Antika silversmycken har burits av såväl män som kvinnor sedan en lång tid. Silver är en av ädelmetallerna och har olika användningsområden, och en av dem finns i smycken. Antika silversmycken har blivit mycket vanliga och idag finns många mönster tillgängliga.

Antikviteter Silver smycken Designs:

Här är några av de bästa designerna av silverantikviteter för kvinnor och flickor.

1. Antik Silver Choker Halsband:

Antikt silver choker halsband

Chokers har använts mycket tidigare. De har dock kommit tillbaka på modet nuförtiden. Denna antika choker är unik och har ett traditionellt utseende. Den har en vacker design och klockor längst ner. Det ser bra ut på unga kvinnor.

2. Antikt gångjärnarmband:

Antikt gångjärnarmband

Detta antika silverarmband är ett vackert exemplar av antika silversmycken. Den har en gångjärnsöppning och passar perfekt på handen. Designen på den har ett tungt utseende. Den kan bäras på indiskt slitage och kommer att se snygg ut i alla åldrar.

3. Antikt Moonstone Locket med kedja:

Antikt månstenslås med kedja

Denna antika medaljong har en silverkedja fäst vid den och är en funky bit. Den har utformningen av en kompass gjord på den och en månsten placerad i mitten. De vackra detaljerna på medaljongen gör det till ett unikt smycke.

4. Antika silver örhängen smycken:

Antika silver örhängen smycken

Dessa vackra örhängen har ett mycket traditionellt och tungt utseende. De ser riktigt vackra ut i öronen. Designen på den är mycket invecklad och enhetligheten gör att den ser ännu snyggare ut. Det kommer att se bäst ut på ghagras eller lehengas.

5. Wish Box Necklace:

Wish Box Halsband

Detta vackra antika halsband i silver har en klotlock medfäst. Kulan har en sofistikerad design. Inuti orben är en rosenkvartsboll. Tidigare användes önskelådor som ett religiöst föremål, men i dag bärs de som ett smycke. Barn kommer att älska detta.

6. Indiska antika silverankar:

Indiska antika silverankar

Anklets har varit en del av den indiska traditionen sedan länge. Dessa silverantikviteter ger anklarna ett vackert och charmigt utseende. De har klockor fästa vid den, som ger ett ljud när någon går runt och bär dem. Dessa ser bra ut på kvinnor i alla åldrar. Detta är en vintergrön typ av fotleder som aldrig kommer att gå ur mode.

7. Antik rosring:

Antik rosering

Vigselringar med ett antikt utseende har alltid en speciell plats i hjärtat. Denna vintage ring med en vacker ros, helt gjord av silver, är en sådan ring. Den är gjord i antikt silver och ringens vintageutseende gör den stilren och vacker. Denna typ av ring kan bäras dagligen och är därför mer användbar än tunga ringar.

8. Blommig Jhumkas i sterlingsilver:

Blommig Jhumkas i silver

Jhumkas är traditionella indiska smycken och går aldrig av mode. Denna blommiga jhumka har ett indo-västerländskt utseende och passar därför bra med indiska såväl som västerländska kläder. Det skiljer sig från de vanliga jhumkasna och ger dig ett modernt utseende.

9. Sterling Silver Antiques Globe Locket Design:

Sterling Silver Antikviteter Globe Locket Design

Detta antika klothalsband är unikt. Den har en vackert utformad jordglob som kan öppnas för att passa i små föremål. Det är en av de perfekta antikviteterna i sterling silver som kommer att älskas av alla, oavsett om det är gamla människor eller barn.

Antika silversmycken har sin egen charm, som andra typer av smycken inte har. Det lugnande och lugna utseendet på antikt silver är det som gör det annorlunda än andra metaller.