Kunsten med indiske smykker er delt inn i tre typer som tempelsmykker, åndelige smykker og brudesmykker. Templets smykker i India brukes som smykker prydet av gudene og gudinnenes avguder. Datert tilbake til statuer av gud i India var dekorert med tykke halskjeder som enten var perlet i strenger eller filigran laget som er vanskelig. Andre ornamenter som ble prydet av statuer av guddommer inkluderte vanligvis store perler besatt armbånd, øredobber, store neseringe og ankler ble også brukt som var pent utformet.

templets smykkedesign

Templets smykker skiftet fra brukerne; smykkene pleide å bli prydet av avguder ble senere brukt av danserne i templer og sakte kom disse tempelsmykkedesignene til mote og ble en del av den indiske kvinners brudesmykker. Selv om avgudene var den første bæreren av smykkene, og denne tradisjonen fortsatte, dekorerte de dem med smykker. Det er tydelig synlig i dag at mønsteret til smykkene til indiske kvinner er laget av det samme mønsteret som avgudene brukte. For tiden er templets smykker i trend og er et av de mest populære håndverkene i India. Galskapen til tempelsmykker blant kvinnene er høy, og dette kan sees under festivaler og andre tradisjonelle anledninger når de pryder dem vakkert. De bærer til og med tempelsmykker på tidspunktet for tilbedelse av Gud, ettersom de har en tro på at det er lykkebringende og lykke til å ha dem på.

Generelt er tempelsmykkedesignede gjenstander som anheng, armbånd, belter og søljer veldig populære og i trend blant kvinner, spesielt under de gledelige anledninger og antrekk som antas å bringe lykke til folket. Selv om det er mange design, men han mest favoritt blant dem for tempelsmykker, er det til gudinnen Lakshmi og God Ganesh med et elefanthode som er kjent for å gi lykke og lykke. De hellige symboldesignene er også etterspurt. Du vil bli glad for å vite at templets smykker ikke bare er populære blant indere, men også blant utlendinger.

Gull tempel smykker design:

Her er de 25 beste templets smykkedesignene som følger.

1. Maha Lakshmi Temple Jewelry Necklace:

tempel-smykker-design-mahalakshmi-tempel-smykker-halskjede

Maha Lakshmi Temple Jewellery er kjent for sine intrikate kunstverk der noe også kan sees i juveler, og blant annet er dette smykket fortsatt veldig populært, ettersom det antas å ha sin opprinnelse på tidspunktet for Chola -dynastiet. Bli dekorert med forskjellige varianter av design som edelstener, perler, legeringer, glitter, plast, beats og metaller for det unike utseendet og stå foran mengden.

2. Temple Lakshmi Meta Coin øredobber:

tempel-smykker-design-tempel-laxmi-meta-mynt-øredobber

Dette er den tradisjonelle smykkedesignen som er laget av de beste gullmønstrene som er innebygd med noen av de dyrebare edelstenene og steinene. Denne typen design stammer fra Sør, spesielt i Chennai. Disse brukes vanligvis for å forbedre brukerens skjønnhet. Disse er tilgjengelige i forskjellige farger, størrelser og mønstre. Temple øredobber er fortsatt den mest eksklusive samlingen over hele verden.

3. Temple Jewellery Design For Bride:

tempel-smykker-design-tempel-smykker-design-for-brud

Tempelbrudekolleksjoner bæres av tradisjonelle sørindiske kvinner og bruder ved bryllup og festivaltider, da dette vil gjøre dem vakrere og mer elegante. Dette er et av de beste tempelsmykkedesignene for bruden.

4. Temple Choker -design:

tempel-smykker-design-tempel-choker-design

Pynt deg selv og nakken din med dette smykkerhalskjedet i choker -tempel som ser ut som gyldne design som kommer med enkle blomster og firkantede låser som hang over kjedet med steiner og rubiner.

5. Overarmler med tempeldesign:

tempel-smykker-design-øvre-armler-med-tempel-desig

Skaff deg en armlet av det veldig originale og tradisjonelle tempeldesignet for all sin skjønnhet og kreativitet, og dermed gjøre dem mer attraktive og unike som får deg til å stå foran mengden.

6. Temple Design -armbånd med påfugldesign:

tempel-smykker-design-tempel-design-armbånd-med-påfugl-design

Dette tempeldesignarmbåndet med påfugldesign ble besatt med flate steiner som lett tiltrekker folk til personen som bærer dette. Få de forskjellige designene via internett. Denne designen av full avrundede juvel er spesielt designet for det tradisjonelle utseendet. Mange juveler i tempeldesign kan brukes med en rekke kjoler, men ser fortsatt ut til å være nydelige. Det er de flotte tempelkolleksjonene.

7. Temple Design Bangles:

tempel-smykker-design-tempel-design-armbånd-7

Det ser ut til at en enkel armbånd som er festet med idoler for tempeldesign, passer godt til fargen på kjolen din, og det er derfor dette designet fortsatt er de beste brudesamlingene for bryllup. Å få tempelarmbåndet designet med blomstermønstrene på kantene vil passe perfekt til alle slags anledninger, da det gir et mer trendy utseende.

8. Temple Ring Design:

tempel-ring-design

Ringer er de mest delikate tingene, ettersom de anses å være veldig spesielle på bryllupsseremonier, og de kan også bli presentert som gaver til dine kjære. Hvis du har en ide om å presentere en gave til din kjære, velger du dette som vil være veldig fantastisk. Disse juvelene er veldig forskjellige fra alt du virkelig kan forestille deg. Tempeldesign smykker er rimelige, og mens du gir dette tilbehøret til din kjære, kan du føle at du gir det dyre øyeblikket for dem.

9. Temple Design Anklet:

tempel-smykker-design-tempel-design-anklet

Ingenting slår en anklet laget av tempeldesign, spesielt når de er hugget med avgudet og å legge til steiner vil gjøre dem vakrere. Men de fleste bruker ikke dette fordi de tror at de ikke skal bære tempeldesigner ved foten. Disse tempel design ankler er svært fordelaktig. Flerfargede metaller brukes til å lage denne ledningen. Du kan bruke denne ankelen regelmessig.

10. Tåringer belagt i tempeldesign:

tempel-smykker-design-tå-ringer-belagt-i-tempel-design

Kvinner i spesifikke, indiske kvinner har den rituelle habitaten å bære tåringene en gang hvis de giftet seg. Å gå etter de tradisjonelle tempeldesignene vil få deg til å se annerledes ut enn andre, men sørg for å ha på deg uten noen gud eller gudinne -avguder.

11. Taraksi Temple Design Jewelry Bangles:

tempel-smykker-design-taraksi-tempel-design-smykker-armbånd

Taraksi tempel smykker armbånd vil ikke bare være utsøkt, men også veldig attraktivt, og disse designene har vært en norm over hele samfunnet, og dette kan brukes på alle gullpyntene over hele verden. Det ovennevnte tempelarmbåndsdesignet ble laget med perler og steiner, og den øverste delen av ringenes blomsterdesign er plassert, noe som gir det mest komfortable og iøynefallende utseendet. Tempeldesignsmykker er en integrert del av kvinnens garderobe. Det er en av de perfekte gullsmykkelarmbåndene for damer.

12. Temple Design Kundan Halskjede:

tempel-smykker-design-tempel-design-kundan-halskjede

Temple design halskjeder kan lages av Kundan steiner som er veldig attraktive og unike. Dette kan brukes sammen med andre juveldesigner, enten det kan være tradisjonelt eller trendy.

13. Nasi Work Temple Jewellery Set:

tempel-smykker-design-nasi-arbeid-tempel-smykkesett

Nasi arbeidstempel smykkesett vil være helt verdt å eie, og å få en tung etablering på dette settet vil gjøre dette designet veldig kjent blant alle de andre designene. I dag er dette designet som brukes av de fleste kategorier av mennesker.

14. Tradisjonell Temple Design Armlet:

tempel-smykker-design-tradisjonell-tempel-design-armlet

De tradisjonelle armlenene til tempeldesign er veldig etniske i utseendet og har de vakre utskjæringene som er laget av gull på dem, noe som gjør dem mer spesielle. Å bruke dette på bryllupet vil være ganske sært.

15. Goddess Ear Temple Design Hangings:

tempel-smykker-design-gudinne-øre-tempel-design-oppheng

I dag holdt øretelefoner med tempeldesign med gud -idolene et stilig utseende og sto foran konkurransen på grunn av måten å representere den nye trenden. Kvinner som bærer denne juvelen vil se nydelige ut og dermed få et forbedret utseende.

16. Voylla Ramleela øredobber:

tempel-smykker-design-voylla-ramleela-øredobber

For folk som leter etter en mote som kan brukes og pynt, vil denne Voylla Ramleela øredobben være det beste valget. Denne designen blir også billigere og trendy sammenlignet med alle andre design av tempelsamlinger.

17. Myntkrans i tempeldesign:

tempel-smykker-design-mynt-krans-i-tempel-design

Hvis du planlegger å få et nytt pryd med dine eksisterende tempelsamling smykker, vil det å få denne Coin Garland n tempeldesignen være ganske gjør ditt valg klokt og stilig.

18. Tempeldesignet Lord Ganesh -belte:

tempel-smykker-design-tempel-designet-herre-ganesh-midje-belte

Det er på tide å legge godt designet indiske smykker til din eksisterende samling ved å kjøpe det tempeldesignede Lord Ganesh midjebeltet som ser ekstremt nydelig og vakkert ut når du bruker dem.

19. White Stone Temple Nose Rings:

tempel-smykker-design-hvit-stein-tempel-nese-ringer

Neseringer eksisterer fra gammel tid, da folk trodde det var veldig tradisjonelt og brakte lykke og lykke til livet. Indiske kvinner kan få forskjellige design bare ved et enkelt besøk i nettbutikkene.

20. Nakshi Work Temple Chain:

tempel-smykker-design-nakshi-arbeid-tempel-kjede

Nakshi -smykkekjeder for arbeidstempeldesign utviklet seg i løpet av Mughal -perioden, og de har blitt brukt av folk i kongelig klasse i større grad, da disse kjedene vil ha muligheten til å avsløre folks status for omverdenen.

21. Temple Design Armlet:

tempel-smykker-design-tempel-design-armlet

Temple design armlet med Goddess design er en fin måte å få dem til å se retro og vakre ut ved å legge til et guddommelig element til dem. Hvis du vil at du skal være naturlig spesifikk, kan du fortsette med dette designet.

22. Golden Stud With Temple Goddess Design:

tempel-smykker-design-gylden-stud-med-tempel-gudinne-design

Gylden stud med Temple Goddess Design ser veldig eldgammel ut, og bruk av dem vil tilføre storslagelse til dine enkle smykkekolleksjoner når den bæres spesielt med tunge piggstein og steindråper for å passe til fargen på kjolen din.

23. Tempel smykkesett med øredobber:

tempel-smykker-design-tempel-smykker-sett-med-øredobber

I det siste kan de fleste templets smykker med matchende øredobber være laget av forskjellige steiner og perler. Dette er spesielt å foretrekke når du trenger en trendy kolleksjon som matcher ditt ønske.

24. Full Set Temple Bridal Wedding Collection:

tempel-smykker-design-full-sett-tempel-brude-bryllup-samling

I indisk kultur regnes bryllup som den største anledningen som skjer en gang i menneskers liv. Kvinner på bryllupstidspunktet vil velge en tempelsmykkesamling da disse kolleksjonssettene vil gjøre dem veldig hjemmekoselige og attraktive uten å gå glipp av følelsen av trendy og mote og dermed få dem til å se nydelige ut. Dette er en av de populære tempelsmykkedesignene for bryllupssamling.

25. Avrundet anheng i tempeldesign:

tempel-smykker-design-avrundet-anheng-i-tempel-design

Runde anhengstempeldesigner er det mest søkte blant de siste tempelsmykkedesignene på grunn av deres skjønnhet, storslåtte utseende og gylne bånddesign. Disse kan lages sammen med mange andre design som påfugldesign som tar brukeren til neste nivå i moteverdenen.

Etterspørselen etter tempelsmykker øker, for ikke å snakke om folks dill etter tempelinspirerte design. Dette ble bevist med mange utstillinger av tempelsmykker da disse er fantastiske. Dessuten er stilene til tempeldesignene fortiden, de antikke tempelinspirerte smykkene vil være veldig rimelige. De antikke tempeldesignene er inspirert av de gamle tempelpyntdesignene, og er laget av sølv og leveres med gullbelegg.

I motsetning til imitasjonssmykker kan disse repareres og forårsaker ikke hudutslett og beskytter dermed menneskene som bruker dem. Imidlertid er det ikke så lett å lage disse smykkene, ettersom de er håndlaget og krever mye tid. I dag kommer disse designene i mange stiler av mønstre som halskjeder, Jhumki’s, anheng og armbånd. Det er stor etterspørsel etter anheng spesielt for de tradisjonelle og siste tempelsmykkedesignene.