Har du noen gang lurt på hvordan favorittkjendisene dine har en så feilfri og perfekt ansiktsstruktur? Kim Kardashian, kareena kapoor har veldefinerte sjekkbein og nese, vel hemmeligheten bak dette er “konturering”. Ansiktsforming kan brukes til å markere de beste funksjonene dine og også for å endre utseendet på funksjonene du ikke liker så godt. Jeg personlig liker ikke konturering daglig, da det er litt tidkrevende.

Slik konturerer du ansiktet ditt:

Contouring har i utgangspunktet tre (fem?) Nøkkelfaktorer … Skygge, markere og blande og deretter blande igjen og deretter litt mer blanding.

hvordan konturere ansiktet ditt

Bildet ovenfor kan hjelpe deg mye til å kjenne konturene i ansiktet ditt. Noen få streker av mørkt og lyst fundament på rett sted kan markere de beste egenskapene dine og kan gi deg et perfekt bilde. De hvite flekkene viser et lett fundament og de mørke linjene viser et mørkere fundament, nøkkelen til en perfekt kontur blander seg.

Høydepunktene er lyse og er “åsene”, mens konturene er mørkere og som “dalene”. Bruk lyse bronzer eller mørkere øyenskygger i brettdelene for å skape intensitet og kontur. Og bruk også markeringsblyanter eller belysere i høydepunktene for å lyse hele ansiktet ditt. Det vil definitivt gjøre en stor og utrolig forskjell.

Ting du trenger for konturering:

  • Det første du trenger er tre typer fundamenter, en som matcher hudtonen din, en foundation som er lysere enn hudtonen din og en foundation som er mørkere enn hudtonen din.
  • Et innstillingspulver

Børster du trenger:

  • Foundation børste
  • Blandingsbørste
  • Pulverbørste

Trinn for hvordan du bruker kontur ansiktet ditt:

Etter fuktighet, påfør foundation som matcher hudtonen din.

Ta en flat foundationbørste og begynn å bruke lett foundation under øynene og midt på pannen. Påfør også lett foundation på sidene av nesen, under pannebenet og langs kjeven. Se bildet ovenfor for å forstå på en bedre måte. Ikke bland.

Ta nå mørkt fundament og sug inn kinnbeina, påfør det nå der. Påfør det også på toppen av pannen (det vil forbedre kjeven) og begge sider av nesen. Se bildet for å forstå bedre, de brune linjene viser mørk foundation -applikasjon.

Se deg selv i speilet nå og ikke le: P. Jeg vet at du ser ut som en joker, men trinnene er ennå ikke over. Tid for BLENDING, bland alt med en blandebørste eller foundationbørste. Fortsett å blande til du ser forskjellen selv.

Etter blanding, legg alt med pulver. Bruk en pulverbørste for et mer definert utseende og unngå å bruke en puff eller svamp.

Du vil bli overrasket over å se at kinnbenene dine kan se så uttalte ut eller at nesen din kan se så liten ut, og konturene skaper en stor forskjell. Ansiktet ditt vil se slankere ut, ja denne teknikken gjør en stor forskjell.

Noen raske tips for kontur:

♦ Sett utseendet ditt med et presset eller løst gjennomsiktig pulver for å få det til å holde seg lengre.

♦ Vær realistisk med hudfargen din; ikke gå for mørkt eller lyst.

♦ Mens du blander, må du huske at det ikke skal være noen harde linjer på slutten.

♦ For å spare penger, kjøp en foundationpalett som har to tre foundation nyanser for konturering.

♦ Hvis du har et firkantet ansikt, kan du bruke en mørkere foundation under kinnbenet. Bland fundamentet mot kjevelinjen, da dette vil gjøre kjevelinjen smal.

Jeg håper du likte innlegget, har du spørsmål? Legg igjen kommentarene.