Quilling har tatt håndverksverdenen med storm! Ikke bare er det ekstremt enkelt som det ser ut, det kan også gjøres med nesten hvilket som helst papir med minimale verktøy, men det kan være deilig så komplekst og intrikat som du gjør det til. Faktisk blir Quilling ikke stoppet ved kort, rammer og konvolutter ettersom Quilled Jewellery er veldig vakkert og fargerikt som det kan bli. På slutten av denne artikkelen får du samlinger som er virkelig fantastiske!

Papir quilling smykker

Papir quilling er en kunst å gjøre noe som innebærer bruk av papirstrimler som rulles, formes og limes sammen for å skape nye, stilige, trendy og dekorative design, og papirquilling vil være veldig enkelt i forhold til andre håndverk. Få de enkle, men de beste smykkedesignene i papir her i denne artikkelen som er veldig enkelt, enkelt og morsomt å gjøre. I dag er det mange mennesker som elsker disse designene, og til og med barn er også galne på disse smykkedesignene i papir, som vil være veldig billige og lett tilgjengelige.

Quilling papir smykker design:

Enhver form for en krans kan ha quillede former som er limt til den, og dermed skape brikkene som kan reflektere og sesong, ferie eller område av hjemmet ditt. Papir quilling dekorasjoner er bare begrenset av fantasien og besluttsomheten for å lage noe som er ditt. Nyt samlingene vi har funnet så langt.

1. Papir Quilling halskjede Design for jenter:

papir-quilling-smykker-design-papir-quilling-halskjede

I menneskesamfunnets historie er Quilling fortsatt en gammel kunst for å lage smykker som halskjeder, ringer, øredobber og andre. Planlegger du å kjøpe et quillingkjede? Du kan få mange design å gå etter som vist ovenfor, noe som vil være veldig attraktivt.

2. Enkle øredobber i papir:

papir-quilling-smykker-design-enkle-papir-quilled-øredobber

Øredobben vist ovenfor vil være den vanligste typen som tiltrekker seg et stort antall mennesker, og de er vanligvis laget av quillingpapir. Fargekombinasjon er pluss på dette smykket som gir et elegant utseende på å ha det på med den matchende kjolen.

3. Paper Quilling Hair Clips for Kids:

papir-quilling-smykker-design-papir-quilled-hår-klipp

Quilling -smykker inkluderer en rekke stiler, og en blant slike er hårklippene som er veldig elsket av barn. Hvis du bærer dette klippet, vil alle lett og pent tiltrekke seg andre. Det grønne mønsteret som brukes, fremhever dette designet og de små rosens steder på dem vil være en ekstra skjønnhet.

4. Papir Quilled Red Rose øredobber:

papir-quilling-smykker-design-papir-quilled-rød-rose-øredobber

Folk generelt har alltid en dille på design av røde roser, og når det kommer til quilling øredobber, vil de være veldig særegne når de velger disse designene. Å bære denne quillingen med en moderne kjole vil være veldig egnet.

5. Papir Quilling fingerringer:

papir-quilling-smykker-design-papir-quilled-ringer

Papirkvillede ringer har blitt en integrert del av våre liv. Fra å gå folk til kontoret for å møte folk på forskjellige steder har nesten blitt viktig å være fasjonabel med denne ringen. Du kan utstråle mote gjennom disse smykkene når du bruker dette.

6. Enkel Håndlaget Hvit Quilled Floral Stud:

papir-quilling-smykker-design-lett-håndlaget-hvitt-quilled-blomster-stud

Papir quilled studs kommer i forskjellige stil og mønstre, og den største forskjellen ligger i metodene som brukes for å feste stud til klær. Øredobber i hvit farge fortjener alltid en spesiell plass i folks hjerter, da dette er unike design som gjør folk mer elegante.

7. Svart og gyldent papir Quilling Jhumka øredobber:

papir-quilling-smykker-design-elegant-svart-og-gylden-farge-jhumka

Du kan finne en svart og gylden farge Jhumka når du leter etter vakre smykker som er flotte for motejenter som er større. Disse Jhumka vil være tilgjengelige i alle former som sirkulær eller firkantet eller trekant som dekker hele øreflippen.

8. Trendy papirkvillede armbånd til henne:

papir-quilling-smykker-design-trendy-papir-quilled-armbånd

Armbånd av papir med quilte har et stort aspekt i dagens indiske kultur, ettersom de ble antatt å være håndverk fra indiske stammer. Disse armbåndene representerer ikke bare mote, men blir også fasjonable gjenstander å ha på seg som etniske gjenstander ble vurdert i.

9. Blå farge øredobber:

papir-quilling-smykker-design-blå-farge-øredobber

Øredobber i papir kommer i en rekke farger, og øredobber i blå farge er den mest attraktive, spesielt når de bæres med den matchende kjolen. Når du later som om du får dette, kan du få mange design og mønstre som du ønsker.

10. Beautiful Party Wears Violet Jhumka:

papir-quilling-smykker-design-vakre-fest-bærer-svart-jhumka

Hvis du ser deg rundt i dagens papirquillingverden, kan du oppdage at mange kvinner nå er på scenen. Det er ikke uvanlig at du oppdager en kvinne som har på seg festklær Jhumka som fremdeles er et fasjonabelt tilbehør.

11. Paper Quilling Rakhi for barn:

papir-quilling-smykker-design-papir-quilling-rakhi

Papir quilling Rakhi er rimelig en mote, og dette kan være de beste kjærlighetsgaver mellom søstre og brødre. På den spesielle festivaldagen vil det å gi denne Rakhi symbolisere din kjærlighet til din kjære. Du kan velge denne Rakhi -gaven som kommer med en rekke hellige tråder.

12. Fantastiske papirkvillede armbånd:

papir-quilling-smykker-design-awesome-papir-quilled-armbånd

Du har kanskje vandret inn i flere dollarbutikker eller sett etniske inspirerte smykker og lurt på hva disse armbåndene egentlig betyr! Å få disse armbåndsmønstrene i papir gir deg den nærmeste symboliseringen av trend og mote. Disse armbåndene er lette og siste.

13. Rødfarget papirkvillet anheng:

papir-quilling-smykker-design-rød-farge-papir-quilled-anheng

Smykker med papir, spesielt de røde fargene, er ikke så dyre som alle typer uvanlige materialer som kan brukes til å lage noen av dem. Dette kan også lages med matchende pigger og ringer som vil gjøre arbeidet ditt enklere.

14. Vakre Quilled Paper Jhumkas:

papir-quilling-smykker-design-vakkert-quilled-papir-jhumka

Det første du må gjøre mens du velger et fasjonabelt sett med papir quilled Jhumka er å samle informasjon for å få den beste ut av trenden. Du kan velge hvilken som helst design som får deg til å se perfekt ut. Før du begynner å kjøpe en, må du sammenligne og få det beste ut av alt.

15. Papir Quilled Anheng Design:

papir-quilling-smykker-design-papir-quilled-anheng-design

Er du glad i estetisk tiltalende lette design? Da vil det å velge Paper quilled anhengdesign være det beste valget som dekorerer deg på en spektakulær måte. Disse vil være veldig allsidige, lett tilpassbare og kan være den beste løsningen for dine motebehov.

16. Malet rund quillet halskjede med pinne:

papir-quilling-smykker-design-malt-rund-quilled-halskjede-med-stud

Selv om det er flere design tilgjengelig, vil smykkedesigner av malt papir alltid ha den store beundringsverdigheten. Hvis du vil få et unikt design, vil det å få dette halskjedet være det beste valget som gjør deg vakrere og mer attraktiv.

17. Rosa, grønt og svart sølvbelagt papir quillingkjede:

papir-quilling-smykker-design-rosa-grønt-og-svart-sølv-belagt-papir-quilling-halskjede

Det lurer kanskje på, men den virkelige sannheten er at riktig matchet smykker i papir kan gjøre underverker for å forbedre ditt generelle utseende og appell, spesielt det rosa, grønne og sølvbelagte quillede halskjedet med matchende øredobber.

18. Sennep Color Quilling Jewel Set:

sennep-farge-quilling-juvel-sett

Papir quilling smykkesett er virkelig en unik og stilig et å få blant de tradisjonelle smykkeartiklene. Å bruke dette settet vil være unikt, ettersom dette er forskjellig fra det tradisjonelle designet både ved utseende og stil. Hvis du er klar til å prøve en ny, kan du gå med dette designet umiddelbart.

19. Halskjede i metallgull med perler og papir quilled:

papir-quilling-smykker-design-metallisk-gull-kort-halskjede-med-perler-og-papir-quilled

Metallic Gold card Halskjede med perler og quillet papir vil være den største gaveideen ettersom den matcher din familie og venns interesser. Du kan få mange design der du kan velge den beste blant alle. Prøv å få forslag ved å gå gjennom noen ideer.

20. Håndmalt papir Quilled Durga halskjede:

papir-quilling-smykker-design-håndmalte-papir-quilled-durga-halskjede

Selv om det er mange design tilgjengelig, vil det å ha det tradisjonelle quillede kjedet med et smykkebilde av gudinnen Durga være ganske attraktivt og hjelpe deg med å vise at du er tradisjonell bevisst.

21. Double Color Paper Quilled Bangles:

dobbeltfarget-papir-quillet-armbånd

Blant alle smykkene er armbånd den som blir utsatt for omverdenen på et fint nivå. Å ha papirquillede armbånd vil være den beste ideen, da det viser trenden din tørst mot verden av dagens trend og mote.

22. Maroon Color Quilled Necklace And Earring:

papir-quilling-smykker-design-maroon-farge-quilled-halskjede-og-øredobber

Å få et quillet papirhalskjede og øredobbesett vil definitivt være en god idé, spesielt på bryllupstidspunktet. Bruk av dette smykkesettet på bryllupstidspunktet vil gjøre deg unik og stilig å stå foran mengden.

23. Blå øredobb med hvite steiner:

papir-quilling-smykker-design-papir-quilled-blå-øredobber-med-hvite-steiner

Hvis du er snill og ønsker å utforske mote, vil det være den beste ideen å velge en øredobber med hvite steiner. Dette er det beste valget for fest, tradisjonell og etnisk slitasje. Du kan få matchende halskjeder og anheng.

24. Papir Quilling ankler for kvinner:

papir-quilling-smykker-design-papir-quilling-ankler-for-kvinner

Kvinner har brukt ankler i flere år enn folk antar, og ikke bare en enkel. En kombinasjon av svart farge og grønn farge vil referere til dagens mote, og kvinner som har denne ankelen vil få et feminint utseende. Denne ankelen i papir vil være rimelig med en rimelig pris.

25. Papirkvillede fingerringer:

papir-quilling-smykker-design-papir-quilled-finger-ringer

De fleste papirringene med quiller er av designertypen, og hvis du bruker disse ringene, kan du bli stilig og fasjonabel når du besøker enten arbeidsplassen din eller andre steder. Disse ringene vil oppfylle dine forventninger og late som om de fullfører antrekket ditt.

26. Paper Quilled Jewellery Set:

Sett med smykker i papir

Folk generelt liker alltid å ha unike og forskjellige typer smykker da de vil vise dem mer elegante, og når det kommer til quilling øredobber, vil de være veldig særegne når de skal velge disse designene. Å kjøpe dette quilling -smykkesettet vil være det beste siden det kan brukes på alle kjoletyper.

27. Tri Color Butterfly Paper Quilled Dollar:

Trefarget sommerfuglpapir quilled dollar

Papirkvillede dollar som kommer i tre farger vil være den mest attraktive, spesielt når de bæres med den matchende kjolen. Når du later som om du får dette, kan du få mange design og mønstre som du ønsker.

28. Papirkvillede bryllupssamlinger:

Bryllupskolleksjoner i papir

Er du glad i estetisk tiltalende smykker for bryllupskolleksjoner? Da vil det å velge Paper quilled wedding design være det beste valget som dekorerer deg på en spektakulær måte. Disse vil være veldig allsidige, lett tilpassbare og kan være den beste løsningen for dine motebehov.

29. Fargerikt papir Quilled Leg Wearing:

Fargerikt papir quillet ben iført

En skikkelig fargerik anklet til papir vil gjøre kvinner vakrere. Hvis du bruker papirfodret anklet, vil det forbedre utseendet til brukeren ved å gjøre dem mer tiltalende. Blå og rød farge perler brukt her vil legge til ekstra skjønnhet.

30. Floral Design Paper Quilling Armbånd:

Armbånd i blomsterdesign med papir

I dag vil de fleste mennesker elske å bruke armbåndene, ettersom de vil tilføre skjønnhet til hånden. Folk i alle aldre, spesielt tenårene, elsket å bære dette lilla armbåndet i papirquilling. Du kan få mange design i dette armbåndet når du besøker nettstedet.

Quilling kan utføres med papir eller papirstrimler og verktøy som er tilgjengelige på markedet. Bruk av smykker; du kan lage vakre og kreative håndlagde design ikke bare for deg, men også for andre hvor du kan gi den til noen spesielle. Quillingpapir er tilgjengelig på kundemarkedet i over 250 farger og dimensjoner. Du kan få forskjellige kategorier av papirer som helfarget quillingpapir, gradert quillingpapir, to-ett quillingpapir, syrefri quillingpapir og andre forskjellige typer.

Hvis du vil lære å lage disse smykkedesignene, kan du enkelt lære ved å se noen opplæringsprogrammer tilgjengelig på internett, og hvis du trenger gratis design, vil artikkelen ovenfor hjelpe deg med å skaffe smykkene dine. Ved å bruke quilling i papir kan du dekorere bilder, hilsener, esker, rammer, og det hindrer deg ikke i å lage disse Paper Quilling -smykkedesignene, og designene blir så enkle som du kan lage og så komplekse som du lager. Gjennom internett kan du sjekke alle designene og gjøre det til venner og slektninger ved å få dem til å føle seg så spesielle ved sine spesielle anledninger.