Bangalore har ett milt klimat hela säsongen så det kan besökas under vilken säsong som helst.

2. Vilken är den bästa platsen för smekmånad bland alla?

Sv: Nandi Hills har fantastisk naturskön och romantisk utsikt så det skulle vara bäst för par bland alla.

3. Hur är transportanläggningen i Bangalore?

Sv: Det finns en flygplats i Bangalore medan buss och tåg också finns där.