Amerikanske diamantsmykker er veldig vanlige og veldig på moten. Siden det har navnet diamanter, men de ikke er ekte diamanter, er det en syntetisk erstatning av diamanter. Den har det samme utseendet som de virkelige diamantene, men de er ikke de virkelige.

amerikanske diamantsmykker

Siden diamanter er veldig dyrebare og er på den dyre siden, men amerikanske diamanter er rimelige og alle kan ha vakre juveler. De amerikanske diamantsmykker kan preges på alle metaller som gull, sølv, stål eller kobber, og du kan designe vakre ornamenter.

Ulike typer smykkedesign med amerikanske diamanter:

La oss se noen vakre smykkedesign laget av amerikanske diamanter.

1. Sølvbasert amerikansk diamanthalsbånd:

Sølvbasert amerikansk diamanthalsbånd

Siden amerikanske diamanter kan beslaglegges på hvilket som helst metall, kan du få et vakkert halskjede laget av sølv. Ettersom dette halskjedet har et tungt utseende, gir det deg et kongelig og stilig utseende. Denne typen amerikanske diamantsmykker er et perfekt valg i bryllup, så vel som et godt valg for fester som også får deg til å se elegant og eksklusiv ut.

2. Amerikanske diamantøredobber for jenter:

Amerikanske diamantøredobber for jenter

Øredobber er det mest brukte ornamentet av kvinner, og det brukes også daglig. Amerikanske diamantøredobber kan være et perfekt alternativ for øredobber ettersom det skinnende utseendet appellerer til alle øyne. Amerikanske diamanter øredobber er tilgjengelige i store varianter som pigger, dingler osv., Og du kan velge i henhold til din stil.

3. Tungt amerikansk diamanthalsbånd i rubin og perler:

Tungt amerikansk diamanthalsbånd i rubin og perler

Her kommer et uvanlig amerikansk diamantkjede med rubin og perler, og får dermed halskjedet til å se mer tiltalende og eksklusivt ut. Ved å bare bære dette flotte stykket trenger du ikke å bruke maur mer ornament. Utseendet er fantastisk og komplett.

4. Amerikanske diamantringer for damer:

Amerikanske diamantringer for damer

Her kommer en ekstraordinær kombinasjon av sorte og hvite diamanter som ringen er designet av. Designet til denne ringen er eksklusivt og unikt, og gir dermed et kongelig og stilig utseende til brukerens fingre. En perfekt måte å skryte av velstelte, malte fingre for kvinner.

5. Rhodium -armbånd i sølv med amerikanske diamanter:

Sølv Rhodium armbånd med amerikanske diamanter

Armbånd ser veldig stilig ut på håndleddet og gir en person et trendy utseende. Disse armbåndstypene kan brukes daglig og er også en god offisiell slitasje. Det ser smart ut på alle antrekk og gir moten og stilen en ekstra fordel.

6. Designer armbånd i amerikanske diamanter:

Designer armbånd i amerikanske diamanter

Bangle er den viktigste juvelen til kvinner i juvelkassen. Dermed er kvinner veldig bevisste på armbåndets design og mønster, slik det skal passe med antrekket og stilen. Dermed er disse designer amerikanske armbåndene perfekte, da de kan matches med ethvert antrekk og enhver anledning, og gir dermed et eksklusivt utseende til hendene.

7. Enkelt amerikansk diamantdesignersett:

Enkelt amerikansk diamantdesignersett

Enkle sett ser også fantastiske ut hvis det er slitt med perfekt antrekk, sted. Enkelt utseende er alltid veldig sjarmerende og hyggelig. Selv om disse amerikanske diamantsettene ser ut til å være enkle, men gir deg et komplett utseende på din pleie og får deg til å se annerledes ut i mengden.

8. American Diamonds Manglasutra Design:

American Diamonds Manglasutra Design

I følge den indiske hinduistiske kulturen er Mangalsutra et pryd som en gift kvinne må bruke som et symbol på at kvinnen er gift. Dette gledelige halskjedet er laget av hvite og gylne perler. Sammen med det vakre amerikanske diamantanhenget er det festet slik at halskjedet ser eksklusivt ut.

9. Amerikanske diamantringer for menn:

Amerikanske diamantringer for menn

Menn er veldig bekymret for utseendet deres og elsker å bruke juveler som får dem til å se kule og trendy ut. Så amerikanske diamantsmykkerringer er den perfekte ringen for dem ettersom den ser enkel ut og ville få menn til å se stilige og fasjonable ut. Ringene er også tilgjengelig i forskjellige design og mønstre.

10. Alfabeter Love Locket med amerikanske diamanter:

Alfabeter elsker medaljong med amerikanske diamanter

Noen unge jenter setter pris på å ha anheng med den første bokstaven i navnet deres. Dette anhenget er det perfekte valget for unge, ettersom alfabetet er skrevet med gult gull og de amerikanske diamantene er besatt på kantene på anhenget. Unge kan bære dem på daglig basis kan skape et inntrykk foran vennene sine.

11. Eagle -formet American Diamond Jewellery Anheng for menn:

Eagle -formet amerikansk diamantsmykker anheng for menn

Som ørn symboliserer beskyttelse, maskulinitet, makt de lignende egenskapene som hannen hemmer. Dermed er ørn amerikanske diamanter anheng det mest vanlige og elskede ornamentet. I dette anhenget er ørnens kropp laget av gull og i vingene er amerikanske diamanter besatt og gir anhenget et slående utseende.

12. Tradisjonell Peacock Style kundan American Diamond Set:

Tradisjonell påfuglstil kundan American Diamond Set

Et sett består av et halskjede og et matchende par øredobber som gir deg et komplett utseende. Påfuglformede sett er tradisjonelle sett som har blitt brukt siden flere tiår. I moderne tid er også påfuglesettet fortsatt etterspurt blant aldersgrupper, da det gir deg et tradisjonelt og et moderne utseende også.

13. Enkelt amerikansk diamanthalsbånd for jenter:

Enkelt amerikansk diamanthalsbånd for jenter

Som enkelt er alltid elegant, kan de glitrende strålene til de amerikanske diamantene fanges opp i dette enkle halskjedet. Halskjedet ser ut til å være veldig enkelt, men likevel veldig vakkert å se ut. Halskjedet kan bæres på små funksjoner og kan også brukes på offisielle møter og gir deg dermed et enkelt, men elegant utseende.

14. Amerikansk diamantarmbånd for menn med Rudraksha:

Amerikansk diamantarmbånd for menn med Rudraksha

Her kommer et armbånd for menn som er laget i amerikanske diamanter og i midten er “OM” preget og gir et eksklusivt utseende til håndleddet på herre. Rudraksha, kraftige perler er besatt på siden av armbåndet, og det kan brukes på alle antrekk for å være behagelig i.

15. Ganesha -anheng med amerikanske diamanter:

Ganesha -anheng med amerikanske diamanter

Anheng i Ganesha -stil er veldig vanlige og vakre å se på. Det er et eksklusivt anheng laget med amerikanske diamanter som også kan henges av både menn og kvinner. Den kommer i forskjellige mønstre og størrelser, og du kan velge den i henhold til din tro.

Smykker fra amerikanske diamanter er veldig vakre og attraktive å se på, og du kan bli forelsket i disse juvelene. Ettersom disse smykkene ikke er på den dyre siden, må alle ha med i kolleksjonen, da det til og med gir deg et glitrende, elegant utseende. Du kan få forskjellige mønstre av former og design av amerikanske diamantpynt, du kan velge etter eget valg og markere et inntrykk foran vennene dine og kollegaene.

Bilder Kilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, åtte, ni, ti, elleve, 12, 1. 3, fjorten, 15, 16.