Generelt er sterlingsølv en sølvlegering som veier omtrent 92,5% av sølvet. Normalt vil sølv være veldig mykt, og derfor blir det legert med kobber for å gjøre det sterkere. Sterling sølv stammer fra Europa og ble populært i nyere tid. Mote smykker i sterling sølv har blitt populært den siste tiden. Armbånd, halskjeder, ringer, ankler, alle slags smykker kan være laget av sterlingsølv.

Sterling sølv smykkesett:

Flere smykkemerker i sterlingsølv har kommet opp i dag Her er en liste over 9 fasjonable og stilige smykker i sterlingsølv

1. smykkesett i sterlingsølv:

smykker i sterlingsølv

Dette filigran smykkesettet har et autentisk utseende. Halskjedet har en medaljong festet til det som har intrikat design på seg. Den kan inneholde et fotografi inni den. Ørepyntene er måneformede og forbedrer skjønnheten i ørene. Armbåndet er åpent i den ene enden, og er lettvektet. Hele settet har et pent utseende og er et av de beste smykkemerker i sterling sølv.

2. giftering i sterlingsølv:

Vielsesring i sølv

Denne vakre giftering er laget av sterling sølv og har en perle i midten. Den er virkelig pen og enkel, og er ideell for en giftering. Sølvtråden viklet rundt perlen forbedrer utseendet på fingeren den er slitt på. Denne ringen er unik og kan brukes daglig.

3. Armbånd i sterlingsølv:

Armbånd i sterlingsølv

Dette doble uendelige armbåndet er det beste i sitt slag. De to uendelighetene er festet til en sølvkjede, og overlappingen av uendelighetene ser virkelig vakker ut. Initialer til parets navn er vedlagt dem. Dette er en veldig fin gave til et jubileum eller Valentinsdag. Man er sikker på å elske den.

4. øredobber i sterlingsølv:

Øredobber i sølv

Disse kjede øredobber har et veldig trendy utseende. Det er et unikt stykke og er et av de beste smykkene i sterling sølv. Den geometriske formen på øredobber ser funky ut og vil passe godt til vestlig antrekk. Dette er statement -brikker og er forskjellige fra de normale dinglende øredobber.

5. Silver Charm Anklet:

Sølvarmbånd

Denne sjarmankelen i sterlingsølv er en av et slag. Den har en sølvkjede med stjerners sjarm med jevne mellomrom og ser ekstremt pen ut på ankelen. Det vil bli elsket av barn og vil se bra ut på alle som bruker det. Sølvfargen gjør den allsidig, og den kan brukes på alle slags klær.

6. Leaf Toe Ring Sterling Silver:

Bladtåring i sølv

Denne vakre tåringen er et unikt smykke i sterlingsølv. Den kan brukes regelmessig, siden den er behagelig. Bladet gir et smart utseende til ringen og vil se bra ut på alle som bruker den.

7. Ananas Studs:

Ananas Studs

Disse søte studs vil bli elsket av barn så vel som tenåringer. De er minimalistiske og et av de beste smykkemerker i sterling sølv. Den kan brukes regelmessig, og den ser veldig funky ut. Dette er en moderne design og blir veldig populær.

8. Smykker til menn i sterling sølv:

Smykker til menn

Dette stilige armbåndet er laget av sterlingsølv og ser veldig fint ut på hendene. Menn kan også bruke den regelmessig, siden den er enkel og lett. Kryss og tvers på armbåndet forbedrer skjønnheten i stykket. Smykker for menn i sterlingsølv blir virkelig berømt i disse dager.

9. Nesenring i sterling sølv:

Nesenring i sterlingsølv

Neseringer er fortsatt på moten. Denne enkle nesringen kan bæres daglig og ser veldig pen ut på nesen. Det forbedrer skjønnheten i ansiktet.