Vet du att även den mest lyxiga smekmånad kan hanteras i din beslutade budget och enkelt kan passa i fickan? Ja det är möjligt. Vi kan förstå att efter bröllopet har alla en begränsning av medel och mycket liten budget finns kvar för smekmånaden. Samtidigt är det mycket sant att en smekmånad är allas drömresa och man vill göra det till det bästa. Så här hjälper vi dig och guidar dig med exakt det du letar efter. Vi har avrundat några 15 bästa smekmånadsplatser för par som kommer att göra drömresan till verklighet som också i den fastställda budgeten.

Äktenskapstraditionen för nya unga par är smekmånadsbesöket. Det är det magiska minnet av livet att ramas in i sinnesgalleriet såväl som i filmen. Det är därför det är viktigt att hitta de bästa platserna på planeten med en billig kostnad för att njuta av ditt livs romantiska resa.

smekmånadsplatser för unga par

15 romantiska resmål för smekmånad för unga par:

1. Hawaii:

Smekmånadsplatser för unga par-Hawaii

Detta är förmodligen den bästa smekmånadsplatsen för unga älskare. Det erbjuder olika himmelska vackra öar som Molokai, Hawaii, Kauai, Maui och Lanai etc. Du kan utforska olika vulkaner, miljöskönheter, rena stränder, extrema platser etc. Sådana buntar med vackra platser kan göra din smekmånadstur till en ständigt minnesvärd resa bortom dina förväntningar.

2. Tahiti:

Smekmånadsplatser för unga par-Tahiti

Kärleksresans mirakel kan inte uppfyllas utan att besöka Tahiti, himlen bland alla destinationer. Orterna och öarna är den största attraktionen på denna plats. Några otroligt fantastiska platser är Maharepa, Bora Bora, Moorea etc. Det är omgivet av mer än 100 öar. Tillsammans med sina mest tilltalande landskap är den bekant för sin prisvärda turistservice. Smekmånad för par kan inte ha en bättre destination jämfört med Tahiti.

3. Anguilla:

Smekmånadsplatser för unga par-Anguilla

Varje gång ett nytt ungt par söker efter en lugn destination full av skönheter, rekommenderas att de måste göra en resa till Anguilla. Det är en av de bästa öarna i Karibien. Denna plats är också en smekmånadstation som främst erbjuder sevärdheterna på vackra klara stränder med vit kristallsand. Det rena blå vattnet roar din resa med sin fantastiska skönhet. Du kan också flöda dig själv med omfamningen av den fantastiska solnedgången genom stränderna, liksom skogslivet i Anguilla lockar dig mot skönheten. Det är en av de bästa smekmånadsplatserna för unga par.

4. Fiji:

Smekmånadsplatser för unga par-fiji

Fiji har förmågan att överraska dig med sina underbara sevärdheter på stränder. Dessutom erbjuder platsen också olika vattenspel och utrustning för vattenturer. Flora- och faunaserien med växter har skapat paradisets Eden för unga älskare. Den attraktiva säsongen att besöka platsen är våren eftersom du kan upptäcka ett nytt kapitel av romantik från varje hörn av denna ö.

5. St.Barts:

Smekmånadsplatser för unga par-St.Barts

Det är den perfekta platsen för skönhet att göra en kostnadseffektiv resa för de unga paren. Ön erbjuder en fantastisk bit av romantiskt väder och lycksaliga strandattraktioner för att njuta av din kärlek med stor uppriktighet. Specialiteterna på stränderna är klar solstråle, kristallvitt täckning av sand och blått vatten längs havet.

6. St Lucia:

Smekmånadsplatser för unga par-St.Lucia

Specifikt är St. Lucia kopplingen till flera holmar i Karibien. Det är en av de spektakulära besöksmålen för smekmånadspar. Naturen ger platsen en fantastisk styrka att läka sjukdomen genom sin varma säsong. Du kan göra dig själv glad och uppdatera genom att fatta ett beslut att bo på olika avlägsna öar för att njuta av integriteten. De relativa faciliteterna finns också tillgängliga. Bergsklättring, vattenspel, vulkanklättring är attraktionspunkten för denna plats.

7. Italien & Cinque Terre:

Smekmånadsplatser för unga par-Italien & amp; Cinque Terre

Italien har redan blivit en av de berömda smekmånadsplatserna för unga par. Platsen är bekant för sina vackra arkitektoniska skapelser av olika byggnader, palats, fort samt moderna gator. De viktigaste och historiska städerna i detta land är Rom, Venedig och Florens. Resesäsongen platsen är sommar och slutet av oktober är lämpligt för att njuta av Italiens resa. Också en fantastisk destination för unga älskare är Cinque Terre som ligger på La Spezias västkust.

8. Mexiko:

Smekmånadsplatser för unga par-Mexiko

De pittoreska platserna och boendena har definierat denna stad som en av de perfekta resmålen för parresenärer. Det är känt för sina festivaler, mat, tempel etc. Också vara en religiös plats har det rena sandstränder med tydliga reflekterande från blått vatten. Det utmärkta vädret och det klara klimatet identifierar platsen för största smekmånadsintresse.

9. Jamaica:

Smekmånadsplatser för unga par-jamaica

Jamaica är den berömda platsen för smekmånadsbesök. Det skiljer sig från alla andra platser genom sina aktiviteter, ofta livsstil, stränder, orter, grottor, mat etc. Platsen är i sig ett fantastiskt roligt för resenärer med arrangemang av romantisk grottmiddag, privat utbud av stugor och rullar berg- och dalbana vid den djupa skogen. Förutom den jamaicanska livsstilen är attraktionen för besökarna. Resan kan också genomföras inom budgetområdet.

10. Bermuda:

Smekmånadsplatser för unga par-Bermuda

Bermuda är den vackra platsen för resenärer för sitt avkopplande klimat. Det erbjuder olika orörda stränder med rent vatten och klar solstråle. Denna plats är också känd för sina gästfåglar. Boendet för denna plats är också billigare i jämförelse med andra fantastiska destinationer.

11. Paris:

paris

Paris behandlas som en romantisk stad i världen. Utan tvekan kommer det att vara det bästa stället att besöka med ditt älskade hjärta för att njuta av din smekmånads lycka. Den mest ikoniska faktorn för denna plats är Eiffeltornet. Du kan smaka på middag på toppen av tornet och njuta av staden, ljusen och gatorna. Bortsett från tornet ligger många romantiska destinationer genom platsen.

12. Grekland:

Skiathos

En verklig spänning att upptäcka många intressanta saker genom varje tum i denna stad är den största prestationen för alla smekmånadspar. Detta är helt en unik europeisk ö belägen vid vulkanområdet. Den fantastiska skönheten i denna stad ligger i färgkontrasten mellan vita byggnader och blått vatten.

13. Bali:

bali

Bali är en unik och annorlunda plats för smekmånad på så många sätt. Sandstrand, vattenspel, de hemska och äventyrliga vulkanerna, orörda skogar, olika dyra men vackra orter, timrade villor, privata dekorationer och så många saker är närvarande här för att locka det unga gift paret.

14. Caicos och Turk:

Caicos och Turk

Det är en extra vanlig plats att resa eftersom den har korall- eller skelettrev. Alla dessa öar är i grunden gjorda av vita sandar eller cays. Det blå vattnet är kristallint med undervattensdykning. Det är lämpligt en förförisk smekmånad platser för unga par.

15. Australien:

Australien Barossa Valley

Det är ett stort område att tillbringa dina vackra smekmånadstider med vilahalvan. Barossa Valley av söta vin gårdar, Melbourne för livliga restauranger och shopping och alla olika specifika områden är förtjusande för specifika ändamål. Platsen har täckt med olika historiska byggnader, naturlig skönhet och underbara stränder, skogar och med klar atmosfär.

Smekmånaden är den bästa tiden i någon människas liv, och alla strävar efter att göra det perfekt. De destinationer som vi har sorterat här är extremt vackra och har allt som behövs för att göra det minnesvärt. Dela med oss ​​vilken plats du tyckte var bäst för smekmånad för par. Hjälp oss att förbättra med din äkta feedback så att vi kan improvisera och hjälpa andra bättre.

Vanliga frågor och svar:

1. Vilka är de bästa smekmånadsmålen för unga par utanför Indien?

Sv: Det finns många vackra platser utanför Indien som är perfekta för ett smekmånadspar. Baserat på din budget kan du välja de platser som passar ditt val. Följande är några av de bästa platserna för smekmånad:

 • Mauritius – perfekt för en avkopplande rundtur
 • Phuket och Krabi-För de festälskande unga paren
 • Bali – För de unga par som älskar äventyr
 • Luzern och Paris – Ett klassiskt romantiskt läge
 • Maldiverna – För dig som vill lyx

2. Lista de bästa öarna som är perfekta för smekmånad för par?

Sv: Följande är listan över öar som också är de bästa smekmånadsplatserna för unga par:

 • Fiji
 • Mauritius
 • Hawaii
 • Phuket
 • Krabi
 • Bali
 • Maldiverna
 • Australien
 • Indonesien

3. Hur planerar jag min smekmånad i en budget?

Sv: Följande är de olika sakerna att tänka på när du planerar en smekmånad så att den passar in i din budget:

 • Sätt upp dina prioriteringar för vad du vill ha på din smekmånad
 • Ta hjälp av en resebyrå
 • Ange ditt register
 • Planera att gå på en smekmånad under destinationens lågsäsong eftersom det skulle vara mindre trångt och också mycket billigare – Perfekt för en smekmånad
 • Planera din vistelse inom en körplats eller nära kollektivtrafik så att du inte spenderar mycket på resor
 • Förhala inte