I allmänhet är örhängen ett så enkelt ord, men säger mycket om dig! Örhängen är fortfarande ett värdefullt tillskott till kvinnors smycken och naturligtvis visar ditt val din smak! Quilling är en unik papperskonst där remsor av färgglada papper används för att skapa olika form av örhängen, gåvor, gratulationskort, handväskor, etc. Det kan göras med nästan vilket papper som helst med minimala verktyg, om du äger dessa dyrbara juveler, då du vill göra dem rättvisa genom att bära dem på ett rätt sätt.

örhängen i papper

Eftersom de är mångsidiga ger det ett elegant utseende och det var utsökt designat i ditt hem själv.

Olika typer av örhängen med quillingpapper:

Här är några coola Quilling örhängen design tillsammans med deras betydelser, har tagits för dina egna idéer.

1. Peacock Paper Quilling Örhängen:

papper-quilling-örhänge-designer-påfågel-quilling-örhängen

Att bära rätt örhängen hjälper dig bokstavligen att veta vilken typ av karaktär du har. Örhängenas form och storlek avgör hur de kan bäras när de är som bäst. Numera är Quilling örhängen det mest folkrika som kan bäras både av tonåringar och barn. Att bära ovanstående design av quillade örhängen ger det traditionella utseendet för bärarna. Peacock design örhängen är allmänt gjorda för tonårsflickor på grund av deras kontrasterande färgkombination som ger ett elegant utseende.

2. Spiralmönster Papper Quilling Örhängen:

papper-quilling-örhänge-design-spiral-mönster-quilling-örhängen

Den främsta anledningen till att bära dessa papper quilling örhängen är att de helt enkelt är älskvärda. Spiralmönster Quilled örhänge är tillverkade tillsammans med en fantastisk guldtonad stud som ger det rika och realistiska utseendet. Den kan tillverkas med ögonmönster och handgjorda med små mönster. Papper quilling örhängen är verkligen snabba och enkla att göra med jämnt formade örhängen eftersom det generellt ger det unika utseendet för de människor som bar det. Varianter av papper quilling örhängen mönster är tillgängliga på marknaden och som bara kan göras för det levande utseendet på personerna.

3. Quilled Jhumka örhängen för tjejer:

papper-quilling-örhänge-designs-quilled-jamkha-örhängen

Quilling Jhumka örhängen är gjorda för att ge ett traditionellt och lockande utseende för både tonåringar och även för barn. I detta örhänge kombineras designen med små tonade guldslag med mörkorange papper som lindas till ett attraktivt öratillbehör, vilket ger din ensemble perfekt och glädje..

4. Papper Quilling örhängen Butterfly:

papper-quilling-örhänge-designs-quilled-fjäril-örhängen

De fjädrade fjärilsörhängen är gjorda med fjärilsdesign med sina vingar och antenner. De handgjorda fjärilspapperspolarna utformade med svarta och blå kontrasterande färger ger i slutändan det enkla och snygga utseendet jämfört med andra mönster. I detta örhänge används quillingpappret för att göra den senaste stilen; och quillingkammetoden med papper är ett snabbt sätt att göra jämna formade öglor och mönster inuti var och en av spolarna i papperet.

5. Papper Quilling örhängen Rose:

papper-quilling-örhänge-design-rose-quilling-örhängen

Pappersörhängen kommer att quillas baserat på tekniken för att rulla de smala pappersremsorna till spolar som sedan ordnas för att bilda ett dekorativt mönster. Varianter av design är tillgängliga och det kan också passa för tillfälliga och funktionssäsonger. Det finns ingen design som är mer feminin och snyggare än dessa rosé Quilling -örhängen som ger det slitna folket ett lockande utseende.

6. Salladsdesignpappersörhängen för kvinnor:

papper-quilling-örhänge-mönster-sallad-design-örhängen

Salladsdesign quillade örhängen består av designen av vårrullsalladdesigner som har spolfärgen i mörkgrön med roligaste varelser. Blandningen av grönt och lite rött på dessa quillade örhängen sprudlar av festlig ära. Det är charmigt för vintermode och fester.

7. Kronblad papper Quilling örhängen för skolflickor:

papper-quilling-örhänge-design-kronblad-quilling-örhängen

Varianter av pappersörhängen finns tillgängliga för tonårsflickor och kvinnor. De vackra kronbladen förskönar öronen som mode på ett nytt sätt. De handgjorda kreativa kronbladen gjorda med några söta quillade löv kommer att ge denna örhängen olika effekt. Detta örhänge består av den mjuka rosa pappersspolen och har en prickad design med svarta färger.

8. Crazy Cup och fat Örhängen Design:

papper-quilling-örhänge-design-kopp-och-fat-örhängen-design

Den här koppen och fatet quilling örhänge design är nästa nivå av kreativiteten, eftersom det ger det moderna utseendet och kopparna och fatet efterliknar den kinesiska vintage stilen i detta hantverk. Denna design är mer lämplig för människor eftersom den kan bäras under arbetstiden. Det kan målas med mörkgröna och blå kontrasterande färger. Utanför koppen och fatet är färgen målad med grön och den blå färgen som används inuti koppen och fatet.

9. Quilling örhängen till jul:

papper-quilling-örhänge-design-quilling-örhängen-till-jul

Att blanda grönt, brunt och lite gul färg på dessa quillade örhängen kommer att vara mer lämpligt för säsongstiden och pappersspolen kan rullas med hjälp av minut Quilling kam och stift, som sedan kan utformas med perfekta kantdesigner för en iögonfallande utseende. Detta kommer att vara lämpligt att bära vid julen tillsammans med matchande tillbehör till dina klänningar.

10. Quilling örhängen i Hoops Design:

papper-quilling-örhänge-design-quilling-örhängen-i-hoops-design

Quilling örhänge i hoops design kommer att utformas med en oval form och dekorerad med små rulle mönster på hoops. Detta kan göras av det mörkt svartfärgade Quilling -papperet som ger det enkla och gungande utseendet. Se till att bärandet av detta örhänge definitivt kommer att göra andra människor avundsjuka på dig.

11. Trendiga Quilling -örhängen för Saree:

papper-quilling-örhänge-designer-trendiga-quilling-örhängen

Dessa Quilling örhängen är gjorda med de röda och vita pappersspolarna och markerade med stenar, vilket ger örhängen det trendiga och lockande utseendet. Den här typen av örhängen är lämplig för alla tillfällen och jämfört med andra mönster ger den en unik blick till dina öron. Det yttre lagret av örhänget består av röda färgrullar medan det inre lagret är dekorerat med vitfärgade glittrande stenar.

12. Druv Quilling örhängen för alla tillfällen:

papper-quilling-örhänge-design-druva-quilling-örhängen

Det härliga klustret av örhängen med druvfyllning ser knäppt men trendigt ut, särskilt när det är utformat med de fem färgade pappersspolarna. Det finns fem färglager som används för det härliga utseendet. Detta Quilling -örhängen i druvstil ger det snygga utseendet eftersom det kan passa även för din vanliga och tillfälliga användning.

13. Kattunge Style Quilling örhängen för barn:

papper-quilling-örhänge-mönster-kattunge-stil-quilling-örhängen-mönster

Kattunge stil Quilling örhänge är gjord med vit färgspole och lite svart, gul och röd färg som ger det sötaste utseendet och det lilla kattunge ansiktet som används i detta örhänge passar skolans barn perfekt. Detta örhänge kan utformas med olika djuransikten och du kan bära din favorit.

14. Quilling örhängen för barn:

papper-quilling-örhänge-design-quilling-örhängen-för-barn

Detta Quilling örhänge är bäst lämpad för barn och tonåringar som ger ett intressant utseende från folket. Det enkla utseendet på detta örhänge är den enda anledningen till att de flesta människor gillade det. De fem färgade kronbladen i dessa blommiga örhängen är quiltade med kontrasterande färger som ger definitivt ett iögonfallande utseende.

15. Pink Hearts Paper Quilled Earrings:

papper-quilling-örhänge-mönster-rosa-hjärtan-papper-quilled-örhängen

Rosa hjärtade papper örhängen kan quillas med de rosa och röda pappersspolarna. De små rullade spolarna är utformade med quiltade papper som ger ett vackert utseende för bärarna. För det mesta kan detta köpas av tonåringar och det kan vara en bättre present till dina nära och kära eller dina partners.

En av de mest enastående funktionerna hos Quilled -örhängen är deras tydliga färg som gör att de matchar mer fängslande med allt. Även om det kan vara frestande att få detta papper med quillade örhängen att ha hela din tappning utställd hela tiden. Magnifika quillor har flera användningsområden och dessa kan användas i stor utsträckning för att ge varje stämning eller plats ett distinkt utseende och dessa örhängen är också billiga i priset. Därför kan du välja dessa örhängen för alla dina tillfällen.