Sølv er et metall som har blitt brukt siden århundrer. Folk har laget redskaper, våpen og ornamenter av dette metallet. Siden dette metallet ikke er dyrt som gull, så brukte folk dette metallet mer. Siden sølv har et glitrende og blendende syn, tiltrekker det seg mer.

sølvsmykker

Som nå gullpriser er skyhøye og det er vanskelig å gullsmykker, så smykker av sølv er etterspurt. Det er mange og store varianter av sølvsmykker tilgjengelig, og du kan velge det i henhold til din stil og design som tiltrekker deg.

Ren sølv smykkedesign:

La oss se noen toppdesigner av sølvsmykker.

1. Smykkesett med blendende sølvkjede:

Blendende sølv smykker sett med halskjede

Sølvkjede er veldig etterspurt på grunn av håndverket. Designet og mønsteret kan etterlate deg tryllebundet. Sølvsettet kan også brukes ved spesielle anledninger i bryllup, i henhold til antrekket. Sølvsettet ser flott ut på grunn av sin glans, og man kan ikke motstå å skryte av disse ornamenter.

2. Smykker i rene sølvkjeder for begge menn & Kvinner:

Smykker i rene sølvkjeder for både menn & amp; Kvinner

Sølvkjeder er veldig populære, og de brukes av både menn og kvinner. Sølvkjedene er tilgjengelige i sølvfarge så vel som oksidert form. Det er forskjellige design og mønster av kjeder tilgjengelig, og du kan velge det i henhold til anledningen og antrekket ditt. Sølvsmykkekjedene kan skrytes på casual t-skjorter og et par jeans og til og med med formaler.

3. Smykker sølvringer for jenter:

Smykker Sølvringer for jenter

Sølvringer ser veldig glamorøse ut og er veldig vanskelige å motstå. Sølvringene er tilgjengelige i forskjellige mønstre og design. Sølvsmykkeringene kan kles med edelstener som diamanter, perler eller Swarovski. Ringene ser veldig elegante ut og får fingrene til å se fantastiske ut. Denne typen sølvringer kan bæres av kvinner i alle grupper.

4. Sølvarmbåndsmykker for menn:

Sølvarmbånd Smykker for menn

Menn er veldig bekymret for utseendet og tilbehøret de bruker. Sølvsmykkearmbånd er vanligvis et must i juveldekassen, ettersom det får dem til å se stilige og kule ut. Sølvarmbåndet gir en hel forandring i personligheten og får dem til å se trendy ut.

5. Antikke sølvsmykker:

Antikke smykker i sølvarmbånd

Designet og håndverket på de antikke armringene er alltid fabelaktig. Designene på de antikke sølvsmykkerarmbåndene viser en epoke eller et bestemt bilde med enorm betydning. Disse armbåndene er brede i design og dekker håndleddet fullt ut, og gir et tiltalende syn på utseendet ditt.

6. Ringer for menn i sølvmetall:

Ringer for menn i sølvmetall

Ringer er de mest yndige smykkene som starter fra småbarn til små og til middelaldrende mennesker. Menn setter pris på ringer i henhold til deres stil og antrekk. Unge gutter foretrekker funky ringer for å matche personaen. Ringer er også tilgjengelig i oksidert form og kan brukes ved enhver anledning for å gjøre deg kul og trendy.

7. Sølv øredobber smykker med dråper:

Sølv øredobber Smykker med dråper

Sølv øredobber er veldig slående og unike. Siden ørene er den mest synlige delen av kroppen, må du velge øredobber i sølv som får deg til å se annerledes ut. Sølvsmykker øredobber er tilgjengelige i forskjellige design som i nitter, eller dingler, jhumkas, og du kan velge det i henhold til din stil. Disse øredobber kan brukes daglig, da ingenting kan gå galt med det.

8. Anker i sølv for kvinner:

Anklets i sølv for kvinner

Anklets er det mest trendy tilbehøret i dagens tid. Jenter og kvinner foretrekker å bruke sølvankler, da det gir ankelen et nytt utseende. I indisk tradisjon er det obligatorisk å bruke ankler ved en gunstig anledning og i bryllup også. Den er tilgjengelig i forskjellige stiler og mønstre, og du kan velge og velge etter din smak og komfort.

9. Designer sølvarmbånd for jenter:

Designer sølvarmbånd for jenter

Etter hvert som tiden gikk, har designere gitt sølvarmbånd et nytt utseende. Sølvarmbåndet har meget dyktige design intrikat på det og mellom steinene er gravert for å forbedre armbåndets visuelle håndledd, og dermed få deg til å se annerledes ut i mengden.

10. Anheng i hestesjarm i sterling sølv:

Anheng i hestesjarm i sterlingsølv

Sølvhengene har en spesiell sjarm, og de får deg til å se unik og stilig ut. Dette anhenget i sølv er designet i form av en hest, og du kan henge med det en glitrende sølvsmykkekjede etter eget valg. Denne typen anheng bæres vanligvis av personer som brenner for sport og alltid drømmer og liker å ha på seg sporty ting.

11. Smykker Sølv Stilig P.endants:

Smykker Sølv Stilige Anheng

Anheng er veldig etterspurt av både menn og kvinner. Sølv anheng er tilgjengelig i forskjellige design og mønstre, og de ser stilige ut på deg. Jentene og guttene på ti år bruker dem for å markere en stil foran vennene sine og markere et inntrykk på dem. Så ta et sølvvedheng og se kult ut.

12. Snake Design sølvarmbånd for kvinner:

Snake Design sølvarmbånd for kvinner

Sølvarmbånd er veldig på moten, og det passer godt til alle antrekk du bruker, som casuals eller tradisjonelle. Armbåndene gir armene et spesielt utseende, og gjør deg dermed til et senter for attraksjoner. Det får deg til å se unik ut, og du kan bære dem i fester også i bryllup. Armbåndene i sølvsmykker er tilgjengelige i forskjellige design, og du kan velge etter anledningen.

13. Pure Silver Bangles smykker for jenter:

Pure Silver Bangles smykker for jenter

Armbånd er det mest elegante ornamentet som kvinner bruker på hendene. Vibrasjonene og lyden som kommer ut av armbåndet er alltid positiv og beroligende. Jenter er alltid spesielle med påkledning og utseende, så smykker i sølvsmykker er en fantastisk match for å få dem til å se vakre og vakre ut.

14. Sølvtåringer til brude:

Sølv tå ringer for brude

I hinduistisk kultur er det viktig å bære tåringer for gift kvinne. Under bryllup er det en kultur for brudgom med sølvtåringer. Nå bruker en dag selv unge ugifte jenter tåringer som en mote og stil. Det er forskjellige tåringmønstre tilgjengelig for å glamme utseendet ditt.

15. Kjede i sterlingsølv med anheng:

Sterling sølv kjede med anheng

Sterling betyr rent, og vi elsker alle å ha på ting som er laget i rent sølv. Disse juvelene er nesten 99 prosent rene i naturen. Sterlingkjedene og anhengene fremhever alltid utseendet ditt når du bruker dem.

Sølv er et metall som også kan brukes på daglig bruk og er godt kontorklær. Ornamenter laget av sølv er harde i naturen, og du kan bruke dem uten frykt for å bli dårlig eller ødelagt. Sølvsmykkene er tilgjengelige for både menn og kvinner og til og med for små jenter, så du kan velge tilbehør som passer til din personlighet og mote og se flamboyant, stilig og annerledes ut enn andre. Ta et sølvsmykke og skryt av det.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, åtte, ni, ti, elleve, 12, 1. 3, fjorten, 15.